User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
50 sonuçtan 39 ile 50 arası

Konu: Kullanmayin su iki tekeri

metinalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motor bambaşka bişey, bu yaz başı sattim 600lük moturumu ama onsuz olmuyor bu sonbhar tekrar almayı planlıyorum binen pişmam binmeyen bin pişman , hayatını kayip edenlere allah rahmet eylesin

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    motor iyidir full korumayla binilirse daha iyidir.. şimdi dışardan geldim motorlada hava tam motor havası akşam sürmenin keyfide bir başka..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

SinanATASOY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç sürücüleri azcık dikkat etsin başka bir şey istemiyoruz motosiklet sürücüleri olarak.. Korumalarımızı kuşanıp eğitimlerimizi alıp mümkün olan en yüksek dikkatle zevkimizi ve ihtiyacımızı karşılamaya çalışıyoruz.. Motosikletin üstündekinin insan olduğunu unutmayın kafi.. Her araç sürücü grubunda olduğu gibi motosiklette de çürük elmalar var ama bunu genele mal etmek doğru değil.. Bunu maalesef çoğu araç sürücüsü yapıyor. Kuryeye kızıp genele kötü davranıyor öldürme ihtimalini hesaba katmadan.. Motosiklet çok tehlikeli birşey değildir arkadaşlar.. Sadece biraz dikkat..

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaklaşık bir aydır chopper tarzı Çin malı bir motorla geziniyorum..Ne iyi biliyorum , nede hizli gidiyor ama o rüzgar inanılmaz bir keyif..

Tehlikeside anlatılmaz , sinyal veriyorsun adam önemsemiyor..dün ana yoldan giderken ara sokaktan bir pickap önüme atladı , sinek gibi yapışıyordum adama zor durdum..

Mert83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bugün itibari ile motorumu satmış bulunmaktayım. Sanki birşeyler eksik gibi :/

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2200km lık ufak cıbır tecrubeme bınayen sunu soylemelıyım kı...

arabada 1 adım sonrasını dusunen ben motorda 3-4 adım sonrasını dusunuyorum.
    hıcbır vıraja (askerıye ıcınde trafıksız ve bomboslar dısında) normal gırmıyorum.hızlı demedım normal bıle degıl hep yavas.
    kırmızı vs her kurala uyuyorum.
    cısentı yagmurda bıle cıkmıyorum.

lakın buna ragmen bırcok kez tehlıke atlattım.

menemen ' de tırın bırı kırmızıda zor durdu.adamın essek kadar DAF yazısını arkamda hıssettım resmen.heycandan ısık gormus tavsan gıbı kaldım.o an mesela tecrube oldu.ısıklarda bosta beklemıyorum hıcbır zaman.
    mersın'de donulmezden ve kırmızıda gecen kaşkayın ıcınden gecıyordum frenleme esnasında stres yapsam.
    vs vs.

yazık bıtıp gıden genclere.he motorcuların da sucu var elbet bazılarında ama turkıye'dekı yollar ve suruculer motosıklet kullanımına uygun degıl.ozellıkle racıngler.o lastıklerle maalesef sansımızı cok zorluyoruz kanımca.

he okuldan berı ıcımde kalan motor askını bır nebzede olsa yasıyorum-felaket sevıyorum motoru.arabamdan cok bınıyorum hatta.ama duasız bınmıyorum maalesef.

ılk ölümlü cbr 250 kazası mersınde oldu.kardesımız kaskını takmamıs.20km ıle gıderken kafasını kaldırıma carpıp öldü.yazık gercekten.sehırıcınde dusuk suratlerde dahı olsa en az kask takmak zorunlu bır kural...
    dusundukce kotu oluyor ınsan.yakında baba olacagım kısmetse.her yola cıktıgımda bunu da dusunmuyor degılım ama devam
    c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
    s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
    600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
    cbr250/tricity/x10/duke390
    meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    crash testleri geçemeyen beğenmediğimiz çin malı otomobiller en kral motosikletten belki 10 kat daha güvenlidir.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motor demek canını torbada tasıyosun demek kaportası senın vucudun demek Allah kimseye kaza bela göstermesin

SinanATASOY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    crash testleri geçemeyen beğenmediğimiz çin malı otomobiller en kral motosikletten belki 10 kat daha güvenlidir.
    Unutma motorda bir yere çarptığında üstünden uçup gidiyorsun ve hiç birşey olmadan kurtarma ihtimalin var ancak bahsettiğin çin malı arabada yaptığın kazada her zaman sıkışma ve bi taraflarını koparma riskin yüksek..
    Benim için zor yoktur... İmkansız biraz zaman alır..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İster race ister vespa olsun motor'un kaportası insanın kendisi...

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı metinalan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Motor bambaşka bişey, bu yaz başı sattim 600lük moturumu ama onsuz olmuyor bu sonbhar tekrar almayı planlıyorum binen pişmam binmeyen bin pişman , hayatını kayip edenlere allah rahmet eylesin
    motor kullanmayan kişiler onun zevkini bilmediği için ne söylesek boş. kim ister 1 sn sonra ölüm riski yaşayacağın birşeyi kullanmak... bu motor olayı bağımlılık yapıyor. bu yaz motorumuz yok motor görünce gözüm doluor. sıralı 4 yanımdan gp eksozla geçiyor tüylerim diken diken oluyor. bu sevdayı malesef bitiremiyorsun.

işin diğer bir boyutu racing kullanan bir şahsın hakkını vermesi. o riske giriyorsan korkmayacaksın arkadaş. o makinenin hakkını vericeksin. veremiyorsan racing almicaksın. dolayısı ile racing alan adam da ölümü hiç aklından çıkarmayan, korkmayan adamlar. o yüzden bir ölü gördüğünüzde fatihanızı okuyun geçin. yargılamayın. çünkü adam ondan mutlu.

meto abi beraber gazladığımızda aldığın zevki başka neden aldın ?? geçiyordum seni oynatıyordum kumda
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    r 1200gs ile yapmıs kazayı tanıdıgım kisi. 2 kisilermis virajı alamayınca direge agaca vurmuslar. ben anlamadım zaten o motorla nasıl bianda hızlanıp yuksek surate cıkıp carptıklarını.

Seçkin ve Cengiz Abinin İnceğe çıkarken yaptıkları kazadan bahsediyorsun sanırım.
    Seçkin abi aile dostumuzdu. O olaydan sonra motoru kafamdan sildim. O kazada Seçkini kaybetmeseydik belki de bende bir motor sahibi olacaktım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)