User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 20 ile 25 arası

Konu: samsung-apple

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S3 daha üstün diyenler telefon ile neler yapıyor çok merak ediyorum . 2g den beri surekli iPhone kullanıyorum ara sıra su özelliklere kanıp samsung vb. aldım sonunda dönüp dolaşıp 4s'e geldim. Bu gune kadar ne kilitlendi ne kastı ne de bana sıkıntı çıkardı. Hatta arkadasın birisiyle iddaaya girdik ne kadar uygulama var ise açtım (yaklaşık 40 tane ) hala kasmıyordu. Tamam Samsung işlemci ram vb. yönleriyle üstün ama Apple'ın yıllardır yaptıgı şey optimum donanım ile maximum verim.

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aypon Bmw
    S3 hande

Millet soyle hizli 8-10 boy saplar diyorda isin kalite kismina bi gelseler

Apple hala herseyi ile tek. piyasada ankroit isletim sistemi kullanan zibil cihaz var

Epıl her zaman ePıl'dır
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

hak_on - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Android kullanan herkes kafayi yeme asamasinda ozelligi yerim yazilim ii olmadikca

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ufuksaracci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    S3 daha üstün diyenler telefon ile neler yapıyor çok merak ediyorum . 2g den beri surekli iPhone kullanıyorum ara sıra su özelliklere kanıp samsung vb. aldım sonunda dönüp dolaşıp 4s'e geldim. Bu gune kadar ne kilitlendi ne kastı ne de bana sıkıntı çıkardı. Hatta arkadasın birisiyle iddaaya girdik ne kadar uygulama var ise açtım (yaklaşık 40 tane ) hala kasmıyordu. Tamam Samsung işlemci ram vb. yönleriyle üstün ama Apple'ın yıllardır yaptıgı şey optimum donanım ile maximum verim.
    Senin yaptıklarından pek farklı şeyler yapmıyoruz sanırım. Optimum donanım ile maksimum verim demişsin ama, test sonuçlarına bir bak istersen o optimum ile ne kadar maksimum verebilmiş 4s.

ios olmazsa olmazım diyenler haricindeki kişiler için s3 alınabilecek en iyi telefon. ios olmazsa olmazım diyenler için de s3 en iyi telefon, ama bu kişiler satın almıyor işte ne yapalım.

@hak_on

Kim hangi sebepten kafayı yemiş, yazılımın hangi tarafı kötü açıklar mısın ?

Mcey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimseye laf atmayaraktan yorumumu yapıyorum bende apple taraftarıyım neden dersenız uygulama ve oyun seven bi kullanıcıyım teknik özellik olarakda 8mp hd camera işimi fazlasıyla görüyor ki kullanmıyorum desem yeridir hızı da gayet iyi kesilme uygulamalarda kapanma vs olmuyor S3 bence samsungun her telefonunda oldugu gibi klasik sıkıntılar yaşanan bir cihaz S3 kullanmak yerine iphone ile her iş gorulup gorsellıktede one cıkılabılır dıye duusunmekteyım

fevzi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet zaten ustun basan telefonda aklımdakı ıphone 4s dı s3 tasarımı v.s olsun bıraz cezbetme şansı vardı ama buradakı mesajlardan sonra kesınlıkle 4s

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)