Yolunda deGil yasa cikti isten cikarmala var yazik gunah
Printable View
Yolunda deGil yasa cikti isten cikarmala var yazik gunah
Yorum yapmak istemiyorum yaparsam kufur ederim bu hukumetin herzamanki tutumu boyle
e bi güncel diyelim o zaman
ben ögrenciyim
Denizlide Kuyumcuyum Yıllardır :) Aklınıza takılan bir konu olursa yardımcı olurum
Oto Multimedya işi =)
Yaşar Elektronik.
makine müh öğrencisi bitirebilirse makine mühendisi olacak BİTERSEEEEEE............................
KPSS hazırlanıcısı :D
Varmı ki başka hazırlanan?
Canakkale de Lapseki-Gelibolu feribot iskelesin de bufe isletiyorum yolu dusen olursa beklerim :-)
Profosyonel ogrencı ve Değerli taşlardan yapılan tesbih atolye işindeyim. (hacı , hoca spec :D )
GALİBA matematik bölümü öğrencisiyim, 3.5 sene oldu emin değilim:D he ama Dumlupınar Üniversitesinde olduğumu biliyorum şükür:D:D
7-24 Öğrenci devam :D
Plastik olan herşeyi yapıyoruz :D
Okuyorum İstanbulda son Senem... Aynı Zamanda bursada otel işletmeciliği yapıoruz ...
Hem öğrencilik, hem de araç takip :) Arvento'da çalışıyorum.
Kamu kurumunda Elektronik Teknikeriyim.
konu güncellenmeden önce de öğrenciydim hala da öğrenciyim :D
kapıkule gümrüğündeyim gelen olursa dürümler benden :D
öğrenciyim 3 yıl daha bu mesleği icra edecem gibi :D
Bodrum-Milas Havalimanı Dış hatlar Terminali Güvenlik Amiri
Hem öğrenci hem karting tamircisiyim. :D
6 senelik şanlı bir öğrencilik kariyerimden sonra kamuda Elektrik - Elektronik Mühendisiyim çok şükür :D tüm mühendislik okuyan meslektaşlarıma sevgiler saygılar ( Allah yardımcınız olsun :D )
tekstil erkek ve bayan giyim toptan
merterde yöresel yemekler adı altında lokantam var
bab-ı leziz herkesi beklerim
demir firmasında lojistik sorumlusuyum...
özelde inşaat mühendisi, projeci. Aynı zamanda MBA öğrencisi. Mart 15'ten sonra da kısmetse, sertifikalı 3Ds MAX kullanıcısı.
Reklam ajansımız var. hem fotoğrafcı hemde çıtırdan grafiker (:
İş makinaları servis bakım 2.el satışı
Toptan ısıtma malzemeleri satışı (kombi radyatör boru vana satışı havlupan üretimi ve satışı.)
bi ilaç şirketinde muhasebeciyim 4 senelik acıktan dewam üniversite inş mali müşavirlik sınavı olucak :)
Tekstil grubu hariç ev dekorasyonu ile alakalı çoğu ürünün ( Banyo , Mutfak , İç ve Dış Kapı , Duvar Kağıdı , Doğal Taş, Parke , Aydınlatma , Aksesuar ) bulunduğu bir firmadayım. Satınalmasına bakıyorum. Ama bu tarz ürünlere ihtiyacı olan varsa yardımcı oluruz :)
Otomotiv sektorunde , elektronık alanında calısıyorum.Bir de ögrenciyim tabiiki :)
Ben öğrenciyim ama aile olarak tekstil baskı makineleri yapıyoruz :)
bende çelik konstrüksiyon işindeyim. kalite kontrol teknisyeni MT level II sertifikam var :) daha işi öğreniyorum... bakalım geleceğimiz ne olcak :D
basın personeli :)
rehber öğretmen :)
Aile mesleği Müzik:):)
Bilgisayar mühendisi