Hafifletme serbest olmalı derim. Extreme bi mücadele çıksın en azından bizim sınıfta.
Printable View
Hafifletme serbest olmalı derim. Extreme bi mücadele çıksın en azından bizim sınıfta.
Buğra,bu 10 ncu sınıf 3000 cc ve üzeri Atmosferik arabalar klasmanı var.3000 cc üzeri aşırı beslemeli grup hangisi olacak?11 mi?
Aybars
Peki benım sınıfım hangisi 1.4 turbo
yoksa tunayla küçük emrah modunda kenardan izleriz
inşallah bi aksilik olmassa izleyici olarak orada olucam...
yokabi 10 cu sınıf 3000 ve uzeri allah ne verdıyse mode :D maerikanlar falan Grup 10 ancak katılımcılar belirlenince organizasyondan birkacgun once ufak bir toplantı yapıcaz orda genel istekler uyarınca gruplarda adalet saglanıcaktır sadece 1 arac için deıl tabiki genel istekler uyarınca ...
amerikanlar +nos vs.. grup 10
Msn e eklesene
bilgi_islem@hotmail.com
Güzel olacak gibi kısmet olursa katılacağım.
hafifletme nasıl olcak ben nasıl hafiflicem zaten tek başıma ben 125 kg geliyorum hahahha nasıl olcakkk :D
lisans zorunlumu ? Formda lisans no yerine ne yazacağız yada bunu nasıl şekillendirip yollayacağız maille ? nerelerini dolduracaz _?
Lisans zorunlu verdiğiniz 120 ytl nin içinde lisans ucreti +sigorta vb. ucretler dahil siz o bolumu bos bırakabilirsiniz
Sitede pdf halinde attım bilerek bugun fax ve hesap no yuda siteye ekledikten sonra değiştirilebilir vers. koyucam linke . dekont ve formu ozamn bize doldurup fax yada e mail yolu ıle ulastırabilirsiniz...
Clio ve palio cok arada kalıyor cidden :D
Aynen benim de arkadaşımda vardı kısayol uzun yol baya kullandım farklı giden bir 1.6... Performansı tam miyami kankamın dediği gibi normal 1.6'lar ile spor grup arasında...
Güzel organizasyon dengim araçların katılım durumuna göre +1 :)
STOCK CAR (A3 , Megane , Golf , Polo vs...)
SINIF 1 0 – 1400 cc Benzinli
SINIF 2 1401 – 1600 cc Benzinli
STREET STOCK CAR ( GTI, VTI, SI, GSI, CTR…vs)
SINIF 5 0 – 1800 cc Benzinli
SINIF 6 1881 – 2800 cc Benzinli
atmosferık yuklu 2.0 bır arachangı sınıfta kalkacak
sınıf 6 mı?
eger oyleyse grubun adı neden "stock"