User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 20 ile 27 arası

Konu: ZIPKINLA Balık Avlayanlar Buraya ...

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen hafta tüfeğimi, paletimi yeniledim, yeni 5mm elbise aldım ve daldım denize. Fakat elbise büyük geldi, 8kg ağırlık yetmedi ve şamandıra gibi döndüm durdum denizde, batamadım yani Tüfeğe de alışamadım, 1 metreden vuramadığım balıklar oldu.

Neyse, dün elbisemi değiştirdim, tüfeğimde ufak bir kaç arza vardı onu yaptılar ve bu gün ekürimle attık kendimzi denize tekrar. Özdin şanslı geldi bu sefer sanırım, bu seneki ilk avımı yaptım. 2 tane ama olsun. maksat spor, çok eğlenceli gerçekten, denizden çıkasım gelmedi...

ve malzemeler;

Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende geçen yaz merak saldım gittim decathlon dan tam takım eldiveninden ayakkabısına kadar malzeme zıpkın falan aldım. yazlık saros da baklaburnu mevkiinde dalarım bişeyler vururum dedim sonuçta çocuklugumdan beri gittiğim denizini bildiğim yer fakat şu zıpkın olayına alışamadım yani sıkıyorum suda vuramıyorum tekrar doldurcam beceremiyorum sudayken, kaldıki karada bile destek yardımıyla falan zarzor beceriyorum. varmıdır tavsiye edebileceğiniz bir teknik? yada ayar gibi bişey?
    TeamPASAOGLU

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abı paletler ufak deyılmıı ?
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bs type-r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende geçen yaz merak saldım gittim decathlon dan tam takım eldiveninden ayakkabısına kadar malzeme zıpkın falan aldım. yazlık saros da baklaburnu mevkiinde dalarım bişeyler vururum dedim sonuçta çocuklugumdan beri gittiğim denizini bildiğim yer fakat şu zıpkın olayına alışamadım yani sıkıyorum suda vuramıyorum tekrar doldurcam beceremiyorum sudayken, kaldıki karada bile destek yardımıyla falan zarzor beceriyorum. varmıdır tavsiye edebileceğiniz bir teknik? yada ayar gibi bişey?
    İlk başta zor oluyor vurmak. Ben de geçen hafta 1 metreden kocaman cuprayı vuramadım. Zamanla tüfeği tanıyınca daha isabetli atışlar yapıyorsun. Mesela bugün ben balığın tam başına ve hafif yukarı nişan alınca daha isabetli atışlar yaptğımı kavradım.

Kurma olayı ise biraz kasla alakalı. İki dambıl bu işe çözecektir. Kısa vadede ise lastiklerini biraz daha inceleri ile değişitrebilirsin.

zıpın kurma videosu, bunun zıpkın uzun olduğu için direk göğsune yaslayamıyor. Bir de elbise yoksa zor kuruluyor.

http://www.youtube.com/watch?v=Ly9Ck-JdZW8

Alıntı elpadre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abı paletler ufak deyılmıı ?
    haklısın. şimdilik çok derin dalmıyorum, sığ su baskın vb idare ediyorum. Biraz ilerleteyim, onları da yenileceyeğim...
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bs type-r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sureklı dalıs yaparsan hedef tuttursun ne kadar uzun kalırsan kendı kendıne teknık gelıstırıyorsun kullandıgın mazemede cok onemlı karada destek olayını anlamadım onu aydınlatırsan yardımcı olurum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coolvtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk başta zor oluyor vurmak. Ben de geçen hafta 1 metreden kocaman cuprayı vuramadım. Zamanla tüfeği tanıyınca daha isabetli atışlar yapıyorsun. Mesela bugün ben balığın tam başına ve hafif yukarı nişan alınca daha isabetli atışlar yaptğımı kavradım.

Kurma olayı ise biraz kasla alakalı. İki dambıl bu işe çözecektir. Kısa vadede ise lastiklerini biraz daha inceleri ile değişitrebilirsin.

haklısın. şimdilik çok derin dalmıyorum, sığ su baskın vb idare ediyorum. Biraz ilerleteyim, onları da yenileceyeğim...
    abı 1 m palet kullanırsan balık kovalaman o kadar kolaylasıyor omer alabılırsın dalıs yaptıgın palet sıg su paletı max 2 3 m ıs gorur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı elpadre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abı 1 m palet kullanırsan balık kovalaman o kadar kolaylasıyor omer alabılırsın dalıs yaptıgın palet sıg su paletı max 2 3 m ıs gorur
    aynen dediğin gibi. biraz daha geliştireyim kendimi, on da alacağım Fazla da iddaam yok zaten yaw. Maksat keyif almak. Olduğu kadar bakalım şimdilik
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zıpkın kurma

zıpkın nasıl kurulur - YouTube

edit; eleman elbisez, göğüs korumasız iyi kurdu valla, kesin acımıştır ama çaktırmıyor

edit, başka bir kurma videosu

http://www.youtube.com/watch?v=yntRC...feature=fvwrel
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)