Bende husky var. Kopek les gibin kokuyo nasıl yıkicam neyle yıkicam biri yardımcı olabilirmii
Bende husky var. Kopek les gibin kokuyo nasıl yıkicam neyle yıkicam biri yardımcı olabilirmii
Z3 Roadster
Golf Mk5 GTI
daha dün sabah başıma geldi ara bi sokağa girdim bi anda nerden çıktılarsa 6 tane köpek havlamaya başladı bende hoşt lan filan yaptım gelmediler ama yalan yok korkudan aklım çıktı![]()
köpeklerle büyüyen biri olarak cok ciddiyim sana kaçma senelerce tanıyormus gibi yaklaş onlara sonucu alacaksın kudur olmadıgı sürece bilinçli bir köpek kesin nettt zararsızdır
Bir Sosyal mesaj vereyim.
Bir dostun köpekliğindense,bir köpeğin dostluğunu tercih ederim.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Valla kendi köpeklerim var ama sokak kopeklerınden deli korkarım,ısınamadıgım ılıskı kuramadıgım kopeklerden delı korkarım(sahibi varken) korku baska bişey
Kimiside vardır kız/erkek mahallede bı yurur btuun kopekler pesınde sankı koruması hıcbısey yapmazlar deısık bısey bu olay![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Köpek değilde kedilere karşı tedirginliğim vardı küçükken tırmık yediğim için sokakta kalan 1 kedıyı evıme alıp besleyınce gercekten korkumu yendım hatta gece aynı yatakta uyuyordum 3 gün kaldı evimizde ve artık ne kedi ne köpek korkum yok sokak köpeklerinden yer yer korktugum olsada kacma tercihim olmadı onlarda kovalamadı =)
yalanmotors
sorma hocam ya bende köpekleri seviyorum ama sevdiğim derecede de tırsıyorumkedilerden ise nefret ediyorum nedense hiç de sevmiyorum
kucukken fecı tırsıyordum kopeklerden.kucuk dedıgım ortaokula kadar.hatta basımı cok buyuk derde soktu da dıyebılırım bu korku.dayımın ufacık kopegınden tırstım dıye merdıvenden asagı atlamıstım seyımın ustune.bıldıgın kısır oluyordum az daha.sonradan amelıyat oldum vs.allah korudu neyse
suankı kopegımızı esım cok ıstedıgı ıcın aldım.
aldıgımızda ayagımda corapsız dokunamıyordum dusun artık
sımdı beraber yatıyoruz.agzımla beslıyorum.onu ısırıyorum bile vso kadar alısıyorsun kı.bunla beraber buyuk kopekler bıle korkutmuyor artık beni.
sımdı sana tavsıyem.yavru bır kopek bul tanıdık vs den.sana verecegı zararın mınumum olan bır kopek.onla beraber zaman gecırmen senı bu korkundan cok cabuk kurtaracak emın ol.
bızımkı Jack Russell mesela . aslında alısılcak kopek degıl.fecı hareketlı.sana tavsıyem daha oturaklı bı yavru bulman![]()
c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
cbr250/tricity/x10/duke390
meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo
kopekten 1o senedır korkuyrm askerde dahı kopekten korkuyrdum nobet kulubemın onune gelıp dururdu cıkamazdım bunasıl bı sey anlamadım![]()
www.honda-tech.com
şok cihazi al bulldog var bende gece gezdirirken 7 8 kopek geliyor 1 anda şok cihazini cikarinca sesi ve elektrik görüntüsü köpeklerde korku yaratıyor kacısıyorlar yolumuza devam ediyoruz sadece elinde tut tetige bas yeter
Köpekler aslında cok korkaktır bakmayın havlar üsütünüze koşar ama ufacık bi tepkinizde geri vites yaparlar, yani size köpek saldırdıgı zaman veya baktınız saldırıcak köpeğin üstüne yürüyün taş atıyomus gibi yapın veya ayaklarınızı yere vurun yani köpek sizden korksun siz köpekten değil ve sakın kaçmayın kaçtınız mı zaten köpek korkak oldugunuzu anlıcak ve baya bi kovalar yani![]()
o üzerine koştuğunuz köpeğe koşmadan cinsinede dikkat edinBazıları o üzerine gitme numarasını yemiyebiliyorlar bknz:Pitbull,Rotveiller
biyerde okumuştum,
sadece insanlar değil, doğadaki bütün canlılar korktuklarında ter bezlerinden bi salgı salgılıyolar...
köpekler bu kokuyu seviyo, ve onlardaki oyun oynama dürtülerini dürtüyomuş...
sağlıkçıyım, salgı olayının doğru olduğunu biliyorum, ama köpeklerin bu kokuyu sevip sevmediği konusunda emin değilim açıkçası...
yapman gereken korkmuyomuş gibi, göz teması kurmadan yanından geçip gitmek heralde...![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)