2 lıtrede sı ha vay anasını...
2 lıtrede sı ha vay anasını...
yalan rüzgarı gibiydi
saxo lar 106lar kudurttu vtec leri. Yasinde bg type r ı gecti. Cok konusulur daha cook
giderler geri döndü![]()
Valla aynen süperdi ya Vtecler kudurdu bugün Type-R ların sesi hala kulağımda
Çok güzeldi valla![]()
Serdar TURGUT
gene resmi olmayan sonuclara göre 4ceker kategorisinde;
impreza gc8 birinci gelmis..
Experience is what you get when you don't get what you want.
4 cekerde sulhi 1 oldu
evo 9 la kalktı gecti
diğer kalkanlar ise s3 ile a4 kuatro kalktı tam olarak bilmiyorum kuatromu die ama s3 gecti.finalde de sulhi ile kaltı.
OEM+
Ya ben tüm burdakilerle tanışmak istedim ama sizi bir arada bulamadım
SinanTT,Emre-G,TarıkS ile takıldım bütün yarış onlarda kahrımı çektiler sağolsunlar :P
Serdar TURGUT
Sabah 6da gidip, aksam 4:30 gibi ayrıldık, eve zor attım kendimi
Elimizde müthis denilebilecek videolar var, msupra, corvette, amerikanlar vsvs, direk pistten cekilmis, simdi malesef atamayacagız, 50 saattir uyumadık, yarın falan paylasırız.
Günün özetine gelirsek...
106 ve saxo rüzgarı esti, malesef vtilar yalan oldu.
Her 106, saxo gecisinde forumdaki atarlar giderler akla geldi
Dizel sınıfındaki 2 corsa da cok basarılıydı.
Biri dizel sınıfında 320d eleyip birinci olurken, diger corsa sınıf atlayıp 106lar ile yürüdü.
2sinde de emegi gecenleri takdir ediyorum. 1.7dti motor ile yüklü 106 ile yürümek herkesin harcı degildir.
MSupra yıktı gecti, ozan corvette ile cok güzel görüntüler verdi.
Dizel sınıfında katılmadıgıma cok pisman oldum, hos sınıfımdaki aracların performansı cok düsüktü. Belki de isabet oldu. Bosubosuna zorlamamıs olduk.
Yapımda emegi gecen basta BUGRA & GÜRKAN ikilisine, yarısan tüm arkadaslara, bize bu keyifli günü yasatan herkese sonsuz tesekkürler.
* Dönüs yolunda cok kötü bir kaza vardı, bir civic si ve bir civic vtec2 birbirine carpmıs, neredeyse pert durumdalardı, arkadasları ambulans aldı sanırım, umarım büyük birsey yoktur.
** Su yarıslardan sonra makas atmadan, adam gibi gitmeyi bir ögrenemedik...Can tasıyorsunuz hıyar degil, kendinizi düsünmüyorsanız yanınızdakileri ve ailelerinizi düsünün...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
valla kardeş bi tek tolgayı görebildim,onuda iceri girerken onla konustuk sonnası tribünde yarışı izledik.
OEM+
msuprayı canlı canlı izlemek aparyı keyifli bişi,sesi gidişi harika,corvetlede güzel görüntüler verdi ozan.
dönüş yolunda ki kazayı bende gördüm ve kaza yerini geçtikten sonra hala deli gibi makas ata ata gidenler vardı ki zaten onlarad kaza tehlikesi atlattılar.
Off Geçmiş olsun ya :/ Zaten ben eve dönüşte bir sürü kişi yollarda basıp basıp duruyordu
Canlarını hiçe sayar gibi ...
Serdar TURGUT
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)