User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
67 sonuçtan 58 ile 67 arası

Konu: az önce yaşadığım olay (çözüm)

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayrıca şu forumda polise yada başka kolluk güçlerine küfür yada kötü söz kullanmayın lütfen bizde daha farklı davranmayalım
    körler sağırlar

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bana havaalanında korna çaldım diye ceza kesti bir tanesi, yırttım attım ödemiyorum.

Mahkemeye versen cezayı tahsil etmeyecekler o kadar, polise hiçbirşey yapmazlar.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dünde beni florya sahil yolunda çevirdiler,adam ehliyet ruhsat istedi tam uzatırken bu araç filmli dedi işlem yapıcam falan dedi.indim arabadan iyi bakın gözde sıkıntı var galiba dedim ışığa tuttum sağdan soldan gösterdim yok fabrikasyon karartma var falan demeye başladı.yok hiç birşey koltuklar siyah deri size öyle geliyor falan derken zorla ikna ettim adamı.hiç film olmayan camdan ceza yiyorduk neredeyse.allah akıl versin bu polislere ...
    ___
    GS

WebCreatix : Web Tasarım

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    plakası varsa tescilliyse, trafikte seyrediyorsa ceza yazabilir normal bu yadırgamayın polisleri, yarış otomobillerinin bir kısmı plakalı muayeneleri vs olmak zorunda eğer trafiğe çıkmak isteniyorsa.
    burada sonuna kadar haklısın kardeş. bazen o kadar çok haksız işlem ya da uygulama duyuyoruz ki polisler hakkında, şakayla karışık ne dediğimizi bilmiyoruz. görevini dürüstçe yapan, hiçbir vatandaş için art niyet aramayan polisin de, diğer kamu görevlilerinin de işi gücü rast gelsin.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hatay konusu kaldırılmış galiba.... Benzer diye buraya yazayım dedim....

Milliyet - Dörtyol Emniyet Müdürü 'teşhis' sonrası terfi etti
    Okumadan imzalamam.....

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı redbaron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dünde beni florya sahil yolunda çevirdiler,adam ehliyet ruhsat istedi tam uzatırken bu araç filmli dedi işlem yapıcam falan dedi.indim arabadan iyi bakın gözde sıkıntı var galiba dedim ışığa tuttum sağdan soldan gösterdim yok fabrikasyon karartma var falan demeye başladı.yok hiç birşey koltuklar siyah deri size öyle geliyor falan derken zorla ikna ettim adamı.hiç film olmayan camdan ceza yiyorduk neredeyse.allah akıl versin bu polislere ...
    bana mersinde aynen bu dediğin şekilde yazdılar cezayı. stockoğlu stock freelander'a filmli dedi yazdı. sonrada ben sinirlenince bana işimi öğretme dedi okdar sinirlendimki anlatamam. arabaya bindim cezayı yırttım camdan salladım gözünün önünde bastım gittim..

Konu sahibinin sorusuna gelince imzan yoksa kanıtta yoksa sulh ceza mahkemesine itiraz dilekçesi vereceksin avukata gerek yok takip etmen yeterli
    Birde hala oluyormu bilmiyorum da aracını yakın zamanda satma durumun yoksa belli bir rakamın altındaki cezalara 1-2 senede bir af geliyordu eskiden. O aflar sayesinde baya bir cezayı ödemedim.

edit. Ramazan dolayısıyla alkolden fazla ceza yazamıyorlar bu yüzden neye saracaklarını şaşırmış durumdalar dikkatli olmak lazım.

ahmetesay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı piscocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuya gelince az önce bir trafik cezası yedik evlere şenlik

eyüpten tuzlaya gelirken köprüden sonra paralı yola girdim yol çok boş olduğu için aracı eşime verdim normalde kartaldan çıkardım ama e5 belki kalabalıktır diye sabiha gökçen ayrımından girdim e5 istikametine giderken arkamızdan polis geldi ve aracı sağa çekmemizi söyledi neyse 40-50 mt sonra aracı sağa çektik ehliyet ruhsat burada arabamı kullandırılır dedi..bende deimki araba öğretmiyorum sonuçta kullanıyor dedim..trafiği tehlikeli duruma soktunuz dedi..ne yaptık tabelalar 90 km gösteriyor max bizde 80 le gittik bumu suçumuz dedim.aracın dörtlüleri neden yanıyor o zaman dedi.kapatırız dedim.ceza kesicem dedi.peki kes ama neden kesiyorsun dedim yine ve aldığım cevap trafiği tehlikeli duruma sokmak dedi.ok dedim ne kadar 72 TL dedi ok dedim..evrakları aldı vs derken bi baktım 154 TL kesti bu niye dedim..öyle dedi..artistte bir tip gözünde gözlük falan..sanki üniformanın bir aksesuarı güneş gözlükleri..alın bunu imzalayın falan dedim ki imzalamıyorum ve size dava açıcam dedim.eşim korktu ağlamaya başladı ( ilk kez polis çevirince böyle oluyor sanırım ) adamlara en alttaki yere adlarını ve sicil numaralarını yazmalarını söyledim önce mırın kırın dediler sonra yazdılar..

şimdi sorularım geliyor ceza maddesi olarak 46/2a yazmışlar

netten baktım ve sonuç olarak bu çıktı : Yol ve trafik durumuna göre hızın gerektirdiği şeritten gitmemek

zaten yol bomboş hız sınır 90 olan yerde orta şeritten 80 km/h ile gidiyorduk

ayrıca adam önce 72TL diyip sonra 154 TL yazınca ben eşime makbuzu imzalatmadım

bu ceza benim çok zoruma gitti ve bir şeyler yapmak istiyorum...nasıl yol izlemeleyim..ciddi anlamda bunlara dava açmayı düşünüyorum.maddi manevi eşimin psikolojisini bozduklarından tutunda kılık kıyafet tavırlarına kadar her şeyi düşünüyorum.

iyi kötü yorumlarınızı yada daha önce cezaya itiraz eden olduysa nasıl yol izlediklerini paylaşırlarsa sevinirim...bu gece denizliye gideceğim salı sabahı bu işlerle uğraşmak istiyorum
    öncelikle geçmiş olsun kanun maddesinde dediği gibi çok şeritli yollarda yolun durumuna göre hızın gerektirdiği şeritte sürmemek diye devam ediyor bazen 3 ve daha fazla şeritli yollarda gösterilen hız minumum o hızın olması gerekiyor 80km hızla gidiliyorsa kesinlikle en sağ şeritten gidilmeli yol boş dahi olsa orta yada sol şeritten gidilmemeli .polisin yazdığı çeza dogru artislik tavırları yanlış hakimin kararıda o yönde olur
    07 vcz 76 93 si
    44 np 329 91 teg
    BMW e90

ahmetesay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Polislerin yazdığı cezaları hukuk sistemimizle bağdaştıramıyorum..

Şöyle ki;

Polis herhangi bir hatalı durumda veya bu konuda geçtiği gibi hatalı olmayan durumda ceza yazabiliyor. Varsayalım ki ortada gerçekten bir hata var ve polis bunu görüp ceza yazdı..

Ben buna itiraz ettiğimde, mahkemeye başvurduğumda kesinlikle kazanmalıyım. Neden mi? Öncelikle polisin gördüğü olay haricinde bahsi geçen suçu işlediğime dair hiçbir kanıt yok. Kanıt olmadan da suç söz konusu olmamalı..İkinci olarak masumiyet karinesi.. Neydi, suçluluğu ispatlanana kadar herkes masumdur. Yani ben itiraz ettiğimde ceza yazan polis suçu işlediğimi somut kanıtlar ile ispatlamalı. Kanıtsız suç olmayacağına göre kanıt yoksa suçluluğum ispatlanamayacağından ceza neye dayanarak yazılıyor?

Bu mantık ve hukuk çerçevesinde yazılan tüm cezalar ( görüntü - video kaydı olanlar hariç ) geçersiz olmalı.. Memur arkadaşların ve avukat arkadaşların bu konudaki yorumlarını merak ediyor, yanlışım varsa düzeltmelerini rica ediyorum..
    mantık doğru işleyis öyle olmuyor sonuçta sadece polisler ceza yazmıyor fahri trafik müfettişleride (sivil vatandaşlar) kırmızı ışık trafiğe tehlikeye düşürme vs cezalar yazabiliyorlar trafik suçları itiraza açık sonuçta adli suç degil ispat zorunluluğu yok
    07 vcz 76 93 si
    44 np 329 91 teg
    BMW e90

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu açan kişiye bir soru sordum, cevabını alamadım..

Öyle yazdığını editlemekle olmuyor bu işler..

Güncelleyeyim sorumu..

önce yazıp ondan sonra ne anlama geldiğini soranlar olunca sildiğin "öncelikle n.t.p.v.a.s" ne anlama geliyor?
    Cevap alalim ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzgunum Techturkey uzerinde yasadiginiz olayda hakli yada haksiz olun farketmez Turk Polisine yada basinda Turk gecen Tum kurumlara kufredilmesine izin veremeyiz vermeyiz.
    Hem kisisel hemde forum presnsip ve kurallarimiz geregi Techturkey'den 3 ay boyunca banlaniyorsunuz .
    Baniniz acildiginda kufretmeden sorunlari cozmek icin caba gostermenizi dileriz .
    Ayrica hakkinizda Yasal olarak sikayette bulunulmasi durumunda Techturkey bilgilerinizde dahil olmak uzere yazismalarinizi Sadece resmi talep karsiliginda Savcilik makamiyla paylasabilir.
    T.C Internet Hukuku bu yondedir .

Techturkey Yonetimi
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)