User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
67 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: az önce yaşadığım olay (çözüm)

piscocuk
    Misafir

az önce yaşadığım olay (çözüm)

konuya gelince az önce bir trafik cezası yedik evlere şenlik

eyüpten tuzlaya gelirken köprüden sonra paralı yola girdim yol çok boş olduğu için aracı eşime verdim normalde kartaldan çıkardım ama e5 belki kalabalıktır diye sabiha gökçen ayrımından girdim e5 istikametine giderken arkamızdan polis geldi ve aracı sağa çekmemizi söyledi neyse 40-50 mt sonra aracı sağa çektik ehliyet ruhsat burada arabamı kullandırılır dedi..bende deimki araba öğretmiyorum sonuçta kullanıyor dedim..trafiği tehlikeli duruma soktunuz dedi..ne yaptık tabelalar 90 km gösteriyor max bizde 80 le gittik bumu suçumuz dedim.aracın dörtlüleri neden yanıyor o zaman dedi.kapatırız dedim.ceza kesicem dedi.peki kes ama neden kesiyorsun dedim yine ve aldığım cevap trafiği tehlikeli duruma sokmak dedi.ok dedim ne kadar 72 TL dedi ok dedim..evrakları aldı vs derken bi baktım 154 TL kesti bu niye dedim..öyle dedi..artistte bir tip gözünde gözlük falan..sanki üniformanın bir aksesuarı güneş gözlükleri..alın bunu imzalayın falan dedim ki imzalamıyorum ve size dava açıcam dedim.eşim korktu ağlamaya başladı ( ilk kez polis çevirince böyle oluyor sanırım ) adamlara en alttaki yere adlarını ve sicil numaralarını yazmalarını söyledim önce mırın kırın dediler sonra yazdılar..

şimdi sorularım geliyor ceza maddesi olarak 46/2a yazmışlar

netten baktım ve sonuç olarak bu çıktı : Yol ve trafik durumuna göre hızın gerektirdiği şeritten gitmemek

zaten yol bomboş hız sınır 90 olan yerde orta şeritten 80 km/h ile gidiyorduk

ayrıca adam önce 72TL diyip sonra 154 TL yazınca ben eşime makbuzu imzalatmadım

bu ceza benim çok zoruma gitti ve bir şeyler yapmak istiyorum...nasıl yol izlemeleyim..ciddi anlamda bunlara dava açmayı düşünüyorum.maddi manevi eşimin psikolojisini bozduklarından tutunda kılık kıyafet tavırlarına kadar her şeyi düşünüyorum.

iyi kötü yorumlarınızı yada daha önce cezaya itiraz eden olduysa nasıl yol izlediklerini paylaşırlarsa sevinirim...bu gece denizliye gideceğim salı sabahı bu işlerle uğraşmak istiyorum

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok şey söylenir aslında da işte,bence de dava açın ama herşeyi kulbuna uyduruyolar haksızda olsalar,nasılsa adalet ellerinde.

Emrecan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eşinizin ehliyeti varsa neden trafik tehlikeli durumda olsunki??

kemal_koker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dava açın ama çok uğraşırsınız kaybedilme durumu söz konusu

piscocuk
    Misafir
    ehliyet ruhsat yani resmi evrakların hepsi mevcut zaten.önce trafiği tehlikeli hale sokuyorsun dedi..sonra neden 4lüler yanıyor arabanmı bozuk dedi..oda olmadı bu maddeyi yazmış..hatta bende ona dedimki trafiğin nesini tehlikeli hale sokuyorum 90 km/h yolda 80 km/h ile gidiyorum dedim..

sanırım ay sonu geldi kota dolduruyorlar..

hayır herşey olabilir biz %10000000000000000 da suçlu olabiliriz..sen kalk deki dörtlü yakmayın yasak de..yada burada eşinize araba kullandırmayın tehlikeli de nebilim saçma sapan bişeyde olsa bi uyar ikaz et..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle n.t.p.v.a.s ne demek?

sonrasında ise forumda polis üyeler var siz en doğru yolu göstereceklerdir.

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu işin peşi bırakılmaz bence..

Ehliyet var, yol durumu trafik yok diyosunuz olsa bile 80 le gidiyosunuz yani ister en sol olsun ister en sağ olsun max 90 la gidilen bi yolda 80 le giderken neyin tehlikesi bu ? Radar yok bişey yok hızdan ceza nası keser ??

Dörtlülerin acık olsun ne olur ? Neyi tehlikeye atıyo 4 lüler ? Demin yol kenarında durdum açık unutmuşum bu kadar basit.. Kimse önündeki arabanın 4 lüleri yanıyo diye kaza yapmamıştır yani.

Yanlış anlamayın ama bikaç defa benimde başıma geldi kız arkadasım direksiyonda sırf hava atmak için artis artis durdurup ceza filan kesme calıstılar öyle bişeyde olabilir mi ?

öncelikle n.t.p.v.a.s

bunuda anlamadım nedir anlamı ?
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olaya bak

geçmiş olsun emre forumda polis arkadaşlar var belki gorurlerse yol gosterebilirler

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Korkmayın bişey olmaz sonuna kadar gidin.

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aslında seyir esnasındayken hep yanımızda bi ses ya da görüntü kaydedici bulunduracaz küçük de olsa. polis dur işaretini verdikten sonra kayda basacaz, konuşmalar falan olduğu gibi gizli gizli kaydedilecek. bu ve buna benzer saçmalıkları dava ya da kanıt için elinde bulunduracaksın. bu ne arkadaş yaa? memurun art niyetlisi kadar insanı sinir eden ne var? geçmiş olsun kardeş, sıkma canını.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Trance-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    böyle saçma sapan bir olay yaşanmamalı , hakkınızı aramanızı dilerim ...

şu da olabilir , evet eşiniz kullanırken araç arıza yaptı 4'lüleri yaktınız , ve 80le gidiyosunuz.

polis amcalara ne ki ? yuh diyorum !
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu okudum, şimdi bakırköy minibüsüne binip, meydana kadar ring hayali kuracagım

piscocuk
    Misafir
    salı günü ciddi bir avukatla görüşüp durumu aktaracağım..gelişmeleri bu başlıkta belirtirim

cgnozdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle geçmiş olsun.Bence sonuna kadar haklısınız peşini bırakmayın.4 lülerinizin açık olmasının bir cezası varsa ve buna yazıyorlarsa yapacak birşeyiniz olmayabilir fakat bahsettiğiniz maddeden ceza yediyseniz ''ne alaka?'' denir.Hızınız uygun,yol boş,trafiği tehlikeye atıcak bir durum yok.Umarım hak yerini bulur.

piscocuk
    Misafir
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olaya bak

geçmiş olsun emre forumda polis arkadaşlar var belki gorurlerse yol gosterebilirler

saol onur...bugüne kadar başıma gelen en ilginç ceza aracımda ceset torbası olmamasından dolayı aracımı bağlamaları oldu..ama orada toplubağlamaya geldi ataşehirden çıkarken..tamam orada amaç belli tüm araçları bağladılar bende yine bişey bulamamışlardı ceset torbasını bahane etmişlerdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AskinSrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok şey söylenir aslında da işte,bence de dava açın ama herşeyi kulbuna uyduruyolar haksızda olsalar,nasılsa adalet ellerinde.

Bir polise haklı olduğunuz halde kaç defa hukuki işlem başlattınız da haksız çıktınız ?

evilhunter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay arkadaş ya böyle insanlara ne desen haklısın yani

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cezayı imzalamadıysanız ödemenize gerek var mı? Bu aralar oruç herkesi çarpıyor demek ki. Geçmiş olsun.

piscocuk
    Misafir
    arkadaşlar konuyu farklı yerlere çekmeyelim..olayı tüm şeffaflığıyla anlattım daha önce başına gelen varsa yardımı dokunur belki diye.bunun dışında salı günü zaten avukat ile görüşeceğim

piscocuk
    Misafir
    Alıntı Seven7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cezayı imzalamadıysanız ödemenize gerek var mı? Bu aralar oruç herkesi çarpıyor demek ki. Geçmiş olsun.
    imzalamadık evet ama makbuz elimizde ve eşimin ehliyet bilgileriyle aracın bilgileri makbuzda mevcut.cezadan kurtuluş yok zaten ödenecek ama karşıt bişey ne yapılır ben onun derdindeyim..

doktora gidip rapor falan almak lazımdı aslında ama üzerinden 2 saat geçti

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)