özelde inşaat mühendisi, projeci. Aynı zamanda MBA öğrencisi. Mart 15'ten sonra da kısmetse, sertifikalı 3Ds MAX kullanıcısı.
Printable View
özelde inşaat mühendisi, projeci. Aynı zamanda MBA öğrencisi. Mart 15'ten sonra da kısmetse, sertifikalı 3Ds MAX kullanıcısı.
Reklam ajansımız var. hem fotoğrafcı hemde çıtırdan grafiker (:
İş makinaları servis bakım 2.el satışı
Toptan ısıtma malzemeleri satışı (kombi radyatör boru vana satışı havlupan üretimi ve satışı.)
bi ilaç şirketinde muhasebeciyim 4 senelik acıktan dewam üniversite inş mali müşavirlik sınavı olucak :)
Tekstil grubu hariç ev dekorasyonu ile alakalı çoğu ürünün ( Banyo , Mutfak , İç ve Dış Kapı , Duvar Kağıdı , Doğal Taş, Parke , Aydınlatma , Aksesuar ) bulunduğu bir firmadayım. Satınalmasına bakıyorum. Ama bu tarz ürünlere ihtiyacı olan varsa yardımcı oluruz :)
Otomotiv sektorunde , elektronık alanında calısıyorum.Bir de ögrenciyim tabiiki :)
Ben öğrenciyim ama aile olarak tekstil baskı makineleri yapıyoruz :)
bende çelik konstrüksiyon işindeyim. kalite kontrol teknisyeni MT level II sertifikam var :) daha işi öğreniyorum... bakalım geleceğimiz ne olcak :D
basın personeli :)
rehber öğretmen :)
Aile mesleği Müzik:):)
Bilgisayar mühendisi
Elektrik Muh 2. 3. 4. Sinif ogrencisiyim :D min. 2 yıl daha okuldayim.
Ayni zamanda AG-OG yeraltı - havai sehir şebekeleri , yol-cevre aydınlatmaları ve trafo-modüler hücre kurulumları yapıyoruz.Kisaca Elektrik Sebeke-Tesis :)
Kadrolu esnaf öğrenciyim mutluyum :D
Öğreniciyim üniversiteye hazılanıyorum inşallah inandım olacak :D
Otomotiv Şirketimiz var motor mekanik elektrik kaporta boya her halt var :D
Hürriyette bilgi işlem sistem destek