tr nin önde gelen kablo üretim şirketinde satış temsilciyim.
Printable View
tr nin önde gelen kablo üretim şirketinde satış temsilciyim.
özel bir danışmanlık firmasında, klinik araştırma uzmanıyım..
bankacıyım ne kadar kısa ve öz dimi :D
belek ve side de otel içlerinde kuyum.gümüş ve saat magazalarımız var. turizm diyelim yani.
açık öğretim fakültesi çeko bölümü son sınıf son 4 ders :D 7. senem :p
bu arada uzun zamanlar reklam ajanslarıyla satış destek ve saha aktivite elemanı olarak çalıştıktan sonra
son 1 senedir izmir kordon otel de satınalma müdürüyüm :)
kariyer degisti eklendi gelisti bu durumda yeni mesaj atmak lazim :D
Turbo ve tuning shop
kaynakcı....
Puhahahahah :) Yok daha neler...
Bende Servus Bilg. A.Ş'de Sun Microsystems Sunucular, Storage cihazları ve Hitachi Storage Cihazları üzerine Teknoloji danışmanıyım. Petroseksüel'im, boş zamanlarda çakma ustalık yaparım, O.Z eksoz söküyormuş, bende çok pis turbo sökerim, port polish yaparım :)
:D
Arkadaslar, yaptiginiz isleri satiliklar bolumunden degil buradan belirtin, bu kurallara aykiri degildir
Saygilar
sigortacı-tekirdağ-istanbul-gebze-çanakkale-antalya-kilis-eskişehir de şubeler var
şu ara yapmasakta yağ fabrikası işletmeciliği+zahirecilik
5 sene KVK Teknik Serviste ürün uzmanlığı sonrası Arel üniversitesi grafik tasarım 1.sınıf öğrencisi :)
uzakyol vardiya zabiti (3.kaptan)
Hilton Concierge / Racing Sorumlusu :D
http://www.hiltonracing.com/
Vana imalatı yapan bir firmada satınalma sorumlusuyum...
yarınki sınavdan sonra halkbank uzman yrd
Simdilik bahcesehir hukuk ögrencisiyim , insallah bitirip avukat olurum :D
Konya Renault yetkili satıcısı'nda sigorta danışmanıyım. + AÖF 3.kere 3.sınıf işletme:D
Arkadaşlar,
yardımcı olabiliceğiniz birşey varsa buradan belirtebilirsiniz. Satılıklar da lütfen konu açmayın.
Yani , elimde 100 tane jant var die konu açmak yerine, jant satımı yapıyorum die (ayrıntı vs vs vermeden) buraya yazarsanız ihtiyacı olan size pm atar ara vs vs