paralarda listelerde bende, tam duzgun bi liste cıktıgı anda yayınlanacak,
1-2 yatırması gereken arklar var onalrı bekliyorum ki tam liste cıksın bizde hazırlıkları onlara gore bitirelim
yada pazar gunu orda gorulsun araclar supriz olsun.
paralarda listelerde bende, tam duzgun bi liste cıktıgı anda yayınlanacak,
1-2 yatırması gereken arklar var onalrı bekliyorum ki tam liste cıksın bizde hazırlıkları onlara gore bitirelim
yada pazar gunu orda gorulsun araclar supriz olsun.
yanı yarısı cıddıye almadı resmen herkes ya ben anlamadım bu olayı hayatımd aılk defa bu kadar sallanan bı yarıs gordum cocuklar okadar ugrastılar ama yalan oldu yanı kav haftada ancak bu kadar kısı toplandı ayıp ya
Evet bi acayiplik var eskiden can atardı herkes yarış olsunda girsek diye. Şahsen ben gti katagorisinde en az 30 35 ara bekliyordum. 2000 cc de ise en az 10 15 araç olmalı diye düşünüyordum![]()
ben yani ondan merak edıorum bi kere hatırlarsanız auto-drom da ne kalabalık olmustu ya ben onu hiç unutmuorum..
Haftasonuna kadar toparlanır diye düsünüyorum.
Ben de cok isterdim dizel sınıfında olmayı, aracım da 1.4 sınıfına kadar baya iddialı, ama iste bu ara durumlar biraz sıkısıkİnsallah baska bir yarısa
![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Bence son hafta teşvik olsun diye liste yayınlanabilirdi. Bide meydan okuma çok geri planda kaldı teşvik için liste kişi araç vs. olabilirdi.
yarışa katılacak herkese başarılar tribünden bol bol foto çekmeye çalışıcam![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)