User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
48 sonuçtan 39 ile 48 arası

Konu: admınlereeee

ibooo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı samet_61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sigaramı ıcıorum suan ohhhhhh neler yapmısım lan ben
    bende olsam aynısı derdim baktım kimse yok benim kafada yada aynı şikayette olan bende geri yapardım

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibooo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende olsam aynısı derdim baktım kimse yok benim kafada yada aynı şikayette olan bende geri yapardım
    tamda aynısını yazıyordum

orhansah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Agir yazardim buna ama sabirla yaklasiyorum . 7 yasinda cocuk kiciyla guler guzel kardesim.

Neyin ne oldugunu bilsen boyle bir konu ve mesaj atmazsin.Ayrica binkusur mesajin olunca bu forumda KURALLAR ISLEMEZ SUPERMENSIN diye bir mesajmi aliyorsunuz ? Mesaj sayin bizi 1 yada 1000 baglamaz kurallara uy keyfine bak bukadar basit ...

http://www.techturkey.com/forum/proj...kullanimi.html

http://www.techturkey.com/forum/otom...ya-lutfen.html

Satiliklar bolumunde o sekilde acilmis ve ceza almamis 1 adet ilan goster bana ...
    Ayrica sokakta birbirini vuran birsuru adam var ceza almadan kacak olanlarda oluyor sokakta ozaman sende git kafana gore vur birilerini kac ... Bole bir mantik akil varmi ?

Bariz bilmeyen adamsin. Kurallari bilen adam kurallar uygulandi diye boyle konular acmaz ...

Bak bu asamaya kadar sabirla yazdiklarini okudum cevapladim ama bu son satir icin birseyler yazacagim iyi oku guzel kardesim....

Bu forumun yoneticileri sabah aksam senin gibi yol yordam bilmeyen kisilerle ugrasmaktalar.
    Koyulan kurallarin K sini bile ciddiye almayan uzerine de sanki hakkin olani elinden almislar gibi ortaliga dokulen bir uyesin suanda ...

Bu foruma parami oduyorsun yada sahibi falansin bizmi bilmiyoruz ?
    Nedir bizden sana nimet gibi davranmamizi bekleme sebebin ?

Burda emek veriyoruz,isimiz gucumuz arasinda gunun 24 saati daha duzgun daha iyi bir forum sunmak icin calisiyoruz . Aldigimiz bir maddi karsilik yok zaten Allahasukur yonetici arkadaslarin butur bir ihtiyac yada beklentileride yok ...

Bu nedenle sen bizi uyeligini sildirmekle tehtit edemezsin senin curmun ancak klavyeni kapsar .
    Show yapmak gider yapmak falan saniyorsan yaptigini bizler ne showmen nede kabadayiyiz ama yeri geldiginde senin gibi hadsiz ve saygisiz insanlarla muhattap olmasinida iyi biliriz .
    Buğra, ciddi ciddi şu kadar yazmışsın ya inanamıyorum, helal olsun valla.

şimdi aşağıdaki mesaja bak ve değmiş mi o kadar uğraştığına söyle...

Alıntı samet_61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sigaramı ıcıorum suan ohhhhhh neler yapmısım lan ben

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibooo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Diyecek başka bir şey yok.
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orhansah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buğra, ciddi ciddi şu kadar yazmışsın ya inanamıyorum, helal olsun valla.

şimdi aşağıdaki mesaja bak ve değmiş mi o kadar uğraştığına söyle...
    Benim adim artik SITKI SIYRILMIS .
    Bana bugra falan demeyin ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

samet_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    az önce pozitif ayrımcılık var, benim konum siliniyor milletin silinimyor diyordunuz, şimdi 100 measajlık yeni üye degiliz deyip aynı ayrımcılıgı bekliyorsunuz.Bence uyuyun.
    sende boramı vardı hanı getırıodun denıoduk ?

zübeyir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim adim artik SITKI SIYRILMIS .
    Bana bugra falan demeyin ...
    knka keşke benım msjlarımada bu kadar uzun yazı yazsan. hayır sonra kaaaleee alınmadıgımı hıssedıyorum olmuyo yanı
    Scorpion TypeR

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation

Suan sigarami iciyorum neler yapiyorum bak sen

15 gun sonra gorusuruz
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şekilsiniz ya . Hiiieeeamına ! - Kolpaçino bomba - YouTube

sana cezayı verende konuyu kaldıranda benim. Ben hayatımdan ödün verip burayı derleyip toplamaya çalışıyorum. Sence bu saatte napıyorum burda? project carsta insanların maşallah, işallah, çok güzel olmuş, nur topu olmuş mesajlarını temizliyorum. Mod olduğumdan beri tatillerde adam gibi fotografım yok sana buraya bir sürü fotograf koyarım sevgilimle baş başa çıktığım tatilde bile elimde telefon. Adam gibi fotoğrafım yok resmen. Neden? TechTurkey formatına uygun kalsın, forum düzenli olsun ki insanlarda bu platformu kullanırken istediklerine rahatça ulaşabilsin. Bir proje konusu okurken nerelerde neyin, niçin kullanıldığını öğrensin. Görsün daha da meraklanıp makaleleri okusun araştırsın ki modifiye ile ilgili çaça stayladan çıkıp gerçekten neyin ne olduğu ve yaralı stayladan çok daha keyifli birşey olduğunu öğrensin. Sanki biz bi yerde toplandık hadi fotoğrafsız ilan açılmasın diye kural koyalım dedik. Hepsinin bir sebebi var. Zaman geçtikçe yeni kurallar gelecek veya mevcutlar değişecek.

Bütün bu şahsi çabam bu platformun teknik bilgi paylaşım sitesi olması yüzünden. Yoksa ben ne fuarlara giden adamım, ne dergi alan ne de çoğu yarışa izleyici olarak katılan biriyim. Ben bundan kaç sene önce tırım tırım bilgi ararken, başka forumlarda sıcak hava soğuk hava tartışması kıvamında konuları okumaktan bezmişken TechTurkey kurulmuştu. Beni bu forumun çoğunluğu şuanda çok iyi anlıyor. O yüzden bu platforma zarar verecek, formatının dışına çıkmasına neden olacak her türlü yazıya, kural ihlaline gerekeni yaparım. Eğer kurallara aykırı davrandıysa en yakınıma bile acımam basarım cezayı.

Kurallar belli arkadaşlar. En çok yapılan olmadık konularda geyik, satılık konularında fotograf eksikliği ve project cars'ın amacının anlaşılamamasından kaynaklandığını düşündüğüm maşallah vs tarzı mesajlar. Project cars örnek bir bölümdür. Her zaman yolda karşılaşabileceğiniz türden araçlar bulunmaz. Açılmasındaki amaç ise orada yürütülen bir projenin adım adım gözler önüne serilmesi, zorlukların nasıl aşıldığının gösterilmesi hatta bazen bu zoruklarla ilgili bilgi paylaşımının yapılmasıdır. İlla maşallah yazmak isteyenler için teşekkür buttonu koyduk. Bakmayın ismi teşekkür buttonu o hayal gücünüze kalmış maşallah vs herşey yerine geçiyor.

Biraz daha samimi açıklayacak olursak benim yetkim olmasına rağmen ben kendi ilanımı bile açarken çekiniyorum fotografsız ilan açamıyorum elim varmıyor resmen. Senden çok daha acil durumda olan bir arkadaşım elindeki parçaları satmak için ilan açmak istedi izin vermedim açarsanda cezayı yapıştırırım dedim. Ben böyle davranırken sen kendinde bu hakkı nasıl görüyosun?

neyse uzatmanın alemi yok. Herkese iyi forumlar project cars a gidiyorum ayağınızı denk alın

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Arkadaslar, kac gere gece kalktik, su server takildi bozuldu diye ugrastik. Insanlar mesailerini veriyorlar acaip acaip adamlarla ugrasmakla.

su satiliklar konusunu nasil duzgun tutariz die dusunduk, oturduk post sayan scriptler yazdim.
    Admin, modlarin bile 2 den fazla konusu vara patir kutur siliniyor, kimse birsey demiyor.

Sizin ne haddinize boyle konu acmak.
    Built to fall....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)