Ben genelde shell kullanıyorum... Sultanbeyli-kartal taraflarında birkaç kere benzin aldım ve 97 oktan vardı..
Avansı açarak testini bile yaptım.. Ama birkaç haftadır bakmadım..
Printable View
Ben genelde shell kullanıyorum... Sultanbeyli-kartal taraflarında birkaç kere benzin aldım ve 97 oktan vardı..
Avansı açarak testini bile yaptım.. Ama birkaç haftadır bakmadım..
95 oktan 97 oktan ayrımı bence bi saçmalıktan ibaret yani benim acımdan benim arabamda böle hep yakıtı PO dan alırım ben hiç bir fark yok yakıtın arasında benim gözlemim bence önce dende 97 yerine 95 in katkılısını 97 diye ittiriyolardı herkese :D sanırım. sabah benzin alırken 97 oktan pompasındaki yerede 95 yazmışlardı. tek cinsten devam :)
Ferrari ile gelistirmis oldugumuz Shell V-Power Nitro+ Kursunsuz urunumuzu denediniz mi? V-Power Nitro+ urunleri simdi 2 kat Smart puan avantaji ile Shell istasyonlarinda.
Shell den bugun gelen msj katlili 95 ler gelmis sanirim v power felan yazmislar
Şimdi ağzımı bozucam, 3 gün önce puşt bana abi artık nitro mitro yok kalktı dedi, ona güvenerek ben de 95 aldım, hem de bi depo .. Araba avans vurucak diye de kullanamıyorum .. İşin tuhafı, 50 kere bu araba 95'le gitmez kardeşim 97'ye göre ayarlı dedim, bişey olursa gel abi dedi .. Şimdi arabayı kullanamıyorum .. Kör şeytan diyo git kafa göz gir ..
tüpraş enerji piyasası düzenleme kurumunun 20.05.2014 tarih ve 30743 nolu
kurşunsuz benzin ve motorin tavan fiyat uygulaması hakkındaki yazısında belirtilen hususlar ve benzin türlerine ilişkin teknik düzenleme tebliğinde değişiklik yapılmasına ilişkin
tebliğ taslağını dikkate alarak 01 temmuz 2014 tarihinden itibaren min. 97.0 - max. 97.99
oktan değerindeki kurşunsuz benzin 95 oktan premium üretiminin ve satışının sonlanrılıcağını bildirmiştir
01 temmuz 2014 tarihinden itibaren excellium 97 ürünü etiketlerimizde ve iletişimimizde yer almayacaktır.
excellium 97 ürünleri excellium 95 ürün etiketleriyle değiştirilecektir.
bu geçiş döneminde istasyonlarımızdaki ürün etiketlerinin değiştirilmesinden
iletişimde kullanılan isimlerin ve görsellerin değiştirilmesine kadar pek çok faaliyet aşamalı olarak yürütülmektedir.
Total istasyon sahibi arkadaşıma gelen yazı
aynen dogru bugün şantiyeye benzin istasyonu sahibi geldi oda aynısını söyledi
95 te ne nalet birsey ya hic alasim gelmiyor
97+ üretilmicekse tekrardan, arabalara ayar yapana kadar, 95 alıp, misal würth oktan arttırıcı veya bi depoda 1,5-2lt ethanolle 97+'a yakın bi oktan yakalamak mümkün müdür peki .? Maksat sıkıp kopartmak değil, sadece avans vurmasını engellemek ..?
Toulen de depoda kaldiginda sorun olmuyormuydu
Bugün PO da 97 kalkmıştı..
Ben dun shellde bulup aldim 97, pompadaki eleman ellerindeki bitincr baska gelmeyecegini soyledi ama v-poweri alip yerine rahatlikla kullanabilirsiniz dedi. Asagi yukari 97 ile ayni performansda olacak dedi. Gayette kendine guvenerek konstu. Ben artik v-power alacagim, ancak suan henuz shell istasyonlarina verilmeye baslanmadi.
.
kalmadı arkadaşlar ultimate 97 diye adı değişti bp ye gidenler bir müddet alamadı kaldırılması söz konusu ama daha devam ediyor
95 ne iğrenç bir yakıttır, ne zaman alsam araba taktuk teklemeye başlıyor mk
97 oktan kaç hp verir ki avans vurucaz diyorsunuz
Az once shell den yeni katkili 95 lerden aldim gelmis esaret sona erdi
Ben de birçok istasyonda bulamıyorum, rekabet kurulu falan denetliyor vs birşeyler diyordu pompacılar...
Bugün opette mecbur 95 aldım, gecen gün bpde de bulamadım.
Shelldeki de 97 değil sanmıyorum, bazısı var diyor bazısı yok diyor ne halt ettikleri belli değil.
Kötü oldu bu...