Orası Öyle Amcacım :) Ama Boş K20 Nin de Fiyatları 14 bin Değil Bunu Sende Bende Biliyoruz Amcacım Öyle Değilmi :)
Printable View
yav allah askıan k2o moduna gırmeyın dune kdr typere *** atılıyrdu fıyatı uctu s2000 *** atılıyrdu fıyatı tavan yaptı honda bu canın ıstemıyrsa yorumda yapma abartmada yanı fıyata degıl benım kızgınlıgım arabaya *** atılması ek gıbı arabamı var hangı serı ek gıbı oldu vtec 2 mı honda yenı kasalarmı yemın ederım on goruntusu bıle olamazlar haydı eyvallah
bu kış aurisimi satarken ankaradan bı cocuk 1 parca boyalı 140.000 de 2000 1.4 is le takas etmek ıstemıstı 14'e gelıcektı bana araba. o paraya satamam dıye vazgectım çeşke alsaymısım euro, altın b.k yemış bunun yanında :D:D:D
Ben geçen sene 99 HB Sunroflu EK yı 13750 ye verdimde yanarımda yanarım:D
Yavv konunun vtec2 ile alakasi nedir anlayamadim 2004 model hiç değişensiz , 3 parca boyalı , bır vtec2 ye yapılabılecek butun modlar yapılmış halde arabamı 24500e verdim , aynı şekılde olan arabalara 30000tl çekılırken . Ben vtec2 ye 30-32k tl isteyenlrrede ayni seyi soyluyorum isin b.ku coktan cikti
dediğim gibi herkes kar etme peşinde, üstünden 1.5-2 lıra corba ındıreyım agaaa modunda , ama bundan 7-8 sene önce demiştim ki ( bursadakı hondacı arkadaşlarım ıyı hatırlar) bakın bu honda denen arabayı göklere cıkarıyoruz 3-5 seneye kalmaz fıyatlar tavan yapar alacak araba bulamayız , herkes gülmüştü o zamanlar hass... der gibi , bakın dediğim cıktı mubarek olsun ;)
Seni Seviyorum amca :D
Bu araca bu paraları vermek mantıklı değil falan boşa tartışmayalım, aşkta mantık olmaz :D
Honda Civic 1.4i S 1996 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 95356052
Bugün açılmış ilan tanıyan bilen varmıdır. Sonradan orjinal parçalarıyla takılan klima bi sıkıntı çıkarırmı.
Böyle Bi Paket Oldugunu Sanmıyorum.. Güvenlik Paket olmasa Sunroof Oldugu İçin Klima olmaması normal ama. İlk Defa Gördüm Şahsen. Satarken Sıkıntı Olabilir Bence + Renk Ve modelde Ofsayt :)
arkadslar bu EK kasalarda sacma sapan cok model war,
komple boş olan model
sadece klıma
klıma + sunroof ( manuel olanlar nadır )
sadece sunroof
sadece gp
gp + klıma
gp + klıma + abs
gp + abs
gp + abs + sunroof
gp + abs + sunroof + klıma (manuel olanlar baya nadir ) en fullu yanı masallah 19 lu rakamlara gidiyo :D
ve bazılarında bardaklık + kol dayama.
yanı biraz ilginc bu EK kasalar :)
sedan 1.4 ve 1.6 ların hıc bırınde sunroof yok ( bilmeyen arkadslar ıcın soyluyorum ) ama sanırım TR ye giris yapmayan yurtdısındakı sedanların bazılarında var.
bunun dısında TR ye gırıs yapan bazı 96 model VTİ larda sunroof ve klima olmayanları mevcut. buda ilginç :)
arkadaşlar bu aracla ilgileniyorum.aracı bilen tanıyan varmı?
Honda Civic 1.4i S 1998 Model 17.261 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 95532266
1.4 is var isterseniz 155kmde kırmızı renk stock + stock içinde yıpranma filan yok iç donanımını bilmiyorum fotoğraf atarım isterseniz fiyatıda uygun
15500 jantsız +500 600 e jant alsak 16 ya geliyor. gidip bakıcam artık nedir ne degildir temizse almayı düşünüyorum.
fiyat nedir kaç model değişen boya ???
tr de hiç yok diye biliyorum avrupada nadirdir herhalde evet .
Tr Ye normalde getirilmedi fakat gumrukten giriş yapmış olan war. Sedan sunrooflu. Ayrıca bulgaristanda 1.5 dizel EK kasa var, dizel 1.6sport kasa var.
engın ek aksa dısel yokta 1.6 sport var:=)
vermeyin su arabaya bu paraları
Adamın bana yazdığı msj bu;
km orjinal.ön,arka ,tavan ve sol taraf orjinal.sadece sağ taraf 3 parça işlem görmüş.değişen yok .iç kısımlar orjinal.lpg işli.çeki demiri işli.sanruf çalışıyor.sadece alt takımda 200 tl masraf var.oda sol akis başı ve rot başı.onunda aciliyeti yok.birde muayene zamanı geldi.yani 200 tl alttakım 200 tlde muayenesi 400 onuda düşerim fiyattan.