arkadaşlar resmi yazı geldi bundan sonra 97 satışı olmıyacak bilginize
Printable View
arkadaşlar resmi yazı geldi bundan sonra 97 satışı olmıyacak bilginize
Ben daha dün aldım 97 oktan opetten nasıl oluyor ?
bende 97 bitti verilmeyecek diye biliyordum. pompacı dün kendi söyledi abi 97 var koyayım mı diye.
nitro+ 95 oktanın katkılısı oluyor o zaman...
bir fark yoksa o da iyi tabi ama 97 kalkmasaydı süperdi !
AB kapisinda bekliyoruz ancak istasyonlarimiz da 95 uzeri oktan benzin yok....2009 da 100 oktan, 98 oktan benzinimiz vardi yil 2014 oldu benzinliklerde 95 oktana mecbur edildik. Millet gider mersine biz gideriz tersine...
dün alsancak opetten yakıt alırken sordum. 97 oktan kalktı gelmıycek dizelde de katkılı olanlar kalkıcak dedı sadece 95 oktan ve artık düz mazot neyse o kırsal degılde işte orta halli olan her benzinlik kendine göre bir ad veriyor.
95 ve 95katkılı mı olcak dedım katkıda yok artık dedı eleman ama nasıl olur bılmıyorum..
fıyat cızelgesıne baktım benzın 95 ıkısınde de tek fıyat vardı.
opet ıyıce bırakıyor sanırım.
Dunyanin en pahali benzininin satildigi ulkede cogunluk uzun yol yapma pesinde biz azinligiz.. getirseler de sattiklari miktar yetmeyecek dagiticilara.. devir artik kendi yakitimizi kendimiz yapma devri olacak ya da kiscaz avanslari yapcak bisi kalmadi daha :(
:ofk:100 oktan kalktı, eyvallah. 98oktan kalktı eh işte eyvallah. 97 oktan kalktı eyvallah. yakında 95 oktan kalkar...
layık olduğumuz 90 oktan :(
Ulan zaten 5 kusür lira veriyoz
geliyo adam bana 97 yok 95 alcan dıyo
gelmiyo bilmemne istersen al yok 97 satmıyoz
kimi abi hala 97 var diyo pahalı ama kesin onlarda 95 inanmıyorum artık
en pahalı benzını alıp en dandıgını almaya devam canım ülkem
Hay anassini hic iyi olmadi bu haber :( wurtun oktan arttiricisini alsak olur mu? Kullanan var mi?
oktan artırıcılar hic bir ise yaramıyor würth dahil
biz denedik cok az bir vuruntuyu bile kesmiyor, neyse o
zaten bir ara bir test izlemiştim amerikada yapılan
en iyi oktan artırıcı anca orjinali kadar verim veriyordu bazıları geri dusuruyordu
:D nerdeyse 1 ay önceydi ve bir gece tek tek cevremde ne kadar benzinlik varsa gezdim.hiçbirinde 97 yoktu.hatta konuya bile yazmıştım o zaman.demek alıştıra alıştıra kaldırıyorlar.şuan topkapı shell de var.
ben de bulamıyorum 97 artık, ben alalı 2-3 gün oldu henüz vuruntu yaşamadım ancak çok yüklü değil bnm araba,çok yüklü olanlarda vuruntu yapmaya başlayan oldu mu?
dün 10 tane benzinlik gezdim hiç birinde yok ! :(
şimdi 97 oktan bulup fullesek ne olacak ki ! elbet tekrar ihtiyaç duyucaz ...
bare katkılı 95 gibi birşey gelse de onu denesek.
95 oktan alınca bariz daha çok yakıyorum. Çok kötü oldu bu
Yaşanacak yer değil vallahi billahi
Shell V-Power Nitro var, o nasil? 97 kadar iyi midir?