User Tag List

Sayfa 5/9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
159 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Ankara'da otomobil konseptli cafe?

metinalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    filmi hatırlıyanlar vardır muhakak , imkan olucak efsane olur

Uploaded with ImageShack.us

M.A.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankarada daha önce yapılmıştı diye hatırılyorum 2008 gibi bi zamandaydı tutmadığını duydum
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers

cheers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimse sormamış ama mesleğiniz nedir?Bu işi daha önce yaptınız mı ? ve bu iş için ayırdığınız bütçe nedir?
    ---BTU cupra---

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hep birisi yapsın örnek olsun diye geçirmişimdir içimden. yalnız işin risk ve detayları çok.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amerika'da oldukca yaygin olan sports bar tarzi birsey dusunuyorsunuz. Bende rest - bar isleri ile ugrasiyorum uzun yillardir. Tr'de su an neler populer bilmiyorum ama Amerikan sports barlarin isleyisleri, konseptleri hakkinda birseyler ogrenmek ve akliniza yatanlari uygulamaya gecirmek isterseniz seve seve yardimci olabilirim .

Chn53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dukkanin kapasitesi kac kisi olucak tahminen? Pazar gunleri acikbufe brunch verilebilir.
    Z3 Roadster
    Golf Mk5 GTI

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendim mühendisim, işletmecilikten anlamam binayı komple yapıp hatuna teslim edeceğim, kendisi turizm otelcilik mezunu ve ailesinin otelleri olduğu için işletmecilik tecrübesi var, zaten hizmet kadrosu vs kendisi kuracak...

bütce konusu tamamen yatırımla alakalı, karlı bir işletme mi kaç senede amorti eder gibi parametreler bütçeyi belirleyecek... bazı yer için 100 bin usd pahalıdır bazı yerler için 350 bin usd ucuzdur gibi...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amerika'da oldukca yaygin olan sports bar tarzi birsey dusunuyorsunuz. Bende rest - bar isleri ile ugrasiyorum uzun yillardir. Tr'de su an neler populer bilmiyorum ama Amerikan sports barlarin isleyisleri, konseptleri hakkinda birseyler ogrenmek ve akliniza yatanlari uygulamaya gecirmek isterseniz seve seve yardimci olabilirim .
    teşekkür ederim, TR de olmayan ya da az olan bir konsept yaratmak bizim de amacımız, Amerika'da yaygın olduğunu biliyorum, halkımız hem farklı şeyleri sever hem de hobby mize uygun diye düşünüyorum...

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim, TR de olmayan ya da az olan bir konsept yaratmak bizim de amacımız, Amerika'da yaygın olduğunu biliyorum, halkımız hem farklı şeyleri sever hem de hobby mize uygun diye düşünüyorum...
    Ufak bir tatil icin hazirlaniyorum su an. Aksam musait oldugumda isterseniz pm atarim isterseniz buradan yazarim .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkürler

OMTech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle Çayyolu tarafına açılırsa 7/24 içinden çıkmayacağım bir yer olur. Bizde bu çevrede pek çok araştırmalar yaptık acaba bir mekan bulabilir miyiz güzel bir yerde diye ama kısmet olmadı. Bu arada aynı konsepte sahip bir mekanın geçenlerde (10 gün oldu olmadı) gopta açıldığını duydum Garage diye pub tarzı bir yermiş. Bir kaç arkadaş gittiğini söyledi ve arabadan anlamasalar da bu konsept onlarında çok hoşuna gitmiş. Ankara'da böyle bir şey düşünürseniz gerçekten hem çok mantıklı hemde karlı olacaktır. Ama sadece sandviç hamburger gibi sınırlı tutmasanız ve çeşitlilik bol olursa daha kolay tanınırsınız. Dediğiniz gibi yeri en önemli unsur. Park caddesine yakın olursa tanıtımını kolay yapar birazcıkta müşteri çalarsınız. Bu arada mekan alkollü mü alkolsüz mü olacak? Mangal organizasyonları, Bruchlar yada Xbox'ta Forza turnuvaları için, iftar planları için, eş, dost, aile, akraba gelebilecek bir yer olsa tadından yenmez Eğer ki dekorasyon içinde piston, kol, krank falan filan lazım olursa bence o dükkanda adım atacak yer kalmaz yedek parça dükkanına döner

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bundan sonra cayyolundayiz abi o zaman.. team olarak kapatırız zaten mekanı..
    Sana yemek konusunda birkaç tavsiye verebilirim.. Onlar yurt disından getirtirilebilirse mekandan kimse çıkmaz herhalde.. Bence en önemli konu yemek..

Diğer konu da dizayn zaten.. Motor masanın alt kısımlarını oluşturabilir.. koltuklar da isitmali sogutmali elektrikli Recaro olursa tadından yenmez derim abi
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçtiğimiz seneye kadar bestekarda tamirhane diye bir mekan vardı pub tarzında alt katında dj performance olurdu belki bilen bilir, konsept 3 aşağı 5 yukarı bu tarza yakındı duvarda egzoslar baskı balatalar felan vardı. takılan kesim ideal tipteydi bayan ve erkek dağılımı nerdeyse eşitti. böyle bir yer açılabilirse o dağılım ayarlanabilirse süper olur. böyle bir mekan açarkende dikkat edilecek en büyük unsur otopark olmalıdır

ALPhan japan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bahsedilen güzergaha gittiniz mi hiç ?? nasıl bir semt apaçi yaşam noktalarına ne kadar uzak biliyor musunuz ??
    kardeşim dogru söylüyor adamsın sen...

erkin006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çayyolu çayyolu denmişde okumuş apaçileri ne yapcaz...apaçiliğin cüzdandaki parayla, kullandığı arabayla ilgisi yok...
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uludağ meydanda tam yanlarken Erkini gördük

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Malii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ankarada daha önce yapılmıştı diye hatırılyorum 2008 gibi bi zamandaydı tutmadığını duydum
    Aynen belki arkadas siteye üyedir fevzi çakmak ta bi yer açmıştı merdivenle assagıya iniyodun araba parçalrı fln vardı her yerde diye hatırlıyorum 6 7 ay dayandı kapattı orasıda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kızılaydaki yer liseli dersane öğrencilerinin mekanı olmuştu.ancak daha geniş,araçlarla rahat girilip çıkılabilen,önüne parkedililebilen bir yer olması daha uygun olur

Burak-Akın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çukurambar değil ama çayyolu tutar.

modlu araba çok ve genç çok. kesinlikle bayanlarıda bir şekilde çekerseniz ciddi manada para kazanıcağınızı düşünüyorum.
    +1 dükkan ücretleri ve kiraları biraz fazla ama iş yönünden iyi bir seçim olur.

İsminiz duyulursa sadece bulundugunuz bölgeden deyil başka yerlerden de gelen müşterileriniz olur

Konsepti çok iyi düşünmüşsünüz

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çayyolu tarafı bence de güzel olur.Ama park civarı arsalar - binalar vss nekadar olur bilemiyorum.Belki uludağ , elizin vss nin olduğu caddeden incek sapağına gelmeden sağda yapılan yeni villalar cafeler uygun olabilir fiyat olarak.Güzel araştırmak lazım..
    (O civardan biraz uzak , ve şu an işletme kimde bilmiyorum ama çayyolunda bundan 4 sene önce bi mekana gitmiştik.Bu arcadium caddesinden opet e giderken köy içi tabir edilen yerle cadde arası Müdürüm diye bi yer vardı ,,, cağ kebabı yapıyordu ama hem fiyat biraz pahalı , hem porsiyon yetersiz , hem de sadece cağ kebap yaptığı için alternatif yemek yoktu....Ama mekan hem bahçesi , hem ulaşımı , hem içerisi ile o kadar güzeldi ki , caddeden düşük kodda duvarla çevrili çok güzel bi bahçesi vardı önünde. o işletme hariç ne yapılsa başarılı olur gibi bi izlenim vermişti bana zamaında.Şu an nasıldır ne durumdadır , boştamıdır bilmiyorum tabi.O tür bi alternatif te düşünülebilir mekan için.))

Bu arada ben de iç mimarım , düşünceniz gerçekten güzel , şu sıralar hem düğün hazırlığı - ev kurma telaşı , hemde büyük ölçekli bi proje çalışması ile boğuşuyorum ama nefeslenebileceğim bi zamana denk gelirse ; içmimari tasarım , yada hayalinizdeki projenin seçeceğiniz mekana adapte edilmesi ile ilgili 3 boyutlu görsel çalışmasına ihtiyaç olursa maddi bi beklenti olmadan seve seve yardımcı olurum.

Çalışmalarımızdan bazılar ,
    http://www.dizayn-studyo.com/

Konsept alakasız ama tümüyle özel üretim bir mekan.Ben görselleştirmesini yaptım , sürekli çalıştığımız bi mimar abinin yaptığı yakın zamanda kıbrısta faaliyete geçen çikolata mağazası.
    https://www.facebook.com/media/set/?...9809578&type=3

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)