seyirci kalmayalım katılalım:):):)
Printable View
kayıtlar ne zaman sona ericek araba kılı kılına yetişiyor çünkü o gün pistte kayıt durumu söz konusu mu ?????
Sınıf 6 Zevkli olur ;)
bizde ANTALYADAN saglam şekilde gelioruzzz:):D
T-Reg TDI'yle katılırız belki:) ama Sınıf 9'mu yoksa Sınıf 10'*** giriyor?
+Clio stock 1.600cc'ye giriyorsa Corsa GSI'ın v.s de o sınıfa girmesi gerek heralde?Uzun zamandır beklenen bir organizasyon umarım havada guzel olur drag gunu,Bence guzel bi gun olucak.Simdiden tesekkurler..:)
bende kesin ve kesin katılımcıyım yalnız listede kimler var görmek istiyoruz nasıl bakıcaz ona
knka 1 2 kişi var katagorimde onlar varsa giricem ondan:):)
senın kategorınde kprosuzda olsa bı tayyarımız var
1.4 stock (sınıf 1) kategorisini merak ettim... Aslında denemek den birşey kaybettirmez ama... :)
zaten cekinicek bişey yok bence hangi kategori olursa olsun eylenmek amac ben gecildim zamanında bisürü kez bisürü kez de gectim ama ben gene benim deişen bişey olmadı :D
ama cok eylendim orası gercek :D
gectiğimde geçildiğimde bicok arkadaş dost kazandım ....
bu tur organizasyonların içinde olmak kupa madalya gecmek gecilmek değil arkadaşlığı dostluğu geliştirir sosyallik denilen şeyde aslında budur :D
o nedenle bence gel katıl geçilsende gecsende evine mutlu mesut don :D
Goruşmek üzere ....
Zaten bunlar için orda olmayanda olmayı versin hırsına güzel bir günü insanların keyfini kaçirip hırsına yenik düşüp rezil olmasın ....
(yazdıklarımdan lutfen alınma seni tanımıyorum sen bole birşey yazınca genel olarak yazdım sozlerim herkeze sen odaklı değil )