1.4 honda yerine getz e binerim honda alacaksan 1.6 vti full olacak belası olmayacak fiyatı uygun olacak yoksa alınmaz
Printable View
1.4 honda yerine getz e binerim honda alacaksan 1.6 vti full olacak belası olmayacak fiyatı uygun olacak yoksa alınmaz
Fiyatlar biraz yüksek fakat ben illa bunlardan birini istiyorum derseniz.Füme ve kırmızı olan araçlar dikkatimi çekti.Yakıt tüketimin tabiki diğer baktığın araçlara göre az olur fakat keyfi başka.Sen bilirsin.
Ek kasa artık bir efsane oldu bile çoktan, o yüzden onu alacağıma bunu alırım konusuna girmek yanlış. Zaten ek kasa kafaya konmuş, aralarında seçim yapmaya kalmış iş, hala Clio Getz muhabbeti dönüyor. Fiyatları fazla mı? Evet. Başka alternatifleri var mı? Evet. Ama Ek kasa başka. Hiçbir araç zaten fotoğraflardaki gibi durmuyor,neler neler çıkıyor. Önemli olan temizini bulmak, hırpalanmamış olanları bulmak. Hayırlısı olsun, her gün sahibinden'e en az 5-6 yeni ilan düşüyor, kovalamak gerek biraz.
getz falan hikaye hondaya bindikten sonra dengi başka bi araç çok zor oluyor , temiz ve uygun bi araç bulursun inş. bu ara zor olsa da ;)
Ilgilenen yorum yapan herkese tesekkur ederim acele etmiyorum arac konusunda. Secim konusundaysa alternatif olarak koydugum kriterlere uygun arac onerilerileriniz varsa degerlendirecegimide soylemistim. Ben bulamadim ozellikle yakisiklilik konusunda tamam zevkler tartisilmiyor ama bende bu araci begeniyorum parca bulunurlugu nispetn sorunsuzluguda buyuk etken.Allah herkesin gonlune gore versin.
Ek Vazgeçilmezdir :) Yıllardır 106 ve Ek Kasa Arasında Gidip Gidip Geliyorum :)
Arkadaşalar bi bilgilendirme yapayım ilandaki aracı bi kardeşimize almaya niyetlendik,(araç daha önce Ankara Polatlıdaydı,askeri personel sahibi)değişenleri göze almıştık defalarca sorup pert kaydının olup olmadığını sorduk kesinlikle yok dedi,airbaglar ilan açılmadı dedi.Aracı servise soktuğumuzda 13 bin gibi bi hasar kaydı çıktı.Tabi servis parasını kendisi ödetip çıktık.Bilginiz olsun boş yere sizde gidip masraf etmeyin
Honda Civic 1.4i S 2000 Model 14.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 94167447
abı arac duzgun duruyr kesınmı yanı belkı eskı plakadır ben aracın bıyerıne baksam anlarım msnden söylerım abı oraya bak eger duruyrsa tamamdır
Honda Civic 1.4i S 1998 Model 18.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 92190584
Şu arabaya kazalı diyen varmı mesela arkadaşlar ? resimlerden anlıyan varsa tebrik edicem.
mn panjurun orda kaput tampondan önde ve motorun ıcı ne pis oyle
evet beyler yokmu ısteyen gıttı gıdıyor 1 hafta antalyada görmek ısteyenler gorebılır.
Techden alacaklara 17 :D
Honda Civic 1.4i S 1998 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 88725169
Telefonda Benimle Öyle KEsin Konuştu ki Araç Sahibi Aracı ASkeri personelde Oldugunu göz önüne alarak İnanıp güvenip gittik. ayrıca tam 3 gün boyunca telefonda defalarca konuştum. Ve Gece Bursadan 3 kişi çıkıp gittik Sabah Gördüğümüz manzara karşısında inanın sinirden ayaklarım titredi hayatımda gördüğüm en kötü civicle karşı karşıya kaldım aracın sağ kulesi hala dönük nasıl toplandıysa kaputu kapanmıyor bile arka kelebek camlar akvaryum slikonuyla yapışmış inanılmaz kötü. İç aksam desek plastikiğin tamamı kırık diyebilirim. kesinlikle uzak durun. biz birbirimize giricektik Allahtan yanımda arkadaşlarım vardı. Kendimi ankara otobüsüne zor attım
insanların içi nasıl rahat ediyor anlamıyorum. sen kalk adamı başka şehirden çağır, telefonda bir sürü yalan at..şerefsizlik hat safhada
sonra bir de hiçbirşey olmamış gibi pişkin pişkin konuşup sırıtır bu adamlar.