getz falan hikaye hondaya bindikten sonra dengi başka bi araç çok zor oluyor , temiz ve uygun bi araç bulursun inş. bu ara zor olsa da ;)
Printable View
getz falan hikaye hondaya bindikten sonra dengi başka bi araç çok zor oluyor , temiz ve uygun bi araç bulursun inş. bu ara zor olsa da ;)
Ilgilenen yorum yapan herkese tesekkur ederim acele etmiyorum arac konusunda. Secim konusundaysa alternatif olarak koydugum kriterlere uygun arac onerilerileriniz varsa degerlendirecegimide soylemistim. Ben bulamadim ozellikle yakisiklilik konusunda tamam zevkler tartisilmiyor ama bende bu araci begeniyorum parca bulunurlugu nispetn sorunsuzluguda buyuk etken.Allah herkesin gonlune gore versin.
Ek Vazgeçilmezdir :) Yıllardır 106 ve Ek Kasa Arasında Gidip Gidip Geliyorum :)
Arkadaşalar bi bilgilendirme yapayım ilandaki aracı bi kardeşimize almaya niyetlendik,(araç daha önce Ankara Polatlıdaydı,askeri personel sahibi)değişenleri göze almıştık defalarca sorup pert kaydının olup olmadığını sorduk kesinlikle yok dedi,airbaglar ilan açılmadı dedi.Aracı servise soktuğumuzda 13 bin gibi bi hasar kaydı çıktı.Tabi servis parasını kendisi ödetip çıktık.Bilginiz olsun boş yere sizde gidip masraf etmeyin
Honda Civic 1.4i S 2000 Model 14.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 94167447
abı arac duzgun duruyr kesınmı yanı belkı eskı plakadır ben aracın bıyerıne baksam anlarım msnden söylerım abı oraya bak eger duruyrsa tamamdır
Honda Civic 1.4i S 1998 Model 18.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 92190584
Şu arabaya kazalı diyen varmı mesela arkadaşlar ? resimlerden anlıyan varsa tebrik edicem.
mn panjurun orda kaput tampondan önde ve motorun ıcı ne pis oyle
evet beyler yokmu ısteyen gıttı gıdıyor 1 hafta antalyada görmek ısteyenler gorebılır.
Techden alacaklara 17 :D
Honda Civic 1.4i S 1998 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 88725169
Telefonda Benimle Öyle KEsin Konuştu ki Araç Sahibi Aracı ASkeri personelde Oldugunu göz önüne alarak İnanıp güvenip gittik. ayrıca tam 3 gün boyunca telefonda defalarca konuştum. Ve Gece Bursadan 3 kişi çıkıp gittik Sabah Gördüğümüz manzara karşısında inanın sinirden ayaklarım titredi hayatımda gördüğüm en kötü civicle karşı karşıya kaldım aracın sağ kulesi hala dönük nasıl toplandıysa kaputu kapanmıyor bile arka kelebek camlar akvaryum slikonuyla yapışmış inanılmaz kötü. İç aksam desek plastikiğin tamamı kırık diyebilirim. kesinlikle uzak durun. biz birbirimize giricektik Allahtan yanımda arkadaşlarım vardı. Kendimi ankara otobüsüne zor attım
insanların içi nasıl rahat ediyor anlamıyorum. sen kalk adamı başka şehirden çağır, telefonda bir sürü yalan at..şerefsizlik hat safhada
sonra bir de hiçbirşey olmamış gibi pişkin pişkin konuşup sırıtır bu adamlar.
eski bir 1,4is kullanıcısı olarak, bu arabalara 13-14binTL den fazla vermeyin.
ben 6 sene önce, ilk sahibi bayan bir abladan aldım hatasız güvenlik donanımlı olan değil.
4-5 parça boya vardı 12,000TL ye aldım biryıla yakın bindim 3 gün içerisinde de 11,000TL sattım. Ederi budur bunların.
13-14 bine temiz 1.4 is aramayın arkadaşlar hurda istiosanız illa bulursunuz o paraya
temizi için 16-17yi göze alın
kimse kabul etmesede bu piyasa böle artık yıl 2006-2007 değil 2012
renonun tofaşın fiyatı artmamış olabilir ama civiclerin arttı kabul edelim
13-14 yönlendirmeleri yapan arkadaşlara sesleniyorum yanlış anlamayın ama yönlendirmeniz doğru değil piyasada her malın alış ve satış fiyatı vardır bunu fikirlerimiz değil piyasa belirler
yönlendirdiğiniz insanlar 13-14e aldıkları aracın geçmişini iyi öğrenmeliler
13-14 e otomatik te dahil iyi bir civic bulursanız pm atın ben 2.yi alıcam boya sorun değil :)
bu polemik uzar gider
parası olan 1.4 is'e 20de verir alır kendi parası,
alıcıda aynı şekilde isterse 30 yazsın alan varsa ne alaa
ayrıca Cenk arkadaşa katılıyorum 400-800 oynar ama piyasa bellidir.
Syg
pıyasada ek cıvıc tıpınde araba gosterebılcek varmı bı arkds alfa dedı baska varmı???
Abilerim arkadaşlarım şu konu kaymasın farklı yerlere amacına yönelik gitsin rica ediyorum.Bu konularda zaten basiretsizim yardım bekliyorum sizlerden.
Honda Civic 1.4i S 1998 Model 17.800 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 93757636
Aynı renk ve arabadan 1 yıl kadar kullandım diğer bütün renklerden farklıdır ve kendini gösterir!
keşke satmasaymışım şimdilerde çok para ediyor herhalde, alan satan varmı onu bilmem
Abi valla bu yardım konusunda ciddiyim şaka yollu söylemiyorum kısmetse ilk arabam olucak tutup ilk arabadan birisinin bana kazıklayıp iteledikten sonra bu araba işlerinden soğumak istemiyorum o kadar çalıştık ettik biriktirdik 3-5 bişey hiç olmasın durduk yere. Hani öyle ailede etrafta arabacı çevre olsa yol gösterin dicem de kendi çabamla bişeyler yapmaya çalışıyorum. Tutupta " kıliyo sembol al la az yakıyo binersin " kafasında bi araba almak istemiyorum.
valla hocam kac paran var bılmıyrm
Uluorta şu kadar param var demek hoş olmaz görgüsüzlük gibi olur :D pm atıyorum konuyla ilgili.
Teşekkürler yorumun için. Ekspertiz illaki yapılır ustaya gösterilir önemli olan ekpertize götürecekbi araba bulmakta. Tutupta her beğendiğimi götürmekten ziyade bilindik tanıdık birinden alıp götürmek her açıdan daha iyi. Misal bazı arkadaşları duyuyorum şehir dışına gittik araç sahibinin söylediklerinden farklı şeyler çıktı sahibide bilmiyorum dedi. Büyük konuşmamak lazım o kadar yol gittikten sonra ben o sinir harbiyle çok farklı olaylara karışırım. Bu sebepten tanıdık birinden yola çıkmak daha iyi diye düşünüyorum.
12-13 yaşındaki 1.4 is'in,1.6 ies ve vti fiyatları da dahil bu kadar yüksek olmasını tek nedeni talep var satılıyor değil aslında.Talep varsa nedeni vardır.Yedek parça fiyatları uygundur ve çoktur temin sıkıntısı yaşanmaz. Bu saydığım araçlar mekanik ağırlıklı az arıza çıkartan, elektronik aksamı az olan araçlardır,yani sorunsuzdurlar. Honda'nın sağlam motoru da bu kareyi tamamlayınca talep yüksek oluyor. Kasa olarak agresif görünümlü derli toplu araçlar. Bu gibi nedenlerden dolayı fiyatları düşmüyor en önemli nedeni de bu araçların muadili yok. Ama sorun şu gerçekten temiz bakılmış masrafsız araçların yanında, sırf markası honda diye turşu gibi olmuş, defalarca özensizce toplatılmış yorgun araçalara da aynı rakamlar isteniyor. Bu markaya tepki doğuran olay da bu zaten. Yoksa parasını hakeden araçlar.
herkes esnaf oldu galerici oldu yanarım yanarım ona yanarım , 15000tl ye alınan arabanın daha alındıgı gün 17.500-18000 narasında ilanı düşüyor sahibinden e ya tutturursam dıye , bı nevi ördek avı
bır 1.4 is e 17-18000 para verecek olan adamın zekasından şüphe ederim , bıldıgın stock arabaya bı takım bbs yada volk t37 bır takım ıkıncı el yay farların kenarına bıraz turuncu folyo bi pasta bi cila 13000e alınan araba 17000
valla kım kusura bakacaksa baksın kim kızacaksa kızsın bu paralara 1.4is almak enayiliğin daniskasıdır
kar yağdı subaruların fiyatları artı, drift denildi 200sx lerin fiyatları artı, rolling denildi type-r ların fiyatı artı vs..
ama bu 1,4is lerin nasıl artı onu anlamadım :icon_wack :)
typerında arttı fıyatı;9