User Tag List

Sayfa 6/8 İlkİlk ... 45678 SonSon
150 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Çiftkurtlar Rezilliği...

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vergi konusu ile motor hacmi konusu çok ciddi. Avukat ile yola devam etmenizi öneririm.

DarkSky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olaya mutlaka ciddiyetle yaklaşın, hukuki yollardan mutlaka hakkınızı arayın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ortada yanlıslıktan cok başka şeyler var sanki işin içinde

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MUY37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Baktım onlara onlar tutuyor, bir sıkıntı yok onlarda...

Size tavsiyem hemen bir avukat tutmanız.Herşey belgeliyse bir problem olmaz ama hem vergisini vermeden trafiğe çıkması hem ruhsatta hatalı bilgi gösterimi.Aslında şu an dolaylı yoldan yaptığınız vergi kaçırma gibi birşey.Çünkü düşük model düşük hacim vergisi ödüyorsunuz.Dediğim gibi iyice kuyruklarına basında bunların sizden sonraki müşterilerin canı yanmasın,onlara fayda etmiş olursunuz.Şurada resmen ağzım açık kaldı sanki 60 tane cami 45 tane okul 57 tane hastane yapmış gibi başlıyor birde." Biz Çiftkurlar holding olarak aracınızın ~130.000tl tutan ÖTV ödemesini paramız olmadığı için yapamıyoruz".Telefon görüşmelerini mailleri kayıt altına alabilseydiniz iyi olurdu aslında.

MUY37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 8.000rpm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Okurken daraldım hakikaten
    Bir de bunca olayda burada yazdığınız gibi seviyeli ve terbiyeli davranabildiniz mı cidden?

Bu olay , arabayi satabilmek için yalanın biri bin para taklaci güvercin modundaki satıcının "ogluum camaro sattım laaaaaaan" seklinde satıcılar arası bir tatmin pesinde olduğunu gösteriyor
    Ciftkurtlar adı benim hep tüylerimi diken diken etmiştir...

Bugün akşam üstü Chevrolet türkiye ye mail attım konuya yazdığım metni aynen onlarada gönderdim sonunda , " Bu aracın ithalatı ve tescilinde usülsüzklük olduğundan şüpheleniyorum, gerekli araştırmanın yapılmasını istiyorum. Bende avukatımla gerekli işlemlerin yapılmasını sağlayacağım " diye yazdım yarım saat sonra cevap geldi iletişi numarası almak istedikleriyle ilgili ve hemen aradılar gerekli işlemler ve inceleme başlatılmış. Şİkayetim ACİL başlığı altında işleme sokulmuş en kısa sürede dönüş yapacaklarmış. Burdan da bir iş , yaptırım çıkmaz ise direk GM Amerika ya mail atıcam. Bunlar artık yüzssüzlüğü iyi ele almış , eşşeğe hidroforu bağlamışlar. Bir şekilde artık canlarının yanması lazım...

Aracı alana kadar hep sakinliğimi korudum çünkü hernekadar sorun çıkmış olsada ben amacıma ulaşmıştım fakat bu son olay cidden bardağı taşıran son damla oldu. Hatta şu yazdığnız "oğlum camaro satttım lannn" kalıbından sonra birşey daha aklıma geldi aracın kaskosuyla ilgili. Aracın işlemleri yapılırken bana kaskoyu ordan yaptırmamı , işe yeni bir arkadaşlarının girdiğini camaro kaskosu yapıp patronların gözüne girmesi gerektiğini söylediler hemde çok iyi fiyat vericeklerdi onlara göre. Tabi gene çiftkurtlardan beklenen oldu ve 19.000tl kasko bedeli çıkardılar arabaya ama ben herzaman çalıştığımız kasko şirketinden bu bedelin 5 te 1 i fiyatına kaskolattım aracı , bu gelen fiyatın üzerine iyi fiyat olmasayı herhalde arabayı alıcaktınız altımdan dedim...
    - The Ultimate Sleeper -

8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaskoda iyi fiyat vermenin tek yolu anlaşma maddelerini iptal etmek.Bu hareketler, yapılan telefon görüşmeleri şaka gibi, tam kalitesiz esnaf ağzı konuşmalarına benziyor....
    Golf MKVII 1.6 Tdi

bartubasot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okurken bian hiç Bitmicek sandim aksilikler helal olsun iyi dayanmissiniz

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sabriniza hayran kaldim ben de, agzinizi bozmamis olmaniz sasirtici

Chevrolet Turkiye gerekenleri yapar umarim, veya GM'e de gitseniz sonunda Ciftkurtlar'in burnundan fitil fitil gelir insallah, gecmis olsun.

Bu arada ben de killandim simdi, aracta herhangi bir boyali parca vs. yok degil mi? O kadar aksiligin ustune boyle birsey cikti yazsaniz sasirmayacaktim.

ERK_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gercekten basiniza gelenler sabir testi gibi. insanin bu olanlar karsisinda aklina sahip cikabilmesi cok zor..

parasi neyse veriyorsunuz ancak karsi taraf eli s*kinde sizi oyaliyor ve kandiriyor resmen..
    servisin bilgisizligi ve tavri ayri bir konu zaten.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ''Gerçekten acayip bir sabrınız varmış... bu kadar aksilige bayide hiç işini düzgün yapan adam yokmuymuş. sıradan bi araba almıyorsunuzki 2012 camaro alıyosunuz adamlardan size özel muamele bile yapmaları gerekirdi bile bnce hakkınızı sonuna kadar arayın .... Allah kolaylık versin bunca seyden sonra.

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    P...tluğun bu kadarı. Okurken sinirlendim. Elinizden geleni ardınıza koymayın.

vtec26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok ama çok geçmiş olsun,bunlar hep iyi niyetinizden, eğer ilk günlerde kızıp bağırığ çağırsaydınız hepsi süt dökmüş kediye dönerlerdi...
    Tekrardan çok geçmiş olsun bence yasal yollardan hakkınızı arayın...
    Naturally Aspirated FTW
    e36 3.28 Coupe individual

pirasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben satıcı kaputu açmak istemedi diye, galeride "dolandırıcımısınız siz?" diye bağırdım, sizin anlattıklarınız başıma gelse, şuan iktisadi hukuk adına ne kadar kaynak varsa okumuştum internette.
    turbocuk istiyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MUY37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün akşam üstü Chevrolet türkiye ye mail attım konuya yazdığım metni aynen onlarada gönderdim sonunda , " Bu aracın ithalatı ve tescilinde usülsüzklük olduğundan şüpheleniyorum, gerekli araştırmanın yapılmasını istiyorum. Bende avukatımla gerekli işlemlerin yapılmasını sağlayacağım " diye yazdım yarım saat sonra cevap geldi iletişi numarası almak istedikleriyle ilgili ve hemen aradılar gerekli işlemler ve inceleme başlatılmış. Şİkayetim ACİL başlığı altında işleme sokulmuş en kısa sürede dönüş yapacaklarmış. Burdan da bir iş , yaptırım çıkmaz ise direk GM Amerika ya mail atıcam. Bunlar artık yüzssüzlüğü iyi ele almış , eşşeğe hidroforu bağlamışlar. Bir şekilde artık canlarının yanması lazım...

Aracı alana kadar hep sakinliğimi korudum çünkü hernekadar sorun çıkmış olsada ben amacıma ulaşmıştım fakat bu son olay cidden bardağı taşıran son damla oldu. Hatta şu yazdığnız "oğlum camaro satttım lannn" kalıbından sonra birşey daha aklıma geldi aracın kaskosuyla ilgili. Aracın işlemleri yapılırken bana kaskoyu ordan yaptırmamı , işe yeni bir arkadaşlarının girdiğini camaro kaskosu yapıp patronların gözüne girmesi gerektiğini söylediler hemde çok iyi fiyat vericeklerdi onlara göre. Tabi gene çiftkurtlardan beklenen oldu ve 19.000tl kasko bedeli çıkardılar arabaya ama ben herzaman çalıştığımız kasko şirketinden bu bedelin 5 te 1 i fiyatına kaskolattım aracı , bu gelen fiyatın üzerine iyi fiyat olmasayı herhalde arabayı alıcaktınız altımdan dedim...
    en iyisini yapmışsınız.

Dağhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Memlekette ki karaktersiz sayısı karakterlileri o kadar aştı ki...
    Büyük geçmiş olsun ben okurken deliye döndüm siz yaşarken ne stres çektiniz kim bilir umarım kısa zamanda çözüme kavuşur bu durum.
    psn: DAGHAN26

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ohaa ya yuhh nası iştir ya
    Dr.ECU

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu mossad,mı-5 ajanları filan var.bilmem kaç saat işkence psikolojik baskı yapsalar sesleri çıkmıyor.bence onlardan daha başarılısın bir düşün derim.heyecanlı meslek
    komançero garage

onurdestan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2004 te babama chrysler pt cruiser aldık çiftkurtlardan 2.0 motor diye araba servise girdi usta bu 2.4 motor dedi ki gerçektende 2.4 çıktı babam fazla cazgırlık yapmadı ama 3 sene 2.4 vergisi ödedik uzak durulması gereken bir firma. 2010 senesinde automika dan chevrolet camaro aldık sıfır ozamanlar garantide vermiyodu chevrolet öle bi kanun yoktu onuda polis çevirdi siyah şeritler yüzünden bizde söktürdük bembeyaz oldu araba bakım zamanı geldiğindede takasladık gitti. bu konu güncel kalsın bence olayları buraya yaz paylaş lütfen görelim bakalım napıyolar

MUY37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sabriniza hayran kaldim ben de, agzinizi bozmamis olmaniz sasirtici

Chevrolet Turkiye gerekenleri yapar umarim, veya GM'e de gitseniz sonunda Ciftkurtlar'in burnundan fitil fitil gelir insallah, gecmis olsun.

Bu arada ben de killandim simdi, aracta herhangi bir boyali parca vs. yok degil mi? O kadar aksiligin ustune boyle birsey cikti yazsaniz sasirmayacaktim.
    Aslında oda aklıma gelmiyor değil baktırmaya korkuyorum açıkçası boyalı parça çıkarsa sadece sinirim bozulmuş olacak en azından varsada bilmemek en iyisi çünkü ispat edilecek birşey yok öyle bir durumda arabayı alırken imzayı attık birkere...
    - The Ultimate Sleeper -

8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)