Ruhsatta 2,900 gorunup vergilendirmede 17 bin tl cıkmış olması daha da ilginç...Avukatınla görüşmen bence daha düzgün bi sonuca götürür seni
Printable View
Ruhsatta 2,900 gorunup vergilendirmede 17 bin tl cıkmış olması daha da ilginç...Avukatınla görüşmen bence daha düzgün bi sonuca götürür seni
Okurken gerildim. Oldukça sabırlı davranmışsınız ama hakkınızı arayın. Allah kolaylık versin.
Sabrina hayran kaldim dogrusu, adamlar bastan sona hatalar, hukuki yoldan ilerlemek en mantiklisi, Allah baska dert aksilik vermesin ne diyeyim :/
Hacim isi problemli mtv degisecek haliyle avukat bul bence
avukata verin bence de, okurken bile daraldım allah kolaylık versin.
Hacim ruhsat dışında heryerde 6162cc olarak gözüküyor. Ruhsatta büyük ihtimalle muayene geldiğinde değişecek... Ama benim aklım hala MTV ödemeden bu adamların nasıl ruhsatı çıkarttığında... Avukata kesinlikle başvurucam bu saatten sonra altında daha sıkınıtılı işler çıkabilir.
okurken bile gerildim valla.
pampa sonucunda bu iş evraklı yasal bir iş ihale kalırsa çiftkurtlara kalır ama tabi bu saatten sonra ızdırap olma vaktidir.
Şaka gibi resmen.. Bir Camaro müşterisinin bunlara maruz kalacağını bilse, GM üretimi durdurur bence..
Allah kolaylık versin buna benzer bir olay babamın sıfır aldığı 1.0 eco opel corsa ile başımıza gelmişti arızası giderilemiyordu babam en son arabayı yakarım burda basınıda çağırıp diyince ertesi gün halloldu :)
ne saçma bi iş ben okadar para vercem servisten gelen adam yok farlar yanıyomu bı bak dıcek :S iyi sabır varmış valla sizde en komiğide çiftkurtlar gibi bir bayide camaronun otv sini veremiyolar :S
gecmis olsun,
Bence artik siz muhatap olmayin, avukatiniz varsa ona aratin bu yaklasimla arabayi geri alacaklarini sanmam ama en azindan vergi ve renk meselelerini hallersiniz.
Aslinda aracida detayli inclemek lazim, kmsi dogrumu baska yapilan birsey varmi diye kurt dusuyor insanin icine.
dağıtırdım o çiftkurtları dunya kadar para verecem hayallerımın arabasını alacam hem bu şekil muamele görecem hemde butun evrak vs.. işlerimin alayı yanlış olacak, yemınle dagıtırdım
Bu ne sabırdır helal olsun size.İkinci el araba alsanız daha az başınız ağrırdı
Gerçekten bu kadar hayal edip bu muameleye maruz kaldıktan sonra sergilediğiniz sabırı takdir etmek lazım. Bu saatten sonrası en güzeli avukat tutup mahkemeye verip onların uğraşması yönünde olmalıdır.
olaya bak sankı mahalle esnafı adamlar
kalantor bir avukat bu işi çözer cok büyük geçmiş olsun.
insanı parasıyla rezil ediyor boyle insanlar yazıklar olsun..
Boşuna katıl olunmuyor :(