ayrıca şu forumda polise yada başka kolluk güçlerine küfür yada kötü söz kullanmayın lütfen bizde daha farklı davranmayalım
ayrıca şu forumda polise yada başka kolluk güçlerine küfür yada kötü söz kullanmayın lütfen bizde daha farklı davranmayalım
körler sağırlar
Valla bana havaalanında korna çaldım diye ceza kesti bir tanesi, yırttım attım ödemiyorum.
Mahkemeye versen cezayı tahsil etmeyecekler o kadar, polise hiçbirşey yapmazlar.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
dünde beni florya sahil yolunda çevirdiler,adam ehliyet ruhsat istedi tam uzatırken bu araç filmli dedi işlem yapıcam falan dedi.indim arabadan iyi bakın gözde sıkıntı var galiba dedim ışığa tuttum sağdan soldan gösterdim yok fabrikasyon karartma var falan demeye başladı.yok hiç birşey koltuklar siyah deri size öyle geliyor falan derken zorla ikna ettim adamı.hiç film olmayan camdan ceza yiyorduk neredeyse.allah akıl versin bu polislere ...
burada sonuna kadar haklısın kardeş.bazen o kadar çok haksız işlem ya da uygulama duyuyoruz ki polisler hakkında, şakayla karışık ne dediğimizi bilmiyoruz. görevini dürüstçe yapan, hiçbir vatandaş için art niyet aramayan polisin de, diğer kamu görevlilerinin de işi gücü rast gelsin.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Hatay konusu kaldırılmış galiba.... Benzer diye buraya yazayım dedim....
Milliyet - Dörtyol Emniyet Müdürü 'teşhis' sonrası terfi etti
Okumadan imzalamam.....
bana mersinde aynen bu dediğin şekilde yazdılar cezayı. stockoğlu stock freelander'a filmli dedi yazdı. sonrada ben sinirlenince bana işimi öğretme dedi okdar sinirlendimki anlatamam. arabaya bindim cezayı yırttım camdan salladım gözünün önünde bastım gittim..
Konu sahibinin sorusuna gelince imzan yoksa kanıtta yoksa sulh ceza mahkemesine itiraz dilekçesi vereceksin avukata gerek yok takip etmen yeterli
Birde hala oluyormu bilmiyorum da aracını yakın zamanda satma durumun yoksa belli bir rakamın altındaki cezalara 1-2 senede bir af geliyordu eskiden. O aflar sayesinde baya bir cezayı ödemedim.
edit. Ramazan dolayısıyla alkolden fazla ceza yazamıyorlar bu yüzden neye saracaklarını şaşırmış durumdalar dikkatli olmak lazım.
öncelikle geçmiş olsun kanun maddesinde dediği gibi çok şeritli yollarda yolun durumuna göre hızın gerektirdiği şeritte sürmemek diye devam ediyor bazen 3 ve daha fazla şeritli yollarda gösterilen hız minumum o hızın olması gerekiyor 80km hızla gidiliyorsa kesinlikle en sağ şeritten gidilmeli yol boş dahi olsa orta yada sol şeritten gidilmemeli .polisin yazdığı çeza dogru artislik tavırları yanlış hakimin kararıda o yönde olur
07 vcz 76 93 si
44 np 329 91 teg
BMW e90
Uzgunum Techturkey uzerinde yasadiginiz olayda hakli yada haksiz olun farketmez Turk Polisine yada basinda Turk gecen Tum kurumlara kufredilmesine izin veremeyiz vermeyiz.
Hem kisisel hemde forum presnsip ve kurallarimiz geregi Techturkey'den 3 ay boyunca banlaniyorsunuz .
Baniniz acildiginda kufretmeden sorunlari cozmek icin caba gostermenizi dileriz .
Ayrica hakkinizda Yasal olarak sikayette bulunulmasi durumunda Techturkey bilgilerinizde dahil olmak uzere yazismalarinizi Sadece resmi talep karsiliginda Savcilik makamiyla paylasabilir.
T.C Internet Hukuku bu yondedir .
Techturkey Yonetimi
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)