Volkswagen Polo 1.4 TSI GTI 2012 Model 47.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 92313675
Arkadaslar bu aracla ilgileniyorum bileniniz varmidir yardimci olursaniz cok sevinirim..
Volkswagen Polo 1.4 TSI GTI 2012 Model 47.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 92313675
Arkadaslar bu aracla ilgileniyorum bileniniz varmidir yardimci olursaniz cok sevinirim..
Sunroof lu da baktim ama imzamdaki astrayi takasa veripte alicam..
Yapacaklarim yapilmis halde su an birtek yay eksik zaten sorunsuzsa zaten hemen alicam![]()
İnsallah hayirlisi olur .. Yag yakma ve dsg sorunlarina a3 umden alistim artik cebimde yag bidonuyla gezmeye pek takilmiyorum onlara istedigim guzel bir arac..
Kesinlikle oyle![]()
Yokmu bilen arkadaslar?
Yardim edin beyler aciliyeti var
valla ben bilmiyorum aracı fakat Polo GTI o paralara alınabilecek Sıfır veya az kullanılmış performanslı kabul edilebilir yakan en iyi araçtır uzunda 26-27 kuruş yakıyor.Ben şu anki gücünden oldukça memnunum.240 hp sizi çok memnun edicektir.Bu arada yağ yakma problemi 2011 modellerin yüksek bir kısmında 2012 modelden itibaren tamamen çözüldü.Denk gelse bile dert görmeyin onu bence.Dsg den de hiç bir problem yaşamadım.Fakat normalden %33 gibi daha güçlü bir polo gti için şanzıman konusunda yorum yapamam.
Tesekkur ederim cevabiniz icin. Acaba yuklendikten sonra sanzimanda sorun yasayan varmi etrafinizda. Yada arac hakkinda bilmem gereken baska bir tuyo vb biseyi varmidir?
üyelik yarıstırmıyoruz eski üye olabilirsiniz
Üyelerimiz - TechTurkey Forum
Kirmadim kardesim seni hosgeldin de bari
http://www.techturkey.com/forum/uyel...ml#post6081185
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)