mantık olarak düşünce çok iyi ama bayan sayısı 3-5 i geçecegini sanmıyorum. erkeklerin agırlıklı olacagı bir mekanına döner bence. farklı bi konsept düşünebilirsinz.
mantık olarak düşünce çok iyi ama bayan sayısı 3-5 i geçecegini sanmıyorum. erkeklerin agırlıklı olacagı bir mekanına döner bence. farklı bi konsept düşünebilirsinz.
Sanırım sızden once davrananlar olmus Bulent abı
hafta sonu gıttım ınanılmaz bır mekan
dekarasyon harıka
kesınlıkle Ankara dakı arkadaslarıma gıtmelerını tavsıye ederım super bır Araba konseptlı mekan
Garaj 55 - Pinnwand | Facebook
Güzel fikir, yalnız kesinlikle elit olmamalı. İnsanların araçlarını otoparka çekip ister orda sohbet edebileceği ister içeri girip oturabileceği bir yer olması lazım.
Kısaca tek bir örnek vereyim, Ace Cafe London:
Welcome to the Ace Cafe London
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
Zamanla oturacak bir kültür tabi
Yalnız benim gibi düşünen, benim gibi arabaları olan, aynı şekilde ard arda dizilmiş ***** tarz sahibi arabaları orada görmek gerçekten hoş olur.
Son dönemlerde en çok hoşuma giden film sahnelerinden biri Hızlı ve Öfkelideki Letty'nin cenaze sahnesidir.
![]()
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
garaj55 güzelmiş, gidip görmek lazımevet orası çok klasik olmuş, ben hem klasik hem modern karıştırmak istiyorum, bir de orası PUB, sonuçta PUB mantığı daha farklı...
ben olsam.
umıtkoy tarafında konumu güzel bir arsa kiralarim.
eski amerikan benzin istasyonu (motel)tarzında biyer yaparım.
bu tarz ucuz yollu bı bına yapılabılır çelik konstruksıyon yada ımkan varsa bıraz fantazi yapılabılır. on tarafında eskı amerıkan benznın pompaları(etanol-metanol satılabılır). içerisi kışlık kapalı oturma alanı olarak kullanılır.
normal bir benzın ıstasyonu gıbı yıkama bolumu yapılır ve 1 adet lift konulabılır. ben aracımı lıfte kaldırıp kurcalamayı cok severım mesela. yag kacagı olur egzozun surter bı bakarsın yada coilover ayarı için on numara olur boyle bır mekanda.
şu tarz krom karavanlardan tr de varmı bılmıyorum ama yapılabılır ve süper olur.murtaf olarak kullanılır.
yazın dışarı koyulacak masalara servıs burdan yapılır.
karvanın onune klasık bı amerıkan pickup da guzel olur.
ve eski amerikan tarzı güzel bir ışıklandırma
Munger Moss Motel | Flickr - Photo Sharing!
bilmiyorum kafanızda canlandımı bişeyler![]()
kafamda canlandı da, hatuna servis açıyoruz desem sanırım kabul görmez
bir de son zamanlarda gittiniz mi bilmiyorum ama Ümitköy- Çayyolu ne kadar alan varsa Özçelik-İmaj olmuş...
Çok güzel bi fikir ama biraz tuzlu olucak eğer para kazanmak istiyosanız .. Apaçi şahin tayfasının geleceği mekanlar değil o yüzden o konuda bi sıkıntı olmaz bana kalırsa Bilkent tarafına açmanızı öneririm böylece kız müşteri ktlesini de yakalarsınız .. Bu arada benzinlik(değişik konseptli) ve cafeyi birleştirirseniz çok daha güzel olabilir.
ama ben apaçi q7 ci ve corsacı çok gördüm aman sende uyma sakın onlara
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)