sahibinden.com / müş. hizm. / ilan onay !!![]()
Bu onaylamaların bir standardı yok mu?
Adam gider oraya sahte olduğu bariz belli ilan açar onaylanır , bizim açtığımız ilanda fotoğrafta çerçeve var diye onaylanmaz.Böyle saçma bir sistem yok.
Yada ilan onaylanmadı diye mesaj gelir,tekrar güncellerim aynı ilanı değiştirmeden 10dakika sonra güncellendi diye mesaj gelir
vurun rousher a beyleradam yazdıgına pişman olcak
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
he ya rousher benım onayını beklediğim bi ilan var hadi kurban sağa zahmet![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
beylıkduzunde peynırcımız var toptan zeytın z.yagı ısıde yapıoruz ısteyen varsa hallederız![]()
]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok
çağrı merkezi aranabilir![]()
destek@sahibinden.com ' dan da ilgili sorunlarınızı aktarabilirsiniz![]()
olmadı bana p.m at abi daha diyeyim![]()
belirli standartlarımız var ; sahte olabilir , sahta diye yazmadıysa onaylanır.he filtreden geçen onaylanan ilanlarda kontrol mekanizması tarfından olabildiğince temizlenmeye çalışılır ...çerçeve yasak evet![]()
ilanınız üzerinde oto kontrol sistemi de vardır , haberdar edilirsiniz .
saygılar ve sevgilerle ...
bu ilanlar yayına verilmeden önce düşeş olanları kendine alıyorlar yada anlaşmalı galerilerlere haber veriliyor diye dedikodu vardı doğrumu bu![]()
Tüm sayfaları defalarca bakınıp duruyorum o an bir meslekten bir arkadaşa ihtiyacım oluyor sayfalara bakıyorum her seferinde sonuca ulaşamıyorum şu otomobil bölümüne not falan alsak bir birimize faydamız olsa.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)