Sıkıntı yok Aöf den kapalı zarfta belge veriyolar. al onu götür ver.
Printable View
Sıkıntı yok Aöf den kapalı zarfta belge veriyolar. al onu götür ver.
Aynisi bana oldu ya, bi baktim izmir gaziemir yaziyo, gittim subeye anlattim durumu, zarf icinde bi tecil belgesi verdiler goturdum subeye tecil oldum ciktim:) sikinti yok yani:p
Zaten aöf bir sene kendi gönderiyor bir sene diyorki sen göndereceksin vs vs.. Her sene kafalarına göre uyguluma :) al evrağını , iadeli taahütlü gönder gitsin , ben öyle yapıyordum :D Bu arada polis gbtsinde de çıkmaz sıkma canını ;)
bizim arkadaşı üniversitede sınavdan almışlardı ya :D
Tecil işi sıkıntılı, açık öğretim olsun örgün üniversiteler olsun devlet özel farketmez tecil işinde mutlaka sıkıntı çıkıyor. Hep yaşadım hatta en son askerlik için başvuru yaptıgımdada kaçak gözüküyordum artık isyan ettim, en son ben getirdim evraklarımı diye. Onunda süresi geçmiş, okulda yenilememiş...
Yerın bellı olduysa gerı donus olmaz hayırlısı olsun.306 yı satıomusun :)
hava er eğitim tugayamı :) benim acemilikde ordaydı ne yap ne et tecil et derim başkada bişey demem :D ama gidersende as-iz bölüğüne düşmeye çalış tüm bölüklerden kat kat iyidir :)
kutsal ne oldu sesin çıkmıyor kanka yoksa.. :hehe:
çözdük arkadaşlar sabah gittim askerlik şubesine baştan tamam alıyoruz senı askere fln dediler orda benım rengım değişti tabı sonra gıt belge al deyınce hemen büroya gidip kapalı bı zarfta bı belge aldım ve şubeye göturdum ınsallah yoldan cevırıp almazlar :D
isim benzerliği olmasın, tc no falan varmıydı
bende işletme 1 . sınıf öğrencisiyim askerlikten kağıt geldi bende okul işlemleri hallediyor sanıyordum gittim yaptım 2018 e kadar tecilliyim şuan
Yer güzelmiş çık git :D
hayırlısı olsun
okulla gorusmen gerekıyo oncelıkle sonra baglı oldugun askerlık subesı ıle
başlığı açan üyenin avatarı değiştirilebilirmi ? çok can sıkıcı