o grupta kalkacak tabıkı baska han gı grupta kalksınkı normal bı sekılde guzel yapılmıs bı grup bence
Printable View
o grupta kalkacak tabıkı baska han gı grupta kalksınkı normal bı sekılde guzel yapılmıs bı grup bence
Dizelimizi Aldik:) Inşallah Bisde Yetisiris Güzel Organizasyon Olacaga Benziyo...
Arkadaşlar Gruplar ilk sayfada yazıldıgı gibi olucak ki bence cok adil duzenlenmiş gruplar olusturduk .
Clio 1,6 110hp olan arac SINIF 2 olucaktır . Aynı 206 Quicksilverinde o grupta olucagı gibi .....
Ufak modifikasyonlar stock sayıldıgından dolayı yani hacim değişikliği veya turbo, nos gibi bir asırı besleme durumu soz konusu deılse o kategorıde yarısabilir durumda.
sonucta
1,6 eksozlular
1,6 filtreliler
1,6 chipliler
Vb...
Gruplar acılamayacagından bu tur organızasyonlarda bu şekilde adlandırılmaktadır .
Cevap olarak evet sınıf 6da yarısıcaktır bahsettıgınız arac grubu ...
1401-2000 arası diesel yokmu??? girecek olan???
e $imdi 1.4 kategorisinde kimse olmazsa beni 1.6 lara yemmi yapcaksınız :)
Yazık bana ya :D
vay be bende çok isterdim katılmak
E Abi Aks Lazim Sonra Araba Daha 15 Gün Sonra Bitcek Rodaj Falan Bilmiyorumki
Atmosferik yüklü diye sınıfmı olur yaw :) Kim bilecek senin yüklü olmadığını ? Veya nerden anlayacaksınız benim yüklü olduğumu memetmi ihaber edecek "waala abü o gırtlaana gadar dolu"mu diyecek...Öyle sınıf olmaz Atmosferik vardır Turbo vardır,bide hacim vardır ;)
O bazda gelen taleplere gore gereken gruplar olusturulucak yada kapatılıcaktır 1,2 tane 320 vb. arac için yeni grup acmanın bir anlamı yok ancak 10 tane arac olursa tabiki yeni bir guruba ayırırız bu adilliği sağlarız tabiki ....
ha tabi birde bunu yapma sebebimiz herkezin eylenebilmesi için olur yoksa drag kurallarında bukadar grup bukadar detay yoktur normalde bildiğiniz gibi ....
Eyer bunu talep eden 10 aracınız var ise cevrenizde magdur etmeyiz ama 1-2 arac içinde insanları orda dikmenin bir anlamı yok...