Akşama kadar televizyonda dönen aşiret filmleri gibi değil en azından, o şartları yaşayanlar daha iyi anlar bende merakla bekliyorum.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
bilal bu ordunun sen ve senın gıbı komandolara ihtiyacı war![]()
BDEVO9
www.sunishotels.com
Hiç etkileyici gelmedi bana da, replikler falan ses tonu görüntüler falan çok vasat...
Nefes inanılmaz iyi bir filmdi, daha da iyi olabilirdi ama.
Keşke biri de Osman Pamukoğlu'nun ve askerlerinin 93-95 Hakkari'deki kahramanlıklarını ele alan bir film yapsa...
Kan Uykusu bu filmlere bin basar.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
bana da etkileyici gelmedi.nefes'in fragmanı bile daha iyiydi bence.belki yanlış düşünüyorumdur ama fetih 1453 bile bana etkileyici gelmemişti.bu tip konuların bu tip savaş filmlerinin çok ciddi şekilde bilen kişiler tarafından yapılması taraftarıyım ben.ciddi bir bütçeyle tabi.millet nası olsa bu konuda hassas biz yapalım bu filmi vuralım voleyi olmamalı bence.
bende bir sorun var galiba![]()
Nefes daha güzel bir filmdi bence bu pek etkiliyici gelmedi. sadece bir konuşma gecıyor hepsi o.
DRİLL
Dr.Ecu
Nefes filmine iyi dememek bence garip. Hissettirdikleri tartışılamaz defalarca izlememe rağmen her defasında boğazım düğümlenir. Bu film de güzel olacaktır en azından saçma sapan aksiyon filmlerinden değil.
Gökteki Melekler Bizim Şehitler
ben tekrarlıyorum..nefesi izledim..bir türk olarak tüğlerimi diken diken etti..etkilenmemek elde değil..ama bence genele yayarsak çok başarılı bir film değildi..tabii bu benim fikrim..
Nefes kadar profesyonel durmuyor, ama fikir sahibi olmak adına çok yetersiz görüntüler,ciddi emek var. gelsin görelim.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
İyi yahut kötü kesinlikle izlenmesi gereken bir film.Artık film sektöründe orjinal fikirlere ihtiyacımız var.Daha iyilerini izleyebilmek için bu film kötü bile olsa teşvik için gideceğim.
Bu film hakkında bir bilgim yok, çıkınca izleriz ama ben de 93-95 yıllarında Hakkari ve çevresinde yaşanan olayların ele alındığı bir film yapılmasını, ve bu filmi yaparken bizzat Osman Paşa ve emri altındaki komutanlardan bilgi ve öneri alınarak çekilmesini çok isterim. On numara da olur.
ilk fragmandaki elemanın sesi bile etkileyici değil ki kendisi komediye yatkın , inş. güzel bi film olur , bizde ki asker, bordo bereli , komando hiç bi ülkede yok ama filmini çekemediler bi türlü ...
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Ayrı başlık açtım çanakkale filmi için, oradan paylaşın arkadaşlar teaser, fragmanlarını.
Failure is not an option.
Daha film çıkmadan nefes bundan iyidir falan diyen arkadaşlar olmuş, garip doğrusu teaser üzerinden böyle bir kanıya varmaları şaşırttı. Merakla bekliyorum çıkar çıkmaz gidicem.
güzel bir flim olacaga benzıyor merak edıyorum vizyona girsinde bır gıdıp ızleyelım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)