Hırsızları eve nasıl cekiceğimi öğrendim artık. Müsait olduğum bi ara yaparım bunu :D
Printable View
sizdekiler gene iyi en azından yumurta atıp temizlersen gelmiyolar :D bizdekiler not bırakıyo :D
Hırsızdan Mahalleliye Gel Yakala Notu
jilette attı bi kadına
http://gundem.milliyet.com.tr/zongul...29/default.htm
geçen seneydi artık yok şükür :) sabahın 5 inde bağırma sesiyle uyanıp silahla koşturdugumuzu biliyorum :)
adamlardaki taktik aslında su ıssız yollarda arabalara atılan yumurta cam silme muhabbetinin aynısı ev versiyonunu cıkartmıslar :D
sizin taktik güzelde polis pusuya yatarmı onu bilmem
bir kaç arkadaşınızı evinize o gece kalmaya davet edebilirsiniz. Temiz bir dayak ve fotograf seansından sonra polislere haber verirsiniz :D
ilk başta bi resim vardı, iri kıyım çizgili tişörtlü arkadaşlar. onlara evi bırakıp gidecen, adamlar da güzel bi patakladıktan sonra sabaha kadar sırayla mokoko yaptıracan, sonra da salıverecekler. bak bi daha yapıyo mu :))))
Ya benimde basima gelmeyen kalmamis yagmurlu bir gunde babamin araciyla giderken aracib camina gum diye yumurta indi bende bi sinirle tam tur geri dondum(yanimdaki arkadasim crv yi deviriyordun o gun diyor) o noktada yine durup sovmek suretiyle bir sure bekledim daha sonra kimse cikmayinca agaclik bolge tamda buyuk yola uzanan bi agacin altinda carpti heralde gariban bi kusun yagmur ruzgardan yumurtasi dustu cama diye ikna etti beni oyle gittik ama gelen giden olmadi.yalniz ayni noktada bi arkadasimin camina daha inmis bir gece ayni kustur diye uzulmustum.bu yontemi duyduktan sonra anladimki kus falan degildi ama niye gelmedi ben donup inince?bu olay bir yazlik bolgesinde yasandi ayvalik tarafi..
trde ir olay vardi hirsiz sikayetci olmus ev sahibinden ev sahibi hirsiza tecevuz etmis haberi bulabilirsem link atim :D
Rusya'da olmuş bir olay :)
Hırsıza 3 gün tecavüz etti - Genel- ntvmsnbc.com
sende onlara yumurta atıcaktın aslında :D
Tak gaz maskesini al eline sopayı girince bas biber spreyini ver Allahım ver sopayı :)
rusya iyiymis :D