(Genelde bayan giyim) Tekstil aksesuarları üzerine imalat ve toptan,hakiki ve suni Deri aksesuar ürünleri imalatı... Gayrimenkul alım-satım
Printable View
(Genelde bayan giyim) Tekstil aksesuarları üzerine imalat ve toptan,hakiki ve suni Deri aksesuar ürünleri imalatı... Gayrimenkul alım-satım
[QUOTE=CRUEL;6919090]biyomedikalci yokmu hiç yahu? biyomedikal mezunuyuz başka iş yapıom biyomedikal işi olursa geçiş yapcam[/QUOTE
Bende biyomedikalciyim tabiri caiz ise :) Eğer işini bulur ve tutulursan gayet iyi bir sektör.
İstanbul kadıköy yazıcıoğlunda elektronik tamir bakım onarım ve alım satım işleri yapıyorum
Muhasebeciyim..
uçak teknisyeni....
Özel Halk Otobüsü İşletmeciliği.
Grafik tasarım.. Commodore 64,Pc,Mac :D
Transformatör , trafo pano kabin üretim imalat işi yapıyoruz babadan oğula meslek :D
grafik tasarim (;
Güncel
Bim'de bölge sorumlusuyum
oto onarım servisim var. izmir buca sanayi sitesinde mekanik,elektrik,boya,kaporta
Unilever de Sevkiyat Sorumlusu ..
Yakında Playstation Cafe işletmeye başlıyorum nasipse :) Dükkan yapım aşamasında. Çok yakında hizmetinizde. İzmir tarafındaki herkesi bekleriz :)
bende Narenciye Paketleme Ziraat...
İnşaat Mühendisiyim Ankarada yap-sat ve türkiyenin her bölgesinde deprem onarım güçlendirme ve tahkik yapıyoruz ..:: Grup Tekel İnşaat Ltd. Şti. ::..