Kanka beni satış ofisine alsana, almanlara, ingilizlere açalım adapazarını. Taşınmaz satalım :D :D
Printable View
Tırsan Treyler - Ar Ge
tekstil makinaları alım satım ve teknik servis..
Hukuk fakültesi son sınıf öğrencisiyim, seneye staja başlayacağım nasipse.
Fundamentals'da ki gibi, stajyer kökeni fransızcadan. çaliş, çaliş çaliş. Para? Para yoğ :D
mersinde 2.el ve sıfır mobilya ve 2.el spot beyaz eşya işi alım-satımı yapıyoruz.
Elektrik Teknisyeni + Denizciyim Ek olarak Hidrolik, Pnomatik, Kaynak Kesme ve Taşlama İşleriden anlarım. Az Buçuk Diesel Makina Bilgim de Vardır ( 500Kw ve Üzeri) Yardımım Dokunur Mu Bilmem Amam Buyum İşte :)
Insaat Muhnedisiyim - Statik Proje ciziyorum, Projeleriniz itinayla cizilir :D
Atatürk Havalimanı OnurAir 'de uçak malzemesi alım satım kiralama işleri yapıyorum. Şubatta kısmetse Atlas Jet'teyim. Havalimanına işi düşen olursa bi kahve içeriz :)
at pazarında bekçiyim
güncel gelsin
Hacettepe devlet konservatuvarı master 2 sene(uzuyo gidiyo)..Müzik bölümü kontrabas sanatçısıyım :)
Ankara devlet opera ve balesinde sanatçıyım.Ayriyetten İstanbul borusan filarmoni orkestrasında çalışmaktayım..İlgilenenlere konserler için davetiye vs ayarlanır ehehe :D
Bar supervisor @ Renaissance Hotel. Her turlu cocktail tarifi verilir :)
Diasada çalışıyorum :)
Vodka yada rum ile yapilan kokteyller her zaman populerdir. Eger vodka var ise soda ve az biraz visne suyu ile en iyi tadi alirsin.
Genelde aksam yemeginden sonra tatli niyetine iciliyor. Ufak bir bardaga buz doldurup icebilirisn yada kahvenin icine karistirabililirsin olmadi vanilyali dondurmanin uzerine dokebilirsin.
standart memurum..
Ankara-Çayyolu gayrimenkul işiyle uğraşıyorum. Satılık-Kiralık yardımcı olunur :)
İstanbul pendikde mermerciyim kendi atölyem var :)
Istanbulda mermerle ilgili bi sıkıntısı olan bana ulaşsın :D
Oto kuafor dukkanim var
İstanbul Park / Intercity Akademi
Sürüş Eğitmeni
otomotiv sektörü
Her türlü inşaat yapılır. Tarihi eser binalar restore edilir, daire restorasyonu ve dizaynı yapılır. Şirket sadece aile bireyleri (mimar,elektrik mühendisi,iç mimar)
Kısaca inşaatla ilgili temelden tavana içinden dışına A'dan Z'ye her şey yapılır. İşlerimizi canlı gösterebilirim.
Spor malzemeleri üretimi ve spor ürünleri satışı.
Maç formaları,antrenman formaları,maç eşofmanları,takım eşofmanları,takım montları,t-shirt,s-shirt,spor ayakkabı,günlük ayakkabı,top,top çantası,taktik board,eğitim ürünleri,pota,kale,file vs.
Ayrıca tek tip personel ve işçi kıyafetleri üretimi.Üretimi yapılacak tüm ürünleri,ek ücret talep etmeden önce tasarımını yapıp onay vermeniz veya isterseniz değişiklikler yapmanız için müşteriye gönderiyor,onayı aldıktan sonra üretime geçiyoruz,böylece siparişinizi teslim aldığınızda sürprizlerle karşılaşmıyorsunuz.
Groupon - sehirfirsati.com firmasında ege bölge direktörüyüm, 1999 dan beri e-ticaretle uğraşıyorum, ayrıca sektörden birçok firmaya danışmanlık veriyorum
Afyonkarahisar TMO- Memur
Havaifişek firmasi. Turkiyenin en buyuk organizasyon firmasiyiz
Konserler acilislar, sampiyonluk kutlamalari, boğazda cumhuriyet kutlamaları vs vs
Emaar Turkey- IT Executive
Daire almak isteyen :)
sıfır otomobil satış danışmanıyım :)
izmir 1. ve 5. sanayide balatacıyız.
kamyon çekici otobüs binek ticari hertürlü aracın orjinal ve yan sanayi balatasının perakende satışını yapmaktayız. :)
Belvedere daha ii :)
Radisson blu Sefakoydekimi?