arabayı aldığına alacağına pişman etmişler. Allah kolaylık versin.. binbir hevesle alıyorsun olaylara bak..
Printable View
arabayı aldığına alacağına pişman etmişler. Allah kolaylık versin.. binbir hevesle alıyorsun olaylara bak..
çok sabırlı adammışsın vesselam. hemen bu işlerde uzman sağlam bir avukat bul gerekirse o mtv nin 2 katı ver ama çiftkurtlara geçir. birazda onlar düşünsün. birde çalışandan ziyade üst düzeydeki yetkililere ulaşmayı dene sonucta aveo cruze fln almamışsın oluk oluk para akıtmışsın
sabrına hayran kaldım ben abi senin yerinde olsam sana şöyle iyi böyle güzel diyen satış danışmanından başlar servis müdüründen çıkardım
yuh abi ya bu nasıl bi zihniyet
bence direk bir avukata git bu işin arkasını kesinlikle bırakma derim
büyük geçmiş olsun.hani derler yaa paramla rezil oldum diye aynen öle olmuş...
hacim işlerinden çok başın ağrır bence yol yakınken bir avukatla görüşüp aracı iade etmeye bakın derim
okurken sinirlendim gerildim çok tatsız şeyler olmuş geçmiş olsun.
Bizim ailede de 2 tane camaro var. servis olarak gökşenleri öneririm, öyle saçma sapan servis paralarıda ödemesseniz.
Sonuna kadar ara vermeden okudum,fakat gerçekten sabrınıza ve onlara gösterdiğiniz üstün anlayışa hayran kaldım...buna rağmen bu kadar amatörce işlem yapmaları hiç bir şekide savunulcak tarafları muhtemelen bu olaylardan sonra,arabaya olan heveste kaçmıştır.Ciddi şekilde bir avukatla görüşüp gereğinin yapılacağına eminim....
okurken daraldım araba almakdan vazgeçtim valla :)
allah size iyi sabır vermiş.
Böyle karaktersizler insanı arabasından sogutur yaa..Sıfır araba alıcam kafam rahat olsun diye okadar para vericem olanlara bak... Cok geçmiş olsun..
Yanlıs anlasılmasın ama bazı insanlar bosuna katil olmuyor..
geçmiş olsun
maliye bakanlığına şikayet edin çiftkurtları bakalım neler oluyor
Allah yardimcin olsun, Turkiyede hukukun yavaş işlediğinide hesaba katarsak bayabi uzar konu
Grey market ithalatlaçılarının en bilindik davranışlarıyla karşı karşıya kalmışsın , geçmiş olsun, kesinlikle dava açmanı tavsiye ederim. Bütün zararını karşılayabilirsin işini bilen bir avukatla.
İyi bir avukat ve sabır kombinasyonu ile herşey çözülür ;)
Kesinlikle mahkemeye gitmesi gereken bir konu. İnsan arabadan soğur böyleleri yüzünden.
Geçmiş olsun, böyle bir konuda sizin kadar sabırlı davranabilecek insan sayısı pek azdır. İşinin ehli bir avukat ile her şeyi çözebileceğinizi düşünüyorum. Bayiye karşı hakkınızı sonuna kadar arayın, peşini bırakmayın.
bence sen bi chevrolet turkiye ile gorus ben suanda arabanin grey market bi araba oldugunu bile dusunmeye basladim :)
iyi bi avukat bulup bütün haklarınızı arayın bence.o kadar para verip bu rezillikleri çekmek acaip moral bozucudur..