o zaman aksarayda ki makina sana en uygun olanıdır diye düşünüyorum.
Fiyatlara bak şaka gibi yayuh diyorum . Evet biz bu fiyatı verdik isteyen alır isteyen almaz sanane diyen olursa da hazır cevap vereyim gene yuh diyorum
bu fiyata alan olursa da hayırlı olsun derim ne diyeyim banane
![]()
Gökteki Melekler Bizim Şehitler
ben arabama 15 ıstyrdum azmış kız gıbı cıvıc![]()
www.honda-tech.com
çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....
Pardon şimdi hatırladım sanırım teyzeden almıştınız boyaya ihtiyacı vardı biraz. Satıyormusunuz ilanı varmıdır ?
Honda Civic 1.4i S 1998 Model 17.800 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 93757636
Linkteki Araç Benim Aracım. Fiyat Konusuna Gelince. Güzel Araba GÜzel PAra Bende Çok Civic Aradım Yakın Arkadaşlarımda Çok İyi Bilirler Tr"de Diyar Diyar Araba Aradıgımı Ancak Kimsenin Aracı Telefonda Verdiği Bİlgiyle Araçları Örtüşmüyor Malesef. Araba Ararkende Emin Olun 1,500 2000 Lira Gibi PAralar Harcadım Yollarda Hem KEseye Hem Zaman Yazık.. Hatta Bi ara Civic Almaktan Vazgeçtimde Denilebilir Çünkü İnanılmaz Soğudum Gördüğüm Araçlardan Sonra.
Siz Hİç Akvaryum Slikonuyla Arka Camları Yapıştırılmış Civic Gördünüzmü ? Ben GÖrdüm.
Km Olayına Gelince Aracı Bir Çok Arkadaşım Bilir Temizliğini Yürüyenini Ve Motor Durumunu. 12 13 Bin Liralarada Civicler Var. Aldıgında Ya Bakım Yapman Gerekiyor Yada Boyatman Gerekiyor.
Benim Aracımın Ne Bakıma Nede Boyaya İHtiyacı Var. Tabiri Caizse Maşallahı Var.
Boş bir civic i Yakışıklı Bi Araba Haline Getirmek 3000-3500 Tl Arası.
14-15 Lerede Bu Renkte Güzellikte Sunroof Ve Klimalı Bir Cİvic Yok. Şayet Varsa O paralara Bir Tane Daha Alırım Ben..
ŞEhir Dışından Cİddi DÜşünen Arkadaşlarım Varsa Aracta Söylediğimin Haricinde Bİr kusur Çıkarsa EĞer Tüm Masrafları Tarafımdan KArşılanıcaktır
Honda Civic 1.4i S 1998 Model 17.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 93976067
bu aracta bızdedırr eger cıddı anlamda dusunursen yardımcı oluruz ayrıca bende satıstayım sohc vtec var benımde cıddı anlamda emek harcanmıs .. dusunursen pm atabılırsın
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
geçen kış o paralara vti satıyolardı çok iyi hatırlıyorum
piyasa bu ama napalımhonda güzel araba
![]()
Olgun bir insanı dost edinmek istiyorsanız tenkit edin, basit bir insanı dost edinmek istiyorsanız methedin.
http://www.techturkey.com/forum/otom...-s-my-ej9.html
linkteki arabamın konusu henüz satılığa çıkarmadım ama düşünürsen ve biraz zamanın varsa satabilirim.2000 model 150 binde klimalı 3 parça boyası var istedin yere baktırabiirsin aracı
[SIGPIC][/SIGPIC]
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)