TDK’dan son nokta: Doğrusu, “egzoz” - Hürriyet Gündem
bi durumu eleştiriken bir yerden taviz vermeyelim.
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
şahine performans son susturucu takmışın demek daha bi ilginç olur![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
kurt dedikleride remus doğrudur.
Romulus ve Remus, Roma Mitolojisine göre MÖ 753'de Roma şehrinin
kurucularıdır.Romus ve Romulus iki (veya ikiz) kardeştirler ve Roma şehrini kurmuşlardır.
Bir ırmağa bırakılırlar ve dişi bir kurt onları sudan çıkararak bir mağarada emzirir.
Daha sonra çiftçi bir aile tarafından bulunarak evlat edinilirler.
Roma şehrini kurmak için de kurt tarafından emzirildikleri yeri seçerler.
remusta firmasında bu kurtun sembolu kullanığı için adı kurt egzoz kalmış![]()
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
Banada ilk taktırdığımda benzincilerde abartı egzoz takmışsın diyorlardı öylece bakıp gülümsüyordum![]()
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
Orjini neredir bilmiyorum belkide Trabzon olabilirKurt Egzoz diye "Kurt ulumasına uzaktan yakından olmayan garip bi uğultu çıkaran çift çıkış egzozlara" diyorlar burda
Örn; Tofaş KartaL91 Kurt Egzoz TrabzoN - YouTube![]()
![]()
yılların eskitemediği ''şipidak'' var...sonra ''muz egzoz'' ve yeni tanıştığımız ''karpuz jant'' a hastayım)) manavlarmı çok hasta acaba eskidende elma delik momolar vardı bide
Bir seyi ilk yapan ilk yayan ilk halka tanitan duyuran markalar o urunle özdeslesir herkes evine plastik dograma pencere yaptirir ama evime pimapen yaptirdim der kimse pilastik dograma yaptirdim demez yada ordan bana bir selpak verirmisin der gidip bana kagit mendil verirmisin denmez bu markalar urunlerle ozdeslesmis ve marka isimleri urunun onune gecmistir. Hatta pazarlama dersinde bu tip mallarin genel bir ismide vardida yillar oldu hatirlayamiyorum hatirlayan varsa yazsin. O yuzden bu bizim halkimizin cahilliginden yada bilmemesinden degil bir nesil performans egzoz lari yerine abarth egzozlarla buyudugu icindir.
Aslında TRİGER Kayışı Diye de Bişey Yok. TRİGER 80li Yıllarda Çıkan Egzantrik Kayışının Markasıdır. Ama Yıllarca Başka Marka Gelmemesinden Dolayı TRİGER Kayışı Olarak Kalmıştır.
xenon lara neler neler diyorlar...
ama hiç zinan diyeni duymadım![]()
Olgun bir insanı dost edinmek istiyorsanız tenkit edin, basit bir insanı dost edinmek istiyorsanız methedin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)