Taktiklerini tam anlatamadım sanırsam. o saatlerde giricek adam yumurta sokmaz direk dalar eve. Adam 1-2 gün önceden atıyor yumurtayı. Cabuk bozulup koku yaptığı için temizlemek gerekiyor. 1-2 içerisinde temizlemezsen kimse yok diyip dalıyolar eve. Olayları bu sanırsam. Saat 3 de atıp 5 de giriceklerse neden yumurta atıyosun be huur cocuğu derim. Mantık almaz cünkü![]()
ulan gelmiyoki sölesi bize....sahurda uscuklu yımırta yapak dedik arkadaşla,evde bi tane yımırta bulamadık..serfsizler gelip sallasa 3-4 tene ne güzel olurdu..elleri değmişken bide soğuk karpuz atsalar valla gider elinden öperdim![]()
Hırsızlara karşı çok fena fantaziler var.![]()
Uşak'ın hangi semtindesin Abi? Yakalarsan haber et 2 saate oradayım.
Biraz stress atarız.
Daha önce hiç hırsız dövmedim.![]()
Aşk sözle baslar, dudak ile beslenir, dokuz ay sonra baba diye seslenir...
Ben Uşak doğumluyum. İstanbul'da büyüdüm. Yaz tatillerinde mutlaka giderdik. Akşamları kapılar bile kilitlenmezdi.Ne hale geldi şimdi.
Almanya'dan Amcalarım gelirdi. Arabaların kapıları açık dururdu; kimse de dokunmazdı. Bahçede masanın üzerinde anahtarları, cep telefonları vs olurdu. Bir gün bile birşeyin kaybolduğunu hatırlamam.
Yazık valla ne hale gelmiş.
![]()
Dışarıdan gelen çok oldu Abi. Çok iyi hatırlıyorum bundan 10 yıl kadar önce nufus 50-70 bin arası birşeydi.![]()
ahaha eğlence fena,aynı şey başıma gelse kalbim g*tüm de atar,şizofren gibi duvar köşesine pısardım![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)