Suan sigarami iciyorum neler yapiyorum bak sen
15 gun sonra gorusuruz![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şekilsiniz ya . Hiiieeeamına ! - Kolpaçino bomba - YouTube
sana cezayı verende konuyu kaldıranda benim. Ben hayatımdan ödün verip burayı derleyip toplamaya çalışıyorum. Sence bu saatte napıyorum burda? project carsta insanların maşallah, işallah, çok güzel olmuş, nur topu olmuş mesajlarını temizliyorum. Mod olduğumdan beri tatillerde adam gibi fotografım yok sana buraya bir sürü fotograf koyarım sevgilimle baş başa çıktığım tatilde bile elimde telefon. Adam gibi fotoğrafım yok resmen. Neden? TechTurkey formatına uygun kalsın, forum düzenli olsun ki insanlarda bu platformu kullanırken istediklerine rahatça ulaşabilsin. Bir proje konusu okurken nerelerde neyin, niçin kullanıldığını öğrensin. Görsün daha da meraklanıp makaleleri okusun araştırsın ki modifiye ile ilgili çaça stayladan çıkıp gerçekten neyin ne olduğu ve yaralı stayladan çok daha keyifli birşey olduğunu öğrensin. Sanki biz bi yerde toplandık hadi fotoğrafsız ilan açılmasın diye kural koyalım dedik. Hepsinin bir sebebi var. Zaman geçtikçe yeni kurallar gelecek veya mevcutlar değişecek.
Bütün bu şahsi çabam bu platformun teknik bilgi paylaşım sitesi olması yüzünden. Yoksa ben ne fuarlara giden adamım, ne dergi alan ne de çoğu yarışa izleyici olarak katılan biriyim. Ben bundan kaç sene önce tırım tırım bilgi ararken, başka forumlarda sıcak hava soğuk hava tartışması kıvamında konuları okumaktan bezmişken TechTurkey kurulmuştu. Beni bu forumun çoğunluğu şuanda çok iyi anlıyor. O yüzden bu platforma zarar verecek, formatının dışına çıkmasına neden olacak her türlü yazıya, kural ihlaline gerekeni yaparım. Eğer kurallara aykırı davrandıysa en yakınıma bile acımam basarım cezayı.
Kurallar belli arkadaşlar. En çok yapılan olmadık konularda geyik, satılık konularında fotograf eksikliği ve project cars'ın amacının anlaşılamamasından kaynaklandığını düşündüğüm maşallah vs tarzı mesajlar. Project cars örnek bir bölümdür. Her zaman yolda karşılaşabileceğiniz türden araçlar bulunmaz. Açılmasındaki amaç ise orada yürütülen bir projenin adım adım gözler önüne serilmesi, zorlukların nasıl aşıldığının gösterilmesi hatta bazen bu zoruklarla ilgili bilgi paylaşımının yapılmasıdır. İlla maşallah yazmak isteyenler için teşekkür buttonu koyduk. Bakmayın ismi teşekkür buttonu o hayal gücünüze kalmış maşallah vs herşey yerine geçiyor.
Biraz daha samimi açıklayacak olursak benim yetkim olmasına rağmen ben kendi ilanımı bile açarken çekiniyorum fotografsız ilan açamıyorum elim varmıyor resmen. Senden çok daha acil durumda olan bir arkadaşım elindeki parçaları satmak için ilan açmak istedi izin vermedim açarsanda cezayı yapıştırırım dedim. Ben böyle davranırken sen kendinde bu hakkı nasıl görüyosun?
neyse uzatmanın alemi yok. Herkese iyi forumlar project cars a gidiyorum ayağınızı denk alın![]()
Arkadaslar, kac gere gece kalktik, su server takildi bozuldu diye ugrastik. Insanlar mesailerini veriyorlar acaip acaip adamlarla ugrasmakla.
su satiliklar konusunu nasil duzgun tutariz die dusunduk, oturduk post sayan scriptler yazdim.
Admin, modlarin bile 2 den fazla konusu vara patir kutur siliniyor, kimse birsey demiyor.
Sizin ne haddinize boyle konu acmak.
Built to fall....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)