yeni konu açmayım dedım bu aracın durumu hakkıdna fikir alabilirmiyim eger düşünülebilcek araçsa ilgileneceğiz
Seat Ibiza 1.9 TDi Sport 2004 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 87976591
yeni konu açmayım dedım bu aracın durumu hakkıdna fikir alabilirmiyim eger düşünülebilcek araçsa ilgileneceğiz
Seat Ibiza 1.9 TDi Sport 2004 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 87976591
safranboludaki araç benim eski aracım ve arkadaşıma sattım. millet baya sallamış araba hakkında. arabayı ben 2008 de istanbulda üniversitede öğretim görevlisinden aldım. ve 2008 den beri safranboluda araç. 16 ya falanda almadım 2006 model tertemiz c2 vts im vardı onla kafa kafaya takaslamıştım.
SEAT SPORT
Seat Ibiza 1.9 TDi Sport 2005 Model 27.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 105715909
Araç hakkında bilgisi olan varmı acaba?
antepten varol abinin sattıgı araç. kw v2 falan vardı. tertemizdi ondayken. hala öyleyse biraz pazarlıkla alınır araba.
aynen bu araba varol abinin eski aracı arabayı alırken bizim oraya gelmişti herşeyini biliyorum arabanın o zamanki halindeyken boya kaportasına baktırdık vs hatta satan kişi efes pilsende çalışıyodu araba alırsam mutlaka size getiricem demiştialınabilicek bi araç
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Varol abiden alan benim coilsiz aldığım doğrudur.Zaten coil seven birisi değilim ki aracında alt takımlarının canını alıyor.Aracı aldıktan sonra benim kadar bakan kimse olmamıştır.Uyguna aldım fakat Varol abi ile aramdaki muhabbet daha eskiye dayandığından o fiyata başkasına satmak istemedi.Benimde aradığım bir araçtı ki ben s-rider sattığımda bunu alacaktım o benden önce almıştı,kısmet
Aracın fiyatı bence makul sadece ebc seti,tamamiyle yenilenmiş alt takım buna direksiyon kutusu dahil.Neyse kendi aracımı övmüş gibi olmak istemem bakalım 2 3 haftaya herşey belli olacak.Burada isteyen arkadaşta şuan cooper s aldı onada hayırlı olsun
xx
Land Rover Discovery 1 +2 inç +BF AT K02
Connecting site...
Araçla alakalı bilgisi olan arkadaş var mı. Şimdiden tşk ederim
LC160 VTI, DC123 ep3 TYPE-R, RED18 S2000, GS650 Fabia VRS, KF698 fn2 TYPE-R
Şimdiki Zaman
55 ACF 61 İBİZA 1.9 tdı PD130
konuyla lakasız olacak ama
bu pd130 ile pd150 arasında ne gibi farklar var +/- ??
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
vw bir güzellik yapsa da; şu PD (130-150-160) motorları yeniden piyasaya sürse![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)