Havacılık çıkmış karadan iyidir her halükarda :D :) değerlendirseniz mi acaba :)
Printable View
Havacılık çıkmış karadan iyidir her halükarda :D :) değerlendirseniz mi acaba :)
asker gecende ramazan döner taktıracakmış kanka :D
http://2.bp.blogspot.com/-Zno8IE9PDB...yom-ben-ya.jpg
kanka sen okumuyon mu bişey olmaz
okuyom ben yaa :(
okuyorsan zorla götüremezler korkma :)
eve mektup filan geliyormu benimde zamanı gelmiş olabilir.yoksa kendimizmi takip ediyoruz.
bende bu şans varken yarın bıle alabılırler :)
Benimde en korktuğum olay..okulun tecil etmemesi..
Yarın Birgün seni alıyoruz demeseler bari :D
kutsal bende askere gitmek için tecilimi bozmuştum.
sağlk kontrolü vs. nereye düşceğime kadar belli olmuştu.
babam trafik kazası geçirince şansımı deniyim belki tecil olabilir diyerek gittim şubeye.
lise mezunlarının 3 sene tecil hakkı vardı yararlandım ondan.
özellikle söylüyorum izmir narlıdere'ye düşmüştüm bütün bunlar olduğunda ve tecil ettirebildim. hiç kimse sormadıda herhangi bişey. direk zart diye halloldu.
yarın ak kara belli olucak aga sitres yaptırdı bu iş bana
geçmiş olsun kutsal umarım bır caresı vardır konuyu takıpteyım
Olm açıköğretimin sitesinden girip baktığında tecilli diye yazmıyormu ben sürekli olarak kontrol ediyorum orayı...
Geçmiş olsun olm benden önce askere gidecen hauhau :D
öncelikle sakin ol sıknıtıya gerek yok şubeye gitme önce telefon aç birde yaş kaç şu anda
okulla ilisigin kesildimi.kesilmediyse yanlislik olsa bile gitmezsin.ben univ.okurken kendim gitmistim subeye okul okuyosun git ilisigini kestir ole gel islemler ole baslar demislerdi.yani okul okurken kendi isteginle gitmek istiyorum askere desen bile olmaz.rahat ol
sikinti olmaz ayni durum birebir kuzenime de oldu okuldan ogrenci olduguna dair belgeyi al bi arkadsin gotursun versin duzeltiyorlar ama takip etmek gerekiyor biz goturduk bir hafta sonra sorduk hala sistemde asker gozukuyordu. askeriyenin isi belli olmaz yinede siz gitmeyin bi arkadasiniz halletsin kafaniz rahat olsun
eger 1 sene intibak okuduysan aöf intibakta tecil ettirmez
Ama 3.sınıfa gectiysen acıkoğretim bürondan öğrrenci olduguna dair belge al ve şubeye git hallet