laptobum buyuk oldugu ıcın sıgmadı tavsiye etmem kucuk mınıbooklar için bu![]()
güncelll diyelim
cooling pro diye bi marka var senelerdir onu kullanıyorum gayette soğutuyo tek büyük pervaneliişimi görüyo çok uykun bi fiyatı var tavsiye ederim...
SM PERFORMANCE
anladım hocam sanırım sizin dedikleriniz logitech markasının bugun benım baktıklarım vardı gold bilgisayarda bunu baya bir önerdiler;
Targus AWE55EU Soğutucu Fanlı Notebook Standı - Bilgisayar - Hepsiburada.com
VATAN COMPUTER - THERMALTAKE - MASSIVE23 LX 10" - 17" NOTEBOOK SOĞUTUCU - Soğutma Sistemleri
bi ara bende çok araştırmıştım thermaltake'i çok tavsiye ediyorlar, ben cooler master kullanıyorum bendeki çift fanlı(2000rpm) fanları istediğin yere koyabiliyorsun 60liraya almıştım linkini bulamadığımdan koyamadım
Şu kadar olur desem yalan olur ama benim kendi fanlarım ufak ama 2000rpm fan boyutu arttıkça dönüş hızı azalır zaten büyük fan hızlı dönerse çok ses yapar .. eğer iyi birşey istiyorsan 50-60lira vericeksin bi kaç forum sitesinde soğutucular üzerine daha detaylı araştırma yapmışlardı onlara bakarsan için rahat bi şekilde alırsın
bende inca var ama al kısmı düz olmadıgı için kucakta cok kullanıslı değil su altı yastık gibi yuzeyi düz arıyorum ama onlarda da fan yok ole bişi nerden buluruz
bu tip ama fanlı
www.vava.cars
ben kışın ameliyat olduğumda sıkıntıdan kinexlerden laptopun altına soğutucu yapmıştım. fanda monte edip fanın gücünü usbden aldırmıştım 1,5 ay işimi gördü valla
şuan ise çook incebirşey arıyorum ve büyük fan olup düşük devir dönecek. ama bulamadım bu gidişle kendim yapıcam.
kinex den yaptığım soğutucu
![]()
e60 535d & THE A45 AMG
güncelllll
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)