sen boyle konusunca o tıpten bu konusmalar nasıl cıkıyor ınan saısıryorum kanka :D
Printable View
sen boyle konusunca o tıpten bu konusmalar nasıl cıkıyor ınan saısıryorum kanka :D
ahauah o organızeysındada sasırmıstım alala goruntu baska ses baska konusma baska dıye :D
yayan geliyorum bilginize :D
katılım formunu şirketten indiremiyorum maalesef rapidde oldugu için. başka bir servera yukleme imkanınız olur mu.. yada buraya biriniz paste etseniz..
pist uzunluğu nedir?
şimdi bikaç sorum olacak..
pisti kullanan kişiler ve lisans no kısımları var hemen katılım için kullanım amacınız v.s yetkili imza pisti kullanım tarihi gibi yerler var. Ben maille postalıcam buradaki mail adreslerine ayrıca servis aracımda yok o bölümü sileyimmi ?
Birde o dediğim yerleri bizmi dolduracaz. Hemen sonraki sayfada ztn gerekli yerleri şuan doldurdum. İmza v.s maille atacağımdan nasıl olacak bi fikir verirseniz ? Nereleri doldurmamız zorunlu heryerimi yoksa belli kısımlarımı ? sonrada bütün belgeyimi postalıcaz yoksa sadece 8. sayfa yeterli olacakmı yollamak için cvp alabilirsem sevinirim ?
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=12702
Slick lastik arayanlar bakın sitede sıfır satılmaktaymış bilginize ....
bu konu uzamasin ne sorununuz varsa ozelden cozun , iki tarafta bu konuya yaris disinda post atmasin lutfen
büyük ihtimal.........aracın bir kaç işi var onları halledersem bende katılıyorum kesin ysn3 ;)