otomatik istersen sana benim arabayı bırakiim :D
Printable View
yav allah askıan k2o moduna gırmeyın dune kdr typere *** atılıyrdu fıyatı uctu s2000 *** atılıyrdu fıyatı tavan yaptı honda bu canın ıstemıyrsa yorumda yapma abartmada yanı fıyata degıl benım kızgınlıgım arabaya *** atılması ek gıbı arabamı var hangı serı ek gıbı oldu vtec 2 mı honda yenı kasalarmı yemın ederım on goruntusu bıle olamazlar haydı eyvallah
bu kış aurisimi satarken ankaradan bı cocuk 1 parca boyalı 140.000 de 2000 1.4 is le takas etmek ıstemıstı 14'e gelıcektı bana araba. o paraya satamam dıye vazgectım çeşke alsaymısım euro, altın b.k yemış bunun yanında :D:D:D
Ben geçen sene 99 HB Sunroflu EK yı 13750 ye verdimde yanarımda yanarım:D
Yavv konunun vtec2 ile alakasi nedir anlayamadim 2004 model hiç değişensiz , 3 parca boyalı , bır vtec2 ye yapılabılecek butun modlar yapılmış halde arabamı 24500e verdim , aynı şekılde olan arabalara 30000tl çekılırken . Ben vtec2 ye 30-32k tl isteyenlrrede ayni seyi soyluyorum isin b.ku coktan cikti
dediğim gibi herkes kar etme peşinde, üstünden 1.5-2 lıra corba ındıreyım agaaa modunda , ama bundan 7-8 sene önce demiştim ki ( bursadakı hondacı arkadaşlarım ıyı hatırlar) bakın bu honda denen arabayı göklere cıkarıyoruz 3-5 seneye kalmaz fıyatlar tavan yapar alacak araba bulamayız , herkes gülmüştü o zamanlar hass... der gibi , bakın dediğim cıktı mubarek olsun ;)
Seni Seviyorum amca :D
Bu araca bu paraları vermek mantıklı değil falan boşa tartışmayalım, aşkta mantık olmaz :D
Honda Civic 1.4i S 1996 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 95356052
Bugün açılmış ilan tanıyan bilen varmıdır. Sonradan orjinal parçalarıyla takılan klima bi sıkıntı çıkarırmı.