elektrik teknisyeniyim, kendi isyerim var. ekibimle birlikte her turlu elektriksel alt yapı, zayıf akım, network kablolama, inşaat taahhüt işine girerim cıkarım affetmem :D
Printable View
elektrik teknisyeniyim, kendi isyerim var. ekibimle birlikte her turlu elektriksel alt yapı, zayıf akım, network kablolama, inşaat taahhüt işine girerim cıkarım affetmem :D
bankacılık ve sigortacılık mezunuyum , biyoloji bölümünden de mezun olmaya yakınım
askerlik nedeniyle daha kendi acentemi açamadım
o yüzden şu an minibüsçülük yapıyorum evet bildiğiniz pis minibüsçü , dolmuşçu:hehe:
34M1818 ; techturkey üyelerine özel indirim vardır :hehe: :D :D
İnşaat müteahhitliği & Emlak
Marintek Doğa Sporlarında, Bisiklet departmanı Asistanıyım... Scott ve Giant bisikletleri ve bir çok aksesuar ve yedek parçayı getiriyoruz GoPro da dahil...
Kış Sporları, Scuba, Outdoor ve Bisiklet hertürlü bizde :)
yok avrupadayım malesef :)
Yönetmenim.
oto sanayide stajer(lise son)
Veteriner Hekim.
Antrepoda ofisboy kıvamında çalışıyorum
Deichmann ayakkabıcılık magaza müdürü.
saat magazasında calısıyorum.... saat ıhtıyacı olan arkadas warsa yardımcı olmaya calısırım..(duwar we masa saatı mewcut degıl sadece kol saatı satıyoruz)
özel bir şirketde makine teknikeriydim...şimdi öğrenciyim mühendisliğe kastırıyorum...
Satış sorumlusu olarak çalışıyorum. Electro World - Bursa Korupark
Tüm elektronik ürünlerle ilgili olan ihtiyaçlarınızda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım:)
sistem müh. öğrencisiyim halen :)
artı her türlü elektrikli-benzinli-havalı iş aletleri satış ve tamir :)