birleştirdim konuları, konu 2008 den kalma oldugu için iş değiştirenler olmuş olabilir , burdan guncel devam edilsin yine :)
Printable View
birleştirdim konuları, konu 2008 den kalma oldugu için iş değiştirenler olmuş olabilir , burdan guncel devam edilsin yine :)
Eczacıyım serbest eczane işletiyorum
ilaç ile ilgili yardımcı olurum
çanakkalede gemi inşaat okuyorum bi bitsin gemi sektöründeyim inşALLAH..
Bowling salonu işletiyorum İzmitte
web tasarım
dış ticaret uzman yrd...
sanko holding
tüvtürk araç muayene uzmanıyım - hiç bir şekilde yardımcı olamam :D
yıldız teknik üniversitesinde elektrik müh. öğrencisiyim.
ayrıca şehir şebekeleri , enerji nakil hatları , trafo merkezleri , yol ve çevre aydınlatmaları , site aydınlatmaları kısaca iç tesisat hariç diğer elektrikle alakalı konularda montaj-bakım faaliyetleri gösteren bir firmamız var.
www.al-is.net (sitede bazı hatalar var en kısa zamanda düzelttirecem :D )
bina iç tesisat hariç diğer elektrikle alakalı konularda yardımcı olurum.elektrik malzeme alımında da seve seve doğru yerlere yönlendiririm.
Cumhuriyet üniversitesi muhasebe bölümü ögrencisiyim,yakında işletmeden devam edecegim inşallah..Mali müşavirlik bürosundada çalışıyorum ,muhasebeyle alakalı sorular sorabilirsiniz
öğrenciyim bankacılık ve finans okuyorum 4 yıllık
aile mesleği çam fıstığı ticareti:D
çam fıstığımı? :D
evet genelde ilk söyledigimde antep fıstıgı sanıyorlar dolmalık fıstık deyincede anlıyorlar :D
turkcell bayisiyim açıkca ( telefoncuyum )
Temizlik ürünleri (sıvı grup) üreticisi&toptancısıyız.
çikolata imalatçısı
Aileden ev tekstil,Bankacılık sektöründe 4.yıl..
Muğla meslek yüksek okul elektronik teknolojisi okuyorum inş lisans tamamlayıp elbet bir gün teknisyen yada mühendis...
Opet bayisiyim.. (Sivas'ta)
marin turbocharger servis