Tehlikelisin sen baya aman diyim dikkat et kılıc falan trafikte cok sakat iş.
Printable View
ulan gelmiyoki sölesi bize....sahurda uscuklu yımırta yapak dedik arkadaşla,evde bi tane yımırta bulamadık..serfsizler gelip sallasa 3-4 tene ne güzel olurdu..elleri değmişken bide soğuk karpuz atsalar valla gider elinden öperdim :D
Hırsızlara karşı çok fena fantaziler var. :D :D Uşak'ın hangi semtindesin Abi? Yakalarsan haber et 2 saate oradayım. :p Biraz stress atarız. :p
Daha önce hiç hırsız dövmedim. :p
Ben Uşak doğumluyum. İstanbul'da büyüdüm. Yaz tatillerinde mutlaka giderdik. Akşamları kapılar bile kilitlenmezdi. :( Ne hale geldi şimdi. :( Almanya'dan Amcalarım gelirdi. Arabaların kapıları açık dururdu; kimse de dokunmazdı. Bahçede masanın üzerinde anahtarları, cep telefonları vs olurdu. Bir gün bile birşeyin kaybolduğunu hatırlamam. :( Yazık valla ne hale gelmiş. :(
bence riske girmeyin derim :) taktikler de fena ama :)
Dışarıdan gelen çok oldu Abi. Çok iyi hatırlıyorum bundan 10 yıl kadar önce nufus 50-70 bin arası birşeydi. :(
ahaha eğlence fena,aynı şey başıma gelse kalbim g*tüm de atar,şizofren gibi duvar köşesine pısardım :D
valla bekliyoruz yaşanacak atraksiyonları :D
bunun bir de araba versiyonu;
arabanın içinde hatun, parlak sıfat ya da bilimum yaşlı ve yanlız insanların ön cama yumurta sallıyorlar garibim içerideki silgeçleri açıyor ama o da ne görüntü komple gidiyor.. sonra kenara çekip camı silerken kontak da üzerindeyse vınn diye kaçıyorlar vb. olaylar oluyor.
kısacası aman dikkat.
araba camına buji atmak var :D eski yöntem :)
Hahaha bu hirsiz milleti tam firlama yaa:D boyle durumlarin en iyi yoldasidir ihlamur agacindan ceyrek cm civili bi HAYDAR en lazim olan unsur:D
umarım polisler konuyla ilgilenirler hiç sanmıyorum ama neyse
Bundan yillar once bi benzerini bizim eve yapmislardi bende saniyesinde cikip kovaladim yoldakilere sora sora hatta valide arkadasimi aramis yetisin bizimki pesinden gitti diye arkadasimda yetisti bi araba dayak.pesimizdende babamla amcam arabayla gelmis fari tutmuslar bize dogru gece oturmus sinema gibi izliyorlar :D en sonunda biz dayagin ayarini kacirmaya baslayinca arabadan inip aldilar elimizden :D ne stres atmistim..bir kerede panjurdan goz goze geldik ben beyzbol sopasini bulana kadar kayboldu eleman,deli coban gibi aliminyum beyzbol sopasiyla bagira bagira kufur feryat komsulari uyandirmistim ama hirsiz var deyince hicbiri gik demedi ustune tesekkur edenler :) siz yumurtayi silin isik acik falan birakin bir sure bazisi ayik kafa gelmiyor aman dikkat..
merakla takip ediyorum konuyu hayrlsıı bakalım :D
Degisik yontemler cikmis onceden zile basarlardi apartman girisinden :)
ya bizim bu üretkenligimiz niye hep böyle pis işler için :D
gulerek okudum, sonucu bende bekliyorum :) ama cok dikkat edin derim ben :)
Polise fazla güvenmeyin gelmeleri çok geç olabilir , kendi işinizi kendiniz görme durumunda kalabilirsiniz mazallah...
daha önce başıma geldiği için hiç uğraşmayın. polis yakalıyor şikayetçi oluyorsun adam suçunu itiraf ediyor. 2 sene mahkeme sürüyor 3 5 kere duruşmaya gidiyorsun adam tutuksuz yargılanıyor sonra deniyor ki adam serbest. senin harcadığın zamana yazık. polis diyor ki eskiden yakalardık bir güzel sopayı yer az da olsa korkusu olurdu bir daha yapmamak için. ama şimdi yakalandığı anda doktor muayenesi, mahkemeye sevk edilirken doktor muayenesi anlayacağın fiske atsan suçlu sen olursun.senden benden daha iyi biliyorlar kanun ve kendilerine yontacakları kanun açıklarını.
dikkat edin de karsı karsıya gelmeyin.
hayır ramazan da mıllet sahur yapıyor bı cok ınsan sahura kadar uyumuyor nerden gelıyor la bu cesaret ? ınsanalrın gozu donmus.
dikkatli olun. yada temizleyin gitsin
Ne şeytanı gör ne salavat getir misali..
Hırsızı etkisiz hale getirdikten sonra şok, biber gazı vs. Arabanın arkasına halatla bağlayıp 50-100 50-150 50-top speed rolling e çıkın derim ben :D
İzmirde yaşıyorken benim evime de girmişti hırsız, sonra shila ile tanışmışlar :D
Sabah uyandığımda bir baktım shila ile "altta kalanın canı çıksın" oyunu oynuyorlar..
Üstüne yatıp suratına hırlayarak beni beklemiş ben de oynayayım ben de onlara katılayım diye..
Artık kaç saattir çocuğun altında kımıldayamadan yatıyorsa kan ter içinde kalmış dingil..
e bu kafa büyüklüğünde olan bir köpeğin suratınıza 15cm den gözlerinin içine bakaran dişlerini gösterek hırlaması kolay değil tabi :D
Evde kangal beslenir mi hiç? Ev büyükse beslenir valla :D
http://img38.imageshack.us/img38/7025/dscf0231c.jpg
Q abi sende az psikopat değilmişsin haa ahuahua :D
Ellemedim salonda "oyun oynarken" bir süre bunları izledim sigara yakıp :D
hicbir seyde dünya lideri olamadik ama üc kagit islerinde liderlige oynariz herhalde..
Arkadaşlar bilgisayar artık olmadığı için cevap veremiyorum. En yakın zamanda dönücek tekrar buraya..