Lapseki'ye gider gelirim sık sık, merkezdeyim ben de. Uğrarım o hâlde yakın bir zamanda çayını içmeye. :)
Printable View
Elektrik Muh 2. 3. 4. Sinif ogrencisiyim :D min. 2 yıl daha okuldayim.
Ayni zamanda AG-OG yeraltı - havai sehir şebekeleri , yol-cevre aydınlatmaları ve trafo-modüler hücre kurulumları yapıyoruz.Kisaca Elektrik Sebeke-Tesis :)
Kadrolu esnaf öğrenciyim mutluyum :D
Öğreniciyim üniversiteye hazılanıyorum inşallah inandım olacak :D
Otomotiv Şirketimiz var motor mekanik elektrik kaporta boya her halt var :D
Hürriyette bilgi işlem sistem destek
657 ye tabi devlet memuru
Açıkdan Öğrenim Görevlisiyim :D
Bahcesehir lisesinde talebeyim, ayreten haşere ilaçlama, gübre üretimi, süs bitkisi üretimi (ağaç vs.), dezenfeksiyon malzemeleri satışı işleriyle uğraşıyoruz:)
Avukat.....
1993 ten beri 3 cü Honda servisindeyim. formenlik yapıyorum
Okuyom ben yaa :)
jeofızık muhendısıyım petrol arama uzerıne calısıyorum
Elektrik trafosu üreten fabrikada kalite kontrol
ayrıca sürücü kursu motor eğitmeni
2000 yılından berı ogrencıyım :D lıse sıslı end motorlu araclardan mezun oldum unv mekatronık okuyorum burslu yarısmaya ıstabuldan katılıyorum yarısmacı arkadaslara basarılar dılıyorum :D :P
Borusanoto istinye / Rangerover diagnoz teknisyeni.
Solution Manager idiim, simdi baska bir firmada danışman olarak çalışıyorum.
Çevre Mühendisi
lpg teknisyeniyim sektörde lider bir firmada kuzey ege bölegesindeki istasyonların bakımlarını yapıyorum
İlustratör/Grafik/logo tasarımcısıyım.. Şu an denizcilik sektörüne ait dergi ve reklam işleri yapıyorum..
Aslında resim öğretmeniyim atama durumları v.s bilirsiniz işte ..
Herkese bol şans.. :p
Fotokopi makinası ve yüksek kapasiteli yazicilar satip veya kiraliyorum
Hala işsiz offff....
Astsubay :)
KaradenizTeknikÜniversitesi Peyzaj Mimarlığı efendim :)
İzmir Narlıdere'de fotoğraf studyom var yakınlarda olan başka yerden gelen olur çay içmeye beklerim :)
Rulmancıyım arkadaşlar. Baba mesleği. Yıllardır Karaköy Perşembe Pazarındayız. Rulman dediğimiz şey bilinen adıyla Bilya oluyor. Aklınıza gelen her konuda yardımcı olabilirim. Rulman, manşon, dişli, zincir, kayış, kasnak, yağ keçesi vs.. :)
Bursa Mudanya ilçesinde DoğalyaHotelde Resepsiyonum beklerim :D
BensaTarim Adiyla toptan meyve sebze komisuonculugu yapiyorum antalya gazipasa ve istanbulda.
Würth Sanayi Ürünleri bölge satış temsilcisiyim
aramızda imalatçı arkadaşlar varsa özellikle istanbulda yardımcı olmaya çalışırım
Öğretim görevlisiyim. Alanım İngilizce. Elt.
Erciyes Besyoda okuyorum aynı zamanda özel bi kolejde spor hocalıgı yapıyorum
İstanbul Üniversitesi hukuk fakültesi öğrencisiyim. İstanbulda yanında çalışabileceğim avukat arıyorum :)
beykent inşaat müh 3 sınıf öğrencisiyim bu sene biterse seneye rahatım inş .
İzmir merkez Adli memur.