vergi konusu ile motor hacmi konusu çok ciddi. Avukat ile yola devam etmenizi öneririm.
ortada yanlıslıktan cok başka şeyler var sanki işin içinde
Size tavsiyem hemen bir avukat tutmanız.Herşey belgeliyse bir problem olmaz ama hem vergisini vermeden trafiğe çıkması hem ruhsatta hatalı bilgi gösterimi.Aslında şu an dolaylı yoldan yaptığınız vergi kaçırma gibi birşey.Çünkü düşük model düşük hacim vergisi ödüyorsunuz.Dediğim gibi iyice kuyruklarına basında bunların sizden sonraki müşterilerin canı yanmasın,onlara fayda etmiş olursunuz.Şurada resmen ağzım açık kaldı sanki 60 tane cami 45 tane okul 57 tane hastane yapmış gibi başlıyor birde." Biz Çiftkurlar holding olarak aracınızın ~130.000tl tutan ÖTV ödemesini paramız olmadığı için yapamıyoruz".Telefon görüşmelerini mailleri kayıt altına alabilseydiniz iyi olurdu aslında.
Bugün akşam üstü Chevrolet türkiye ye mail attım konuya yazdığım metni aynen onlarada gönderdim sonunda , " Bu aracın ithalatı ve tescilinde usülsüzklük olduğundan şüpheleniyorum, gerekli araştırmanın yapılmasını istiyorum. Bende avukatımla gerekli işlemlerin yapılmasını sağlayacağım " diye yazdım yarım saat sonra cevap geldi iletişi numarası almak istedikleriyle ilgili ve hemen aradılar gerekli işlemler ve inceleme başlatılmış. Şİkayetim ACİL başlığı altında işleme sokulmuş en kısa sürede dönüş yapacaklarmış. Burdan da bir iş , yaptırım çıkmaz ise direk GM Amerika ya mail atıcam. Bunlar artık yüzssüzlüğü iyi ele almış , eşşeğe hidroforu bağlamışlar. Bir şekilde artık canlarının yanması lazım...
Aracı alana kadar hep sakinliğimi korudum çünkü hernekadar sorun çıkmış olsada ben amacıma ulaşmıştım fakat bu son olay cidden bardağı taşıran son damla oldu. Hatta şu yazdığnız "oğlum camaro satttım lannn" kalıbından sonra birşey daha aklıma geldi aracın kaskosuyla ilgili. Aracın işlemleri yapılırken bana kaskoyu ordan yaptırmamı , işe yeni bir arkadaşlarının girdiğini camaro kaskosu yapıp patronların gözüne girmesi gerektiğini söylediler hemde çok iyi fiyat vericeklerdi onlara göre. Tabi gene çiftkurtlardan beklenen oldu ve 19.000tl kasko bedeli çıkardılar arabaya ama ben herzaman çalıştığımız kasko şirketinden bu bedelin 5 te 1 i fiyatına kaskolattım aracı , bu gelen fiyatın üzerine iyi fiyat olmasayı herhalde arabayı alıcaktınız altımdan dedim...
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
Kaskoda iyi fiyat vermenin tek yolu anlaşma maddelerini iptal etmek.Bu hareketler, yapılan telefon görüşmeleri şaka gibi, tam kalitesiz esnaf ağzı konuşmalarına benziyor....
Golf MKVII 1.6 Tdi
Sabriniza hayran kaldim ben de, agzinizi bozmamis olmaniz sasirtici
Chevrolet Turkiye gerekenleri yapar umarim, veya GM'e de gitseniz sonunda Ciftkurtlar'in burnundan fitil fitil gelir insallah, gecmis olsun.
Bu arada ben de killandim simdi, aracta herhangi bir boyali parca vs. yok degil mi? O kadar aksiligin ustune boyle birsey cikti yazsaniz sasirmayacaktim.
gercekten basiniza gelenler sabir testi gibi. insanin bu olanlar karsisinda aklina sahip cikabilmesi cok zor..
parasi neyse veriyorsunuz ancak karsi taraf eli s*kinde sizi oyaliyor ve kandiriyor resmen..
servisin bilgisizligi ve tavri ayri bir konu zaten.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
''Gerçekten acayip bir sabrınız varmış... bu kadar aksilige bayide hiç işini düzgün yapan adam yokmuymuş. sıradan bi araba almıyorsunuzki 2012 camaro alıyosunuz adamlardan size özel muamele bile yapmaları gerekirdi bile bnce hakkınızı sonuna kadar arayın .... Allah kolaylık versin bunca seyden sonra.
çok ama çok geçmiş olsun,bunlar hep iyi niyetinizden, eğer ilk günlerde kızıp bağırığ çağırsaydınız hepsi süt dökmüş kediye dönerlerdi...
Tekrardan çok geçmiş olsun bence yasal yollardan hakkınızı arayın...
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
Ben satıcı kaputu açmak istemedi diye, galeride "dolandırıcımısınız siz?" diye bağırdım, sizin anlattıklarınız başıma gelse, şuan iktisadi hukuk adına ne kadar kaynak varsa okumuştum internette.
turbocuk istiyoruz
Memlekette ki karaktersiz sayısı karakterlileri o kadar aştı ki...
Büyük geçmiş olsun ben okurken deliye döndüm siz yaşarken ne stres çektiniz kim bilir umarım kısa zamanda çözüme kavuşur bu durum.
psn: DAGHAN26
ohaa ya yuhh nası iştir ya
Dr.ECU
bu mossad,mı-5 ajanları filan var.bilmem kaç saat işkence psikolojik baskı yapsalar sesleri çıkmıyor.bence onlardan daha başarılısınbir düşün derim.heyecanlı meslek
![]()
komançero garage
2004 te babama chrysler pt cruiser aldık çiftkurtlardan 2.0 motor diye araba servise girdi usta bu 2.4 motor dedi ki gerçektende 2.4 çıktı babam fazla cazgırlık yapmadı ama 3 sene 2.4 vergisi ödedik uzak durulması gereken bir firma. 2010 senesinde automika dan chevrolet camaro aldık sıfır ozamanlar garantide vermiyodu chevrolet öle bi kanun yoktu onuda polis çevirdi siyah şeritler yüzünden bizde söktürdük bembeyaz oldu araba bakım zamanı geldiğindede takasladık gitti. bu konu güncel kalsın bence olayları buraya yaz paylaş lütfen görelim bakalım napıyolar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)