User Tag List

Sayfa 6/13 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
231 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Civic 1.4is sorgu, tavsiye, yardım

cenk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eski bir 1,4is kullanıcısı olarak, bu arabalara 13-14binTL den fazla vermeyin.

ben 6 sene önce, ilk sahibi bayan bir abladan aldım hatasız güvenlik donanımlı olan değil.
    4-5 parça boya vardı 12,000TL ye aldım biryıla yakın bindim 3 gün içerisinde de 11,000TL sattım. Ederi budur bunların.

krm106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cenk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O paralarada Çöp Alınıyo Malesef.. tıpkı Typerlarda Oldugu gıbı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı krm106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O paralarada Çöp Alınıyo Malesef.. tıpkı Typerlarda Oldugu gıbı
    arkadaşım, senin 1,4 dün vardiye alınma sakın. Mal sahibi ister 3 lira der ister ister 5 lira. Ben nacizane fikrimi söyledim.

ayrıca; arabamın fanatiği değilimdir ama, Type-r ın faturasız, elektirik tesisatsız, sadece K20 motoru 14binTL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    13-14 bine temiz 1.4 is aramayın arkadaşlar hurda istiosanız illa bulursunuz o paraya

temizi için 16-17yi göze alın
    kimse kabul etmesede bu piyasa böle artık yıl 2006-2007 değil 2012
    renonun tofaşın fiyatı artmamış olabilir ama civiclerin arttı kabul edelim

13-14 yönlendirmeleri yapan arkadaşlara sesleniyorum yanlış anlamayın ama yönlendirmeniz doğru değil piyasada her malın alış ve satış fiyatı vardır bunu fikirlerimiz değil piyasa belirler
    yönlendirdiğiniz insanlar 13-14e aldıkları aracın geçmişini iyi öğrenmeliler

13-14 e otomatik te dahil iyi bir civic bulursanız pm atın ben 2.yi alıcam boya sorun değil

KaanBRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cenk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ben 6 sene önce, ilk sahibi bayan bir abladan aldım hatasız güvenlik donanımlı olan değil.
    4-5 parça boya vardı 12,000TL ye aldım biryıla yakın bindim 3 gün içerisinde de 11,000TL sattım. Ederi budur bunların.
    12000 TL ye 99 şahin satıyolar hocam,gönül ister 10 bine alalım civicleri ama piyasanın hali bu.Ben 16000 liraya kendi şehrimde sedan lpg eli ayağı düzgün 1.4 bulamadım hesabını sen yap.

aRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu polemik uzar gider
    parası olan 1.4 is'e 20de verir alır kendi parası,
    alıcıda aynı şekilde isterse 30 yazsın alan varsa ne alaa
    ayrıca Cenk arkadaşa katılıyorum 400-800 oynar ama piyasa bellidir.
    Syg

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pıyasada ek cıvıc tıpınde araba gosterebılcek varmı bı arkds alfa dedı baska varmı???
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

rapstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abilerim arkadaşlarım şu konu kaymasın farklı yerlere amacına yönelik gitsin rica ediyorum.Bu konularda zaten basiretsizim yardım bekliyorum sizlerden.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rapstar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abilerim arkadaşlarım şu konu kaymasın farklı yerlere amacına yönelik gitsin rica ediyorum.Bu konularda zaten basiretsizim yardım bekliyorum sizlerden.
    yardım edelım sana
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

TaYFuN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda Civic 1.4i S 1998 Model 17.800 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 93757636

Aynı renk ve arabadan 1 yıl kadar kullandım diğer bütün renklerden farklıdır ve kendini gösterir!

keşke satmasaymışım şimdilerde çok para ediyor herhalde, alan satan varmı onu bilmem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yardım edelım sana
    Abi valla bu yardım konusunda ciddiyim şaka yollu söylemiyorum kısmetse ilk arabam olucak tutup ilk arabadan birisinin bana kazıklayıp iteledikten sonra bu araba işlerinden soğumak istemiyorum o kadar çalıştık ettik biriktirdik 3-5 bişey hiç olmasın durduk yere. Hani öyle ailede etrafta arabacı çevre olsa yol gösterin dicem de kendi çabamla bişeyler yapmaya çalışıyorum. Tutupta " kıliyo sembol al la az yakıyo binersin " kafasında bi araba almak istemiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla hocam kac paran var bılmıyrm
    www.honda-tech.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uluorta şu kadar param var demek hoş olmaz görgüsüzlük gibi olur pm atıyorum konuyla ilgili.

aRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rapstar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi valla bu yardım konusunda ciddiyim şaka yollu söylemiyorum kısmetse ilk arabam olucak tutup ilk arabadan birisinin bana kazıklayıp iteledikten sonra bu araba işlerinden soğumak istemiyorum o kadar çalıştık ettik biriktirdik 3-5 bişey hiç olmasın durduk yere. Hani öyle ailede etrafta arabacı çevre olsa yol gösterin dicem de kendi çabamla bişeyler yapmaya çalışıyorum. Tutupta " kıliyo sembol al la az yakıyo binersin " kafasında bi araba almak istemiyorum.
    beğendiğin aracı serviste ekspertiz yaptır 1.4 is'ler genel olarak yorulmamış araçlar para konusuna çok takılma en kötü satarken zarar bile etsen bindiğine sayarsın hayırlısı olsun şimdiden.

Syg

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aRR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beğendiğin aracı serviste ekspertiz yaptır 1.4 is'ler genel olarak yorulmamış araçlar para konusuna çok takılma en kötü satarken zarar bile etsen bindiğine sayarsın hayırlısı olsun şimdiden.

Syg
    Teşekkürler yorumun için. Ekspertiz illaki yapılır ustaya gösterilir önemli olan ekpertize götürecekbi araba bulmakta. Tutupta her beğendiğimi götürmekten ziyade bilindik tanıdık birinden alıp götürmek her açıdan daha iyi. Misal bazı arkadaşları duyuyorum şehir dışına gittik araç sahibinin söylediklerinden farklı şeyler çıktı sahibide bilmiyorum dedi. Büyük konuşmamak lazım o kadar yol gittikten sonra ben o sinir harbiyle çok farklı olaylara karışırım. Bu sebepten tanıdık birinden yola çıkmak daha iyi diye düşünüyorum.

emretorlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    12-13 yaşındaki 1.4 is'in,1.6 ies ve vti fiyatları da dahil bu kadar yüksek olmasını tek nedeni talep var satılıyor değil aslında.Talep varsa nedeni vardır.Yedek parça fiyatları uygundur ve çoktur temin sıkıntısı yaşanmaz. Bu saydığım araçlar mekanik ağırlıklı az arıza çıkartan, elektronik aksamı az olan araçlardır,yani sorunsuzdurlar. Honda'nın sağlam motoru da bu kareyi tamamlayınca talep yüksek oluyor. Kasa olarak agresif görünümlü derli toplu araçlar. Bu gibi nedenlerden dolayı fiyatları düşmüyor en önemli nedeni de bu araçların muadili yok. Ama sorun şu gerçekten temiz bakılmış masrafsız araçların yanında, sırf markası honda diye turşu gibi olmuş, defalarca özensizce toplatılmış yorgun araçalara da aynı rakamlar isteniyor. Bu markaya tepki doğuran olay da bu zaten. Yoksa parasını hakeden araçlar.

DENON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkes esnaf oldu galerici oldu yanarım yanarım ona yanarım , 15000tl ye alınan arabanın daha alındıgı gün 17.500-18000 narasında ilanı düşüyor sahibinden e ya tutturursam dıye , bı nevi ördek avı

bır 1.4 is e 17-18000 para verecek olan adamın zekasından şüphe ederim , bıldıgın stock arabaya bı takım bbs yada volk t37 bır takım ıkıncı el yay farların kenarına bıraz turuncu folyo bi pasta bi cila 13000e alınan araba 17000

valla kım kusura bakacaksa baksın kim kızacaksa kızsın bu paralara 1.4is almak enayiliğin daniskasıdır

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kar yağdı subaruların fiyatları artı, drift denildi 200sx lerin fiyatları artı, rolling denildi type-r ların fiyatı artı vs..

ama bu 1,4is lerin nasıl artı onu anlamadım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    typerında arttı fıyatı;9
    www.honda-tech.com

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)