İnternet reklamcılığı, 2008 den beri
Printable View
İnternet reklamcılığı, 2008 den beri
İstanbulda m köy şişli maslak civarında lastikçi tanıdık var mı ?
Subaru forester var lastikler değişecek. Michelin latitude 4x4 modeli 300x4=1200 Tl fiyat aldım
Sitede yapan birisi var ise o kazansın..
eyupte jantmax var
Otomotiv okuyup sektöre tam ortasindan dalicam insallah
Bahcelievlerdeyiz düğün nisan kına sunnet her turlu toplu organizasyon yapmaktayız
Mercedes-Benz mengerler kocaeli'de otomobil satış danışmanıyım
Daha önce yazmıştım yine yazıyorum, İnşaat Mühendisiyim şantiye şefi olarak çalışıyorum. K.çekmece Halkalı'da Kasım ayı teslim projede oturmalık, yatırımlık daire isteyen olursa liste fiyatlarından hatırı sayılır inidirimler yaptırırım ilk satılacak 2-3 daire için.
İzmir ' de Gözlükçüyüm
forum üyelerine ve tüm çevreye elimden geldiğince gözlük konusunda yardımcı olmaya calısıyorum
alısverıs olmasa bile cay kahve yemek yemeğe dükkana beklerim herkesi . Herkese bol kazançlar :)
Öğrencilik yeni bitti. Osmaniye'de asansör firmasında makine mühendisi olarak başladık bakalım.
daha önce öğrenci iken yazmıştım öğrencilik biteli oldu 2 ay
şuan tekirdağ velimeşe osb'de kont aluminyumda satış pazarlama ve dış ticaret departmanında çalışıyorum
Endüstri müh. arayan varmı yada yardımcı olabılcek biri sözlüm yeni mezun iş bulamıyo
Kardeşler - abiler, bana da peyzaj mimarı arayan birileri lazım. : ) İstanbul, Anadolu yakasında. Askerlik problemi falan da yok, yeteneklidir, kafası da sağlam çalışır, beceriklidir. Sadece biraz hımbıldır, zaten o yüzden iş bulamıyor kendine. Lakin kefil olurum, yardımcı olursanız da çok mutlu olurum. : )
Okuldan bisey cikmadi bizde esnafliga soyunduk :D
Hangi bölümden mezunsun bro ?