madem bu kadar izleyen var çözemediğim bi soru var...
iskender bebeği kaçırdı arslan beyin polatı kaçırıp sonradan baronun önüne çıkardı acaba böle bi plan mı var.ayriyetten
polatta Çakırın kızını ve çocuğunu yurtdışına götürmüştü.onlara ne oldu unutuldu gitti mi yoksa ilerde çıkarmı???
mematıyı cıkarmak ratıng kaygısından dolayı yemez, orda o anlık vazgececektır dıorum öldurmekten, sorada cengız(artık polatın tarafında gibi) kurtaracaktır mematıyı...
ayrıca yalçın bulutta ölmez oda çoksevılen dızıde önemlı rollerden birinde ama murogidici![]()
Bence ;
A) Muro buluta sıkacak. (Becerebilirse)
B) Çeto muroya sıkacak. (yada çeto mallık yapıp beceremeyecek tam tersi olacak yada ispiyonlayabilir başkanını)
C) İskender mematiye sıktırmayacak öyle bekletecek. (düşük ihtimal sıktırabilirde)
D) Polat tuttugu herkeze sıkacak. (2.çakır'ın ölümü vakası - terminatör mode is on )
E) Polat ölümsüz
If 1) Mod Cells(i, 1) > 0 Then
Polat = God mode is on
kill = 1
failed = 2
If 1 is > yes
GoTo next
If 2 is > yes
GoTo start
on A:dialogaskpass'atasözü:*:*:{
if ($did == 1) { play%zinzinzilemelodi.mp3
if ($did == 2) { make%$çatışmasahnesi.mov $did(2).text | did -bol kayıp $d 3 }
if ($all == 1) {play%Polat_Alemdar_The_Terminator.mov
}
== Polat Alemdar : ÖLümsüz...
Yapımcının kardeşi olmak böyle bişeyşaka bi yana kod kastım
![]()
✵ Belong to beyond of your horizon. ✵
bana bu aralar kimse gitmez gibi gelio bu mal çeto muro buluta sıkmadan yapar bi aptallık önce sıkar muroda uyanır bulutuda vurmaz sora muro saf deiştirir bence ama nereye gider onu bilmem
ceme katılabilirim çeto baltasından hersey beklenir![]()
Bulutla çeto gidecek bence muro başkasına katılmak zorunda kalıcak. Memati ise ölmez bencede![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Milliyet Gazetesi Anasayfadan;
Halk istedi Murro itirafcı olacak...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
mematinin ölmemesi gerekirdie düşünüyorum ölürse filim yavas yavas bitirilmeye başlandığının işaretidir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)