sahibinden.com / müş. hizm. / ilan onay !! :)
Printable View
sahibinden.com / müş. hizm. / ilan onay !! :)
Bu onaylamaların bir standardı yok mu?
Adam gider oraya sahte olduğu bariz belli ilan açar onaylanır , bizim açtığımız ilanda fotoğrafta çerçeve var diye onaylanmaz.Böyle saçma bir sistem yok.
Yada ilan onaylanmadı diye mesaj gelir,tekrar güncellerim aynı ilanı değiştirmeden 10dakika sonra güncellendi diye mesaj gelir
vurun rousher a beyler :D adam yazdıgına pişman olcak :hehe:
he ya rousher benım onayını beklediğim bi ilan var hadi kurban sağa zahmet :D:D
Akşam lisesi 3. sınıftayım, ayrıca arçelik bayide satış temsilciliği yapıyorum.
kardeşlerim , p.m den sorularınızı cevplayabilriim ;) ... vurun madem :)
beylıkduzunde peynırcımız var toptan zeytın z.yagı ısıde yapıoruz ısteyen varsa hallederız :D
çağrı merkezi aranabilir ;)
destek@sahibinden.com ' dan da ilgili sorunlarınızı aktarabilirsiniz ;)
olmadı bana p.m at abi daha diyeyim :)
belirli standartlarımız var ; sahte olabilir , sahta diye yazmadıysa onaylanır.he filtreden geçen onaylanan ilanlarda kontrol mekanizması tarfından olabildiğince temizlenmeye çalışılır ...çerçeve yasak evet :)
ilanınız üzerinde oto kontrol sistemi de vardır , haberdar edilirsiniz .
saygılar ve sevgilerle ...
bu ilanlar yayına verilmeden önce düşeş olanları kendine alıyorlar yada anlaşmalı galerilerlere haber veriliyor diye dedikodu vardı doğrumu bu:D
etiket firmasında çalışıyorum her türlü tekstil ürününe dokuma ve dijital baskı etiket :)
Tüm sayfaları defalarca bakınıp duruyorum o an bir meslekten bir arkadaşa ihtiyacım oluyor sayfalara bakıyorum her seferinde sonuca ulaşamıyorum şu otomobil bölümüne not falan alsak bir birimize faydamız olsa.