Q abi sende az psikopat değilmişsin haa ahuahua :D
Printable View
Q abi sende az psikopat değilmişsin haa ahuahua :D
Ellemedim salonda "oyun oynarken" bir süre bunları izledim sigara yakıp :D
hicbir seyde dünya lideri olamadik ama üc kagit islerinde liderlige oynariz herhalde..
Arkadaşlar bilgisayar artık olmadığı için cevap veremiyorum. En yakın zamanda dönücek tekrar buraya..
Hayırdır bilgisayarı yürüttüler mi yoksa? :)
Sendende bu beklenirdi zaten :D
3 4 sene öncede bizim eve girdiler, evde curcuna ama.. Amcam balkonda yatıyo benle babam salonda dedemde hemen yan odada.. Plansız giriyo bizimki balkondan amcamı görmüyo kenarda uyurken. amcamda çıt sese uyanır eleman içeri giriyo amcam peşine sopayla :D bi uyandım babamla amcam bişey tekmeliyo ama top gibi yuvarlanmış adam :D bayaa bi hırpalayıp dağa doğru çıkardılar en son ıslatarak dövüp soyup cırılcıplak salmışlardı ormana :D
vallahi güzel aksiyon olur yakalanırsalar :D:D haberi bekliyorum :D
Gecenin raporunu veriyim. Saat 5-6 suları günün aydınlanmasına yakın 3 kişi evin önüne gelip binaya doğru baktılar. Sanırım yumurta kontrolüydü. Balkona cıkıp hayırdır beyler ne oluyo demem le olay son buldu. Poliside aramadım.
keşke bağırsaydın beyler yumurtayı sildim ama gelip soyabilirsiniz isterseniz diye haah :D
Ben olsam yumurtalara onların donlarında kırardım. 1 ay yıkatmazdım şerefsizleri.
Kendilerinden tiksinirlerdi valla.
Sizin için olay kapanmış sanırım bi daha yemez gelmeye :D o uykusuzlukla en iyisini yapmışsınız
gerekeni yapsaydın bence :)
18 kişi okuyor şuraya bak konuyu ahahaha.
Bekleyeceksin evde ışıkları kapatıp, güzelce önce paket edeceksin, sonra bağlayacaksın sandalyeye, donla bırakacaksın sokağın ortasına, mahalleye de bağıracaksın bizim yumurtacılar yakalandı gelin buyrun diye, sağ çıkarsa polis alır. ;)