cok lüks kaçmış bence hiç gerek yoktu
istanbuldaki taksi plakası fiyatlarıyla anadoludaki taksi plakalarının fiyatlarını bir tutmak yanlış olur.. çooooooookkk daha uygun fiyata o taksi plakaları.. istanbul gibi yerde bu tarz araçların taksi olması normal karşılanabilirde anadoluda biraz tuhaf olmuş bence
almanyada babamın kuzeni taksicilik işi yapıyor, 7 8 taksileri vardı 5 bmw 3 4 audi keşke burada da öyle olsa![]()
Valla ben taksici olsam bu kadar lüks olmasada yine güzel bir araç alırdım kendim kullanıyorsam eğer neticede hayatın o arabanın içinde geçiyor rahat etmek isterdim ama bu baya lüks kaçmış![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
iyide bmw araçlarını taxi yapmak yasak değilmi
bmw nin getirdiği bi yasak mış çok eskiden böyle duymuştum ben
genelde almancılar alıyor bunları ilk geldiklerinde onlar için yerli sayılıyor, veya 5 yıldızlı otellerde çalışmayı tercih edenler..
f30 veya allroad olsun plakası hertürlü aracın kendisinden pahalı. o yüzden yadırgamıyorum ben. Hem müşteri çekmek için iyi de bir yöntem. Aracın parasını çıkarmak çok uzun sürmez mantıklı bir yatırım.
sattığı araca, yok şunu yapamazsın yok bunu yapamazsın demek gibi bi hakkı oldugunu sanmıyorum. para benim değilmi, yaparım. olur o işin sonu.. ne hakla yaptırtmayacakmış?
az öncede söyledim yine ekliyorum, anadolu şehirleri ankara istanbul izmir gibi değil hocam. burada ticariye o kadar paralar gömmek büyük şehirler gibi olmaz. ancak özel müsterilere falan taksilik yaparsa..
en basitinden;
Gaziantep Ticari plaka
Adana ticari plaka
merso 420 cdi-500 ler,s320 - bmw (e30 station wagon vardı 3.24-5.30-e46),limuzinler ama genelde havalimanın şirketlerinde çalışan hostesleri pilotları yada otellere para ezmeye gelenleri hava limanına filan getiriyorlar,özel müşeteri hedef kitle farklı ama çoğu şehir içi taksi
etilerde bi taksi durağında milletin aylarca sıra beklediği jetta görmüştüm ticari taksi....
avrupada sadece taksiler lüks zaten vatandaş 20 yıllık arabaya biniyor taksiler hep e serisi s serisi a6 vs vs bizde terslik var
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)